Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
mise en place

Post by mise en place »

E,ime moje banjalucko,svakacast ,to me zanimalo...nikad nisam znao,sad znam.
E,moj Mejdanax(takotoo)
Uspio si,nemoj zaboraviti ko si ,bio doktor ili majstor-majjstora.Reko sam ja da ima smisla sto ime kaze....
Sad drug moj uci skolu i pusti forum jer najboljes znas
Ako treba bilo sta od mene samo reci
pozdrav

Mise

p.s. mislim drzi se foruma i glasom po
dinela

Post by dinela »

Tako mi je drago zbog tebe Ime.... Tako sam sretna. Da ti ne bi djelovalo smjesno sto sam ja sretna zbog tebe, reci cu ti i zasto. Sretna sam sto je jos jedna dusa puna, i sretna sam zato sto u tome vidim nadu, vidim da se moze i da borba nije uzaludna.

Cestitam ti od sveg srca, ponosna sam na snagu ljudske volje !
Ostani mi dobar, i neka ti dragi Bog pomogne na daljnjem putu .
Fanatik

Post by Fanatik »

IME, svaka čast.Naprijed, naprijed i samo naprijed, nista nazad.Đesi Mise burazere, sta ima ??.Luno jutro ,kako si mi ,sta mi radis????Sta da vam kazem:"A ja, ko ja.Umoran od tuđih pjesama".Hhheheheh, ala miriše ova jutarnja a najdrazi mi je prvi srkkk. :-D
katarinadimedici

Post by katarinadimedici »

Pardon, zaboravih zašto sam tu! Omare, kako ide? Jesi li krenuo na dole?
mise en place

vaazno

Post by mise en place »

Sto ime nije vazno?Stoxto?da vidimo ,imas moju biografiju i matematiku ovde na forumu pa uz KAFU vidi te akte,prostudiraj pa odluci.Diagnoza i to ,.nemoj se tu zajebati da mi ne izvade srce umjesto krvi.,za analizu.
Budi dobar sa nama,ja sve profije sto znam su pravi, ne prijete ,ne misle da su naj.naj..Normalni su najbolji aliu "kurcu"o znash ci ti kao bivshi nenormalni
Nemoj ljude po forumu pimplat i bice sve 5,sad u skolu pa imash gomilu....prakse,mozesh sve ovo da predstavish kao i rad za prijemni.
super...mejdanac moj,borba bikova na Zmijanju,Kocicev zbor,pa da se safatamo u kolo da polupjani odigramo u onoj prasini da nam se droga zauvjek smuci,
mise
mozesh ovo upisati u beljezniicu kao
ubijena motorika
seedativ
lagana kriza
slusanje muzike

Sto ima nije vazno,hajde daj si neko ime da bude neko,neki karakter a ovako nije vazno,mojne buraz tako
reci slovo,inicijal,nadimak ili daj si neki nick,neku figuru koju volish,sigurno ihima..Hajde ba ime nije vazno,kakvo ime bolan,nije vazno!!!!!

pozdrav
mise
Luna

Post by Luna »

e dze kafa Omareee..??? ja pijem bijelu evo par dana.... Ne nemislim ni na sta drugo :-D ...to sam vec rekla. Zajebala sam stvar...(ne sa H)...ali eto dobro sam idem dalje i ok je.... Jebi ga(sorry)-desi se valjda...Sad kad malo razmislim nisam bas nikad ni raskrstila s tim ono ..skroz. Tako da je vrijeme bilo za to...dosta-kraj. the end. Tako sam rekla i za dop i nikad ga vishe nisam uzela... evo sace 8 mjeseci. Pa tako i metadon..pa eto i sa subutexom zavrsih(prije nekih mjesec dana). Al eto....ja valjda ne bi bila narkoman da nisam ...najvise mi je krivo jer sam moje opet razocarala.. Al i sebe sam. Nije bilo namjerno...(nije nikad namjerno)... ali sta mogu... Imam citav zivot pred sobom da ispravim sve crne greske i da moji ponovo budu ponosni na mene (kao i ja sama)...pa se eto s tim tjesim. Moram...ne smijem sada dozvoliti da me to vrati u krug.... skoro sam izasla ne bih da se vracam.. znate o kom krugu pricam-droga-kajanje-krivica-sjeb-droga...i sve tako.... eto ispricah se ja malo sama sa sobom..nema veze...
i tako-jopet sve ponovo :-D...pokusavam da se psihicki pripremim za skolu pa da se barem tome vratim. Kontam-to bi me izvuklo.... samo da se ne sjebem. Vidis ...kad bi nekako sve moglo da bude ok-bez sjebada, negative i toga-samo neko vrijeme(ono prvo)...znaci nekih eto mjesec dana....Samo da psiha ojaca...bez non stopnih upadica i smetnji...mislim da bi bilo mnooogoo lakse i ostaviti sva sranja.... Evo malo skacem s teme na temu...ali to je normala :-D ..
kako ste mi vi???? sta se radi????
zvrky- sta radis? jel radis? e to sam vas htjela pitati....ko radi??? zanima me to.... Ne mislim na suovisnike, i one koji su cisti vec godinama...nego na nas svjeze.. Dark Angel? Pepe? pihhh ne znam vishe ni ko je tu a ko nije...
al eto-uglavnom to je to....
pozdrav svimaaa.....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
zvrky

Post by zvrky »

Luna ako mislis dal sam se zaposlila nisam jebiga,a ako mislis jel sam pocela da se radim nisam ni to!!!! Nista novo nema.......
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

MIR BOZIJI HRISTO SE RODI! SVIMA ZELI SRECAN BOZIC KOJI GA SLAVE :!: :!: :!:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

I JA ZELIM SVIMA SRETAN BOZIC, DA BUDETE ZIVI I ZDRAVI I DOCEKATE JOS MNOGO BOZICA I SVIH PRAZNIKA !!!
Erineja

Post by Erineja »

NEKA VAM BOZICNO JUTRO POD KAPOM NEBESKOM OSVETLI POKLON ISPLETEN OD LJUBAVI, ZDRAVLJA, MIRA I SRECE! HRISTOS SE RODI.
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
Locked