NAŠA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

Nije bilo dana kada nisam pozdravljao svakoga i koga ne znam i koga znam.IZGLEDA DA SAM OVDE SUVIŠAN I DA NIKOG NE MARI ZA MENE.
JA VAS NAPUSTAM DA VI SEBE UDOPUNJAVATE I OHRABRUJETE,MENI KAD JE JEDAN DAN NIKAKAV MENE SVI IGNORIŠU KAO DA ME NEMA.Dobro da ne gnjavim ,sretno u životu želim vam vas drug OMAR -FANATIK A SAD ODO PO RECIDIV TO JE NAJBOLJE. :cry:
ns

Post by ns »

Mustafa, kazes da bi bilo dobro da imam sada nekog stvarno bliskog pored sebe-da,bilo bi dobro..imam samo najbolju prijateljicu koja je u Australiji,saljemo jedna drugoj poruke non-stop ali nije to to...zbog razdaljine...a druga bliska osoba bio je momak o kojem pisem,bio mi je kao brat,deo moje porodice...a za ostale imam utisak da bi ih samo bespotrebno potresala mojim pricama(za njih je to samo jos jedan narkoman koji je ''dobio ono sta je trazio''-strasno,ali znam da je tako,znam sta oni misle,vidim im u ocima).Nije da se ustrucavam da pisem o tome ovde na forumu ali mislim da ce mi mozda problemi drugih ljudi koji se javljaju i neke druge teme pomoci da bar malo ''odahnem'',ako me razumes?..........
ns

Post by ns »

FANATIK,COVECE,I MENI JE TO U GLAVI(RECIDIV)....JAO,EJ..PISI,SAMO PISI BILO STA...!!!MOLIM TE!!!
IZVINI STO TE NISAM POZDRAVILA- U GLAVI MI JE POTPUNA LUDNICA,ALI DAJ,EVO I JA CU SE SMIRITI,'AJDE DA POPIJEMO KAFICU ZAJEDNO,HOCES,MOLIM TE???
Suncica

Post by Suncica »

De ba Omare sjedi na balkon uzivaj u sarajevskom suncu i kaficu u rucicu...nemoj ba zezati...kakav recidiv...nemoj ba da se sikiram...
ns

Post by ns »

Omare,'ajde bre druze javi se...
evo ja umesto kafe pijem neki crni caj.Kako je kod tebe?
Luna,vidim da se ''sunjas'' tu po forumu ;-) ,jesi li bar ti u nesto boljem raspolozenju jutros??
Luna

Post by Luna »

hej si tu?
tu sam ja sreco ajde pricacemo...javi ako si tu
omare..pa nemoj tako svako te out pozdravim..i svi ne samo ja...i tu cura u sjebu i raja samo odgovara na date postove..niko te nije zanemario...ti si ovdje svima drag i uvijek te svi spominju...pa ne smijes tako sreco...to ti je sve depresija...znas...sve te zaboli pa cak i kad ne treba...sve uzmes k srcu i kad nije u vezi tebe...idi pliz kod psihologa i nadji nekoga dobrog...psihijatar ce ti samo lijekove prepisati a psiholog ce ye slusati...biti tu za tebe...moras poceti raditi na tome....adikcija je izljeciva ali samo ako se aktivno borimo...moras...moram i ja...metadon sam od seb nece popraviti mozak....to samo mozes ti....daj ne moj biti takav...previse si ranjiv....i moras ojacati...
cmok
Fanatik

Post by Fanatik »

Drugovi moji :cry: ,pišem u največem plaču koji postoji o od suza jedva vidim slova.JUTOS U 8:23MIN ZAZVONIO MI JE TLEFON I JA SAM SE JAVIO,JAVLJENO MI JE DA JE MOJA NENA-NANA TJ.BAKA UMRLA.Jedina žena sa kojom sam proveo djetinjstvo,isao namore,jeo najbolje kolače,milovan najnježnijim rukama na svijetu.Izvinite sto sam vas napao a niste znali sta je.Izvinite nastaviću odoh se umiti ,ispričat ću vam sta je bilo dalje. :cry:
Fanatik

Post by Fanatik »

Svi su me zvali u 10 min ,i stari i sestra i rekli da ce odmah doci ali ja sam im rekao da me puste na miru,ali znaju oni kakav sam emotivac znao sam da ce doci,tako da sam ja prije izasao vanka.Hodao sma razmiljao,plakao,mislio pa bože u zadnjih 10 godina bog mi je uzeo sve moje najdraze ljude,mog dedu-didu,moju mamu,mog naboljeg druga od djetinjstva umro je od OWERA tako da te NS razumijem i tečno znam kako si sad i o čemu razmisljas,pala si mi na pamet.Pa evo sad nenu-baku,sta je sljedecu ,ko je sljedeci i dokle da mi takve situacije lome dušu i srce.I zato zovnem jedinog dilera inace mog druga iz razreda da dodje.Imao sam para za 5 grama a zadnji put sam uzeo prije 2 godine.Dosao je on,ja uso u auto on me pogleda i rece:Pa Omare zar opet,haaa", ja mu odgovorio" Zadnji put brate,Lize mi moje".Uvidio da nesto nije uradu pita sta je ,je mu govorim daj mi 5 gm,on opet isto pitanje pita 10 puta.Ja mu na kraju kazem,umrla mi je Nena.Pošto je on moj drug jos iz Osnovne skole i zna koliko mi ko znaci ,kaže "Omare ne dam ti,da imaš 100.000 dolara sad za 5 gm ,ne dam ti i sad cu nazvati sve dilere koje znam i neces dobiti drogu i hajd sad vozim te kući sigurno te čekaju.Dosli mi ,on me doveo do vrata Tata otvorio i on im kaze ,kako ste cika Enese (moj tata) evo doveo samvam Omara i primite moje sucesce ,on je dosao malo da popricamo bilo mu je tesko.Iznenadio me je,jednostavno bez teksta sam ostao.I zato dragi drugovi,ima na Dobrinji kod Srba i sada idem da izmem.Možda je ovo posljednje a možda nije .Ali hoču da vam kazem,da za mojih 29 god.života nisam vidio iskrenije i srčanije drugove od vas i drago mi je da ste bili dio mog života.Volim vas ,cuvajte se .Omar
Luna

Post by Luna »

pa hajde...bas bi ti nana bila ponosna da zna sta kontas da uradis ....pa bas si i ti bezveze...zar je to rijesenje? smrt je dio zivota omare...to ti je tako....sjeb znam ali sta ces...moras ici dalje..ni ja nisam ok s tim i necu nikad ni biti...sve sto zelim je da moja porodica bude zdrava i da zive jos dugo dugo u sreci i zdravlju...
a trebao bi cijeniti sto imas ljude koji te vole i brinu za tebe...i taj drug....vidis da ti sve govori da ne uzmes...sta ne daj boze pralizujes se ili dobijes srcani? huh? nisi razmisljao o tome...nije samo to OD...pa mrtav ...a i na metadonu si...sto znaci da neces nista osjetiti dop a da bi imalo osjetio morao bi se bas ubiti...mislim bukvalno...umro bi. Daj idi lezi spavaj...
cmok
Anamarija V.

Post by Anamarija V. »

Omare,
iskreno mi je zao! Pogotovo znajuci sta si sve prosao, zaista mi je zao!
Kad pogledas ovaj zivot, tako je kratak i prestane za tren..
Zato bi trebali da iskoristimo ovo sto imamo, pogotovo i ti Omare, dok si cist, ostani, jer ne vrijedi (iako sam i ja sklona mislima i cesto pomislim 'ma' sacu ja uzeti...).

Pliz ostani sa nama....
drzi se, za sebe!
Locked