Onda neko kaze od dandare ce poludit. To je veliko nista. Da mi je neko pricao da ljudski organizam moze da 5 dana i 5 noci da funkcionise , bez umora, a da sam spavao cirka 4 sata, 2 puta po 2 sata, samo kunjao i da sam picio 100 na sat, nisam bio umoran, drmala me euforija, snaga da mogu dici citavu carsiju, utripovo da sam Boziji poslanik, pa sam tako od ponedjeljka do petka bio tako "snazan", protok misli toliko opsiran da sam mislio da sam fakat neunisitv.
Nije bilo lepog. Nisam bez njega mogao zaspati. U medjuvremenu popijem citavu kutiju Trazema, i tablu apaurina, samo da me baci, ma nema sanse. Ne moze nikako. I tek nekako skontam, da moram popiti, malo je nedostajalo da umrem. Nece san na oci. Ali, bukvalno nikako. Ali sto je jos cudnije, ne osjecam umor. Ne osjecam slabost, potrebu za snom. Insomnia. Jedva nadjem od jednog lika, i popijem 8 malih beba Leponexa i konacno zaspem. Zaspao sam u 11, sljedeci dan u pola 3 ostanem, sav nasmijan i odmoran. Koliko mi je samo bilo lakse. Teska je to tableta. Ludjacka tableta. Otrovna i ubitacna.
Znam sta cini Leponex, i navucen sam na njega vec pune 4 godine. Nikad necu zaboraviti dok sam bio u Jagomiru. Stavili me na Haldol i Leponex, taj vam osjecaj koji sam imao niko ne moze opisati. Slina mi do poda ide, usta ne mozes sastaviti, noga mi se krivi od Haldola, nemam mira nikako. Samo se udaras po nogama, i molis da prestane.I vrtis se u krug. Pa jos nocima nisam spavao gore.
Gledas u jednu tacku, totalno sjeban, ne mozes da mislis. Ne znas koji je dan, koliko je sati, kad je vrijeme za veceru.
Bolje je u jagomiru, dok sam bio na Kosevu, bio sam na intenzivnoj, 2 mjeseca nema ti izlaska, samo gledas i buljis u onaj zid. ona neka zena sto je lezala sa mnom se dere, Aisa, Eldare, zove djecu.
Ne mozes zaspati. Samo pusis. Gore sam izgubio sposobnost da pricam. ne znas sta ces od sebe. prebace me gore na lakse odjeljenje.
onaj psihic Ferid dere flase stoka u ordinaciji. Fakat nalazili su ga da loce ko konj. Smanji mi On haldol u medjuvremenu na 2X2mg.
Ne zna kako se frajer zove. Samo na viziti vice. kako si ti, kako si ti?, i upire prstom, izgubljen u vremenu i prostoru. Lud doktor na psihijatriji. Vidjam ga u gradu, vazda piva i Malboro u rukama.
Prizivas sve Bogove, samo da agonija prestane. zavrsim od jednog lika akinetona sto mu je jedan jaran donosio samo da me opusti. barem donekle. oni tehnicari daju samo jednu tabletu.
Kad su me doveli gore, vezali su me , jos uvijek nisam siguran kako sam uspio da se sa trojicom policajaca borim, jedva me svezase.
Uzimao sam po 40 mg Sanvala , kad se sjetim tog osjecaj i tih halucinacija. Zavrsio sam nesvjesno 3 kilometra od kuce, izasao navece iz kuce, otisao da kupim hljeb, nisam se niceg sjecao.
Negdje sat vremena nakon toga dosli neki zmajevi, i jahali mi po ledjima, ja sam pokusavao da ih otjeram, govoreci mi da mi mogu swingat zenu. .
Dosla dva zmaja, i mahali krilima po meni, poceli mi kljukati po mozgu. molim i derem se ulicom da odu , jer mi smetaju, skupio ruke oko sebe da me prestanu gristi. grane drveca se povampirile i pocele me udarati. Strasno. Ne znam kako sam kuci dosao. Totalne nebuloze. Koji tripovi

Koji su to sokovi bili.Uravnam se apaurinima, donekle samo da me ruzne misli napuste.
Nemam sizofreniju. Ne cujem glasove, ali bio sam hospitalizovan gore jer sam radio neke stvari. Pokusavam to sve zaboraviti i krenuti dalje. Ko god da je imalo pametan, zna da te tablete ne lijece.Posebno lepinja. Jebena je fakat tableta.
Tesko je opisati osjecaj koji imam sada, Paranoja, delirijum , glava me rastura (bukvalno), nemam volje za zivotom.
Rapidno sam izgubio 15 kg, sad imam 73 , a imao sam 88 kg. Pluca otkazuju, gori mi evo sad dok pisem. Kasljem , i nemam snage da hodam. Kako se skinuti? ne pijem vec 7 dana, ima li nacina da dodjem sebi, samo da budem opusten. Jer me samo uzimanje lepog opusta. Ovako sam sjeban i nikakav vec danima.
Donekle je lakse sa tramalima, ali pokusavam da krenem dalje, ako nastavim ovako , umrijet cu. Nemam snage da mislim vise. izgubio sam apetit. Uopste ne jedem, samo puno vode pijem.
Imam tramala, ali necu . sa tramala se lako skinuti .ali leponex je strasno iskustvo. Ko ga nije pio , ne zna sta je lepi. Kako se skinuti? dva dana vec ne spavam, spavam sasvim malo.
po par sati.