Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Luna

Post by Luna »

Omare srecoooo...
ne daj se. Bice sve ok!!!! Ti si divan momak i predivna osoba....i ja ti zelim samo najbolje....
cmokkk
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Fanatik

Post by Fanatik »

Ma sreco, ne brini, bolji sam danas, ok je sad ide,ide guramoooooooooo. Ne damo se, kakos i mi ti srculence moje,sta mi radis i jedil dobro?????
Raja iako je bilo napeta, JA VAS VOLIM !!!!!!
zvrky

Post by zvrky »

ja ću Omćo biti tu i kad ti najgore bude,i kad budeš u zikri biću tu i tu sam i pratim ovo što pišeš i razumem te u potpunosti :!: A naravno da guramo dalje,zajedno smo jači,meni je isto tako žao što su neki ljudi otišli sa foruma jer ih volim ali...tj. ovde sam ih zavolela na ovom forumu,ali izgleda da oni mene ne podnose...šta ja sad da radim...ne mogu ja nekog naterati da me voli ili ne voli....evo sad pozdravljam celu ekipu koja je otišla sa foruma i ako prate šta se ovde piše rećiću samo da su mi idalje dragi...pozdrav njima...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Pomalo mi sada počinje da bude jasno zašto su raja otišla, ali od onoliko raje vidi ko je ostao od stare postave, hajd nabroji mi ti ZVRKI.
Ali nema veze, važno je komandovati , pametovati i biti slušan. Ljude gledati sa neke visine i smatrati neke ljude slabicima, varalicama, lažovima itd,itd,itd.A svi znamo da smo za vrijeme uzimanja droge , svi bili prevaranti, kradljivci, slabici, varalice, zapušteni i ne obrijani hodali ulicama.Zaboravilo se to jako,jako brzo.Jer svaki ovisnik mora barem pola od ovog da je nešto radio.Drago mi je samo jedno, I KAD SAM BIO NA VRHU, I KAD SAM BIO NA DNU. I KAD SAM DIPLOMIRAO I KAD SAM POČEO TERAPIJU. NIKAD NISAM LJUDE GLEDAO SA VISINE!!!!
Šteta raje jer je bila to dobra ekipa, šteta što su ih otjerali, šteta sve.
Samo ja znam da od danas tj.sinoć ,živim samo za jedan trenutak, SAMO ZA JEDAN JEDINI TRENUTAK!!!!!!!!!
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
hurma

Post by hurma »

Brate Omare, nemoj Mustafu da mi diras!
Salim se. Da znas kako sam se ja znala naljutiti na njega i poslije bih shvatila da je on u pravu.
Moras shvatiti ne moze tebi Mustafa pomoci, ne moze ti niko pomoci, osim Boga i tebe samog.
Mustafa te moze usmjeruti, ukazati ti na greske, pomoci ti pa sam u sebi nadjes snagu da se boris. Nece ti on reci uradi ovo ili ono!
Ja sam 100 % sigurna da si ti sve to pogresno protumacio, jer covjeka znam licno, i znam koliki je prijatelj. On ovdje radi sasvim besplatno, odgovara na vase poruke, pomogao je puno ljudi.
Cesto na ustrb svoje porodice i slobodnog vremena.
On je velika vrijednost ovdje i ja sam sretna sto ga imamo.
Budi siguran da on nema nista protiv tebe i da ti zeli sve najbolje.

Pozdrav!
hurma
Fanatik

Post by Fanatik »

Hurmo, hvala na savjetu i na nekim dijelom na podršku koju mi daješ.Šta ti ono reče, Mustafa ovde radi besplatno jel, OK SVAKA MU ČAST.
I ja sam HURMO, imao 1.300 koncerata širom Bosne a te koncerte nikad nisam naplatio ili bolje rečeno radio sam honorarno za đaba.Pjevao sam za Šehidske porodice, za oboljelu dijecu, za invalide, za dijecu bez dva ili jednog roditelja, pjevo sam đaba i rudarima, pa sam pjevao đaba i ZA VATROGASCE...........SVE ĐABA HURMO, SVE ZA DOBROBIT ZAJEDNICE.
Vjerovala ili ne JA IMAM DOKAZE , CRNO NA BIJELO ŠTO SE KAŽE KOLIKO JE Omar i njgova grupa otpjevala i pjevala humanitarno.Po kiši, snijegu ili na minus 20. Pa zar je potrebno Hurmo da ovo sve govorim da bi ja nekoga ubijedio da sam dobar momak, BOŽE SAČUVAJ.
Malo provrti teme, gledaj malo moje postove, ima mojih padova i uspona, nisam ja cvječka, ima jedna stvar ako ja grešku uvidim ili neko od mojih malobrojnih drugova na ovom forumu , JA SE IZVINEM OSOBI ILI NEČEMU U ČEMU NISAM BIO U PRAVU, I Z V I N I M. To što se ti i taj momak slazete u nekim vasim zajedničkim mišljenjima ,ja to poštujem.
Ja sam iskren, nikad nisam lagao na forumu jer nisam imao razloga i sad ne lažem.A znaš šta ne lažem, NE LAŽEM TO DA TVOG DRUGA SAM "ZAMRZIO" KAO svog največeg neprijatelja i to ce ostati tako.Priznat nikad neću, da za ono što je bilo da sam kriv, NIKAD. Toliko je izazvao gnjevi u meni, probudio je onu zlobu kod čovjeka ,a ja ponavljam nisam takav momak.ALLAHA dž.š.se bojim i njegove kazne.I znaš šta Hurmo, drago mi je da je on svjedok da nikad nisam niti PODMIČIVAO NIKOGA, PA ČAK NI TOG.Nikad se nisam sluzio forumom da bi prikrio recidiv jer ga nisam ni imao.Pomišljao jesam, savjete tražio jesam, pomogli su mi ti savjeti, naravno.Ali tog tvog druga ja nikad nisam nikad ništa zamolio do ove fatalne noći, kada mi je ustvari pokazao i naučio kako da budem BEZOBRAZAN.ZHvala mi za tu osobinu, barem sam bogatiji za još jedno iskustvo.Ejjj, Hurmo ja sam ZAPLAKAO I PLAKAO 10 MINUTA BEZ PRESTANKA, radi tvog druga koji me kulturno ponizio, izvrijeđao i predstavio me pred ljudima na ovom forumu ,kao čovjek koji daje MITO za savjet.Ja dajem Hurmo MITO, od penzije šehidske mu ja dajem MITO.On u Švedskoj a ja u Bosni, nema veze.Neću da uopšte polemišem i diskutujem o tom "nekom".Ali, samo za kraj volio bih kad je već mene ocijenio i oblatio, da kad bude moj red, da se vidimo oči u oči, samo to.
Ali eto ja sam ALLAHOM SE ZAKLEO I MAJKOM, sastat čemo se ja i on, KAD-TAD pa ču se dooobrooo potruditiii da mu pokažem i dokažem da ja nisam PIZDA OD ČOVJEKA KAKO ME JE ON PREDSTAVIO.
I uz putda kazem raji, nemojte me za tu osobu vise nista pitati, ovo je gotova stvar za mene.On mene ne može provokacijama istjerati sa foruma ,kao što je uradio nekima, nikad neču otici.Neču otici sve dok se ne skinem sa Metadona samo da bi dokazao nekima ovde koji ne vjeruju da mogu, ja vam garantujem da mogu i ja dajem moj obraz da ce to biti gotovo.A ZAMRZIO GA JESAM, LJUT JESAM, PONIŽEN JESAM, UVRIJEĐEN JESAM ALI SVOJ PONOS I NA SEBE NE DAM. I ZATO SAM REKAO, VOLIO BIH DA SE VIDIMO, ALI OPET KAŽEM KAD-TAD.
Još jednom bih ovim putem da zahvalim , SVIMA KOJI SU MI NA PM SLALI postove podrške, savjeta da se smirim itd,itd,itd.Hvala vam ljudi, mnogo vas volim i nadam se da cemo nekad se uspjeti sastati.Sanela, i tebi drug hvala na onom savjetu, hvala ti na realnom sagledavanju stvari i hvala ti što si to uradila pošteno i bez imalo pristrasnosti. A ja i on Sanela još nismo završili, nisam izgubio muda u muškost.Hvala još jednom svima i molim vas da ovog vise ne spominjete, ljut sam i ne bih da lanem nesto što bi možda nekog drugog povrijedilo.Volim vas
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
katarinadimedici

Post by katarinadimedici »

Sa Sanelinim postom se potpuno slažem i mogu ga potpisati! Omare, još samo da ti dodam:
Ti si fin momak i nikoga ovde nisi nikada uvredio, to svi znamo! Problem je u brzom čitanju i nerazumevanju svega što i sami napišemo a kamoli drugi! Donacije se mogu poslati, dobili smo broj žiro računa i nema potrebe ko u osnovnoj školi dizati dva prsta i vikati :"Jel mogu ja učiteljice da donesem?" Sa Mustafom sam imala okršaje nekoliko puta i moram priznati da je UVEK bio u pravu! Ovim ga ne branim i ne zastupam, zna on to i sam da radi, a i ti ćeš jednoga dana reći isto što i ja!
Čuvaj snagu za ono posle Nove godine, nemoj je sada trošiti na razmišljanje "Kako će mi biti?" jer onda od toga nema ništa! A da ti ne pričam koliko ti snage treba za sve ono što kasnije dolazi kada budeš potpuno čist!Što se tiče metadona, naravno da je opijat inače što bi se uopšte skidao sa njega? O tome nema potrebe ovde diskutovati! Sigurna sa u to da kad god budeš zatražio pomoć i podršku ovde, naći će se u svakom trenutku bar pet ljudi da ti pomogne! A i da ti kažem, da si me pozvao sa mojom decom, ja bih ti kuvala čajeve, supice i ostalo dokle god ti ne bude bilo bolje, al' ti škrtariš, šta vredi!
mustafa

Moj odgovor

Post by mustafa »

Moj odgovor Fanatiku kada me je zamolio za pomoc:

Ovih dana sam jako zauzet i da bih ti na sto bolji nacin mogao pomoci(bez nekih garancija) moram ti posvetiti malo vise slobodnog vremena :
Zato se kontaktiramo iza Nove Godine. Nadam se da je tako u redu

Ma daj vise ohladi Omco.
Evo ovo je moj odgovor na koji si reagovao !!!
Reci mi sada gdje ti nadje uzrok za tako neograniceno bjesnilo i izlive samosazaljenja??
Ja ti i dalje stojim na raspolaganju ali pod mojim uslovima i vremenskoj mogucnosti,
P.S. Preseli svoju muskost iz "muda i misica" u mozak pa ces vidjeti da ce biti bolje. Ja sam ti totalno pogresna osoba za izazivati ili provocirati jer znam da ovo sve ne pise Fanatik vec njegov alterego koji je porastao do maximuma bez da si ga ti probao obuzdati. Mozda je sada pravo vrijeme da "povuces rucnu" ubacis u prvu , pa onda polagano "voznja uzbrdo" Tvoja voznja, tvoje auto,tvoj volan i niko drugi ne moze tu vrstu voznje obaviti - samo ti. Nemoj meni nista dokazivati, niti radi mene cuvati cistocu jer kada ja nestanem onda ti propade motiv za cist zivot??
Sve sto radis radi kao prvo radi sebe pa tek onda da nekog drugog ucinis srecnim.
Last edited by mustafa on Mon Dec 26, 2005 2:55 pm, edited 2 times in total.
M. Sarkic
zvrky

Post by zvrky »

Da je ljut,i da je pobesneo jeste ali mislim da se ne samosazaljeva!!!!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
E A

Post by E A »

dobar je omco momak, ja sve konto neki drot, neka hala.. al nije nego bas maksimalno iskren. eto zemljak nedaj se, kaze mustafa ima vremena iza nove pa strpljen-spasen
Locked