Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
sanela wrote:Pa da znam s kim imam posla i da ne moram kopati po ip adresama.
Radije nemoj, ipak si, nadam se jer ti plavo super stoji, i jako pametna gospođa (gender korektno) ispravi me ako griješim) koja radi težak posao. Dobro ako baš ne možeš spavati, teška fizička aktivnost dobro dođe
Kad sve što droge, bolesti ovisnosti uključujući i nove tehnologije daju i uzimaju, sabereš i oduzmeš na kraju dobiješ da izabereš ON i OFF
Jajajajaisamoja wrote:Nek si mu rekla
Jajajajaisamoja smo samo danas digli guzice i potrošili 3 sata baveći aktivno sa 3 različita sporta
Mogu mislit'
Nemoj mislit', mučit' se bezveze
Otišli ujutro na jednu od olimpijskih ljepotica, težak snijeg na +10 pa skijali samo sat, najmanje dva guzeljali na vertikalnom transportu i po "selu". Poslje odemo na terme, plivali sat, dva merakali u jakuziju i skoro prođe dan. Predvečer igrali basket, sat? Uglavnom dovoljno da mi se gaće skvase i to su ta 3 sata. Igrali bi i stonog tenisa ali na termama nema ni reketa, ni loptica
Kad sve što droge, bolesti ovisnosti uključujući i nove tehnologije daju i uzimaju, sabereš i oduzmeš na kraju dobiješ da izabereš ON i OFF