šta bi radio da imaš dete-ćerku koja sad ima 14 godina,a čija majka nema nikakve veze sa tobom,već 12 godina,jer je tašta toooliko perfidno i profesionalno zatrovala i ženu i to dete,tako da sad ni ne znaš tačno šta je sa njima,bivša te mrzi,njeno (tvoje)dete-ćerka,tinejdžerka,isto ne želi da te vidi jer su je baka i njena rodbina naučile i "objasnile"koliko si ti loš i kako ne valjaš ni po jednoj stavki,kako te treba apriori izbegavati i slično....i bitanga si,i narkoman,i probisvet,"zgubidan",a tvojoj ćerki neki stoti lik izigrava oca....i sve je to toooliko zag...zatrovano i pokvareno da su SVI makar čak i TEORETSKI MOSTOVI srušeni ,tako da NIKADA nećeš biti više u prilici da se makar nekako,približiš svom detetu,o bivšoj ne venčanoj ženi i da ne govorimo-ona te mrzi pa te mrziii ijaaaaoj,pa mislim da toliku mržnju nisam nikada nigde sreo,kao kod te bivše-zahvaljujući tašti...kako bi se osećao da si u TAKVOJ JEDNOJ PRIČI,to jest,da imaš u svom životu i Takvu priču,koju ni ne spominješ,jer si svestan da se tu ništa ne može promeniti ni popraviti,a nisi to zaslužio-sem što je majka te bivše žene,majke tvoje ćerke,žeeestoko zatrovala sve njih i tako ti zatvorila svaki ponavljam i teoretski prostor da imaš bilo kakve veze sa svijim detetom od 14 godina,dok neki seljak,glumi njenog oca,i koliko čujem,ne radi to naj bolje....jođ,daleko bilo,ma.....i ovo što sam napisao je preViše.....neću više nikada o ovome-veruj mi da si TI u mnoooogo boljoj poziciji po tom pitanju očinstva,ne dao ti bog da imaš Ovakvu priču sa bivšom i ćerkom koja o tebi "zna" sve NAJ gore...Zavidim ti...