E,pa te vaše {"Bobe"-"bom -"BONE"},NIŠTA Ne VALJAJU na CIJELOM Balkanskom narko-tržištu,jer od početka 2000-tih,recimo od 2004,svuda na prostorima bivše Jugoslavije "u mome srcu jugo-nostalgičara",SFR Jugoslavija će UVEK postojati....maršala TITE junačkoga sina nas neće ni pakao smeeeeeest..mi dižemo čelo i kročimo smJelo i čvrsto mi siskamo peeeeEEEST..mi...ups..pardon,izvinjavam se,,,ponelo me

Tako da bi samo kupio neki kvazi MDMA,amfetamin koji je 99 posto đubre koje će više štete napraviti a možda biti čak i fatalno opasno,nelo Li što će da ga "lepo" uradi....BATALI to druže,jedino što na ovim prostorima još vačka je dop a to ne da ti NE preporučujem,nego,sem ako ne nameravaš da sebi UNIŠTIŠ život,da IKADA dođeš u kontakt,eto ,tolko,ajd u zdravlje.
P.S. a ti Sanela ništa ne kažeš liku koji ovde otvoreno traži savete za drogiranje a da sam JA to napisao-bio bi ODMA Automatski banovan ako ne i izbačen sa foruma,ali ajde,,,opet se vidi meni tvoja ne baš naj jasnija selekcija kome dopuštaš da piše ovde gluposti ,provocira i krši pravilnik ovog foruma,na koji se ti uvek pozivaš...grešim li-o vi drugi ,moje kolege stari forumaši!?!
"Ne ljutim se ja Što TI Mene Lažeš-Već Što Misliš da ti ja Verujem!" - (PRA stara Kineska poslovica)