Zivot mi nikada nije bio lak,iz vise razloga pa imam razna iskustva i dileme. Izmedju ostalog otac koji je bio alkoholicar,ali ne onaj koji vice maltretira i slicno. Bas suprotno,tolerancija mu je narasla toliko da je pio i nista ne osecao,samo je pio da mu se ruke ne bi tresle,da ne bi imao krizu,u 2 posle ponoci bi se budio samo jer je telo trazilo alkohol.Popije pola flase rakije i bude bolje odmah legne da spava. Sve dok jednog dana mu nije ozbiljno pozlilo,necu za sad u detalje. Doktor mu otvoreno rekao ili ces da ostavis to sranje ili da umres. Ovaj cvrsto resi da ostavi,uzimao one blokatore ili kako vec i eto trezan je vec 10 godina ako se ne varam. Posle par godina mu rekli da moze u odredjenim kolicinama kao a on kategorican covek rekao kad nisam znao da pijem kako treba sad necu nikako. Tako da nije ni liznuo alkohol vec 10 godina i verujem da se tu spasio jer je bio zaglibio. A inace dusa od coveka,radnik za cetvoricu,posten,vredan ponos mi je od kad je i to ostavio od tad je kompletan. Imam jos slucajeva zavisnosti iz okoline.
Ja za sad nista,mada sam cesto pomisljao. Te dileme i teske odluke i stvari u zivotu cesto me nateraju da se zapitam jel vredno i da pomislim da bar travu uzmem ili lsd tako nesto da se opustim,ali eto odolevam za sad. Sve kazem sam sebi da ce biti bolje, da ce se srediti sve. Mozda eto nekom deluje smesno ali i ovo je moja unutrasnja borba iako nisam zavisnik. Registrovah se ovde jer vec godinama pratim rad foruma pogotovo ovu sekciju ispovesti. Zanimljivo mi je bilo sve o ovome,oduvek ne znam zasto. Pa i ja konacno postadoh clan,da bih dao podrsku svima vama koji to zasluzujete i mozete da se izvucete kao moj cale,svima vama koji ste cisti da cestitam itd. A i nadam se da ovde mogu naci neko utociste i mozda neku osobu da pricam da mi bude lakse i da ne krenem tim putem. Znam sebe,hedonista sam i mada sad kao i svako kazem ma ne bi ja mozda trava i to je to ne bih rekao da sam ja osoba od bog zna kakve kontrole. Bolje spreciti nego leciti. Vidim da su svi dobri ljudi ovde,pa ne sumnjam da ce biti price i mozda olaksanja za mene. Ako nekad odlucim jos nesto da kazem ili osetim da cu posrnuti uradicu to ovde u ovoj mojoj temi. Dosta toga ima za reci.
Toliko za prvi post,nadam se da vas nisam smorio

Veliki pozdrav i podrska svima,i nadam se da cemo se lepo druziti