E pa evo mene opet.Sta da vam kazem sem da sam naravno napravio dar-mar!Znaci dva meseca sam na dopu,sto je najgore od svega dosao sam do PRILICNO kvalitetne robe i bio sam pri parama tako da je tolerancija otisla u orbitu!!!

Ako nista drugo siguran sam da sam zavisnost od suba sveo na minimum posle ova dva meseca,plan mi je bio da se pridrzavam uputstva jednog od farmakologa koji je ucestvovao u stvaranju suba(nasao sam na netu),satro plan za najbrze skidanje sa dopa subom,sub se koristi tacno i iskljucivo 7 dana,napisane su i potrebne doze.Ali ne lezi vraze,2 puta sam pokusao transfer na sub ali bezuspesno.Prvi put je proslo 10h,drugi put 16h.Oba puta me je zdrmala neverovatna kriza tako da sam sigurno prerano uzeo(prvi put doza 4mg,drugi put 8mg)tako da verujem da doze nisu premale,nego sam jednostavno prerano uzeo!!!
Planiram da naredni put nekako izdrzim minimum 24h i da me bas dobro strese kriza(nasao sam na netu i skalu po kokoj doc ocenjuju dal' si u krizi i koliko,ali svi mi to znamo i bolje od te skale)

Imam samo jednu nedoumicu,a to je sa kojom dozom da krenem?!Dal' da krenem sa 4mg pa lagano da dodajem,ili da krenem odmah sa 8-icom.Znaci 2 meseca sam na dopu,zdanjih mesec dana vukao i po 2gr. jako kvalitetne robe,najvreovatnije cu odmah krenuti sa 8mg dopa,kapiram da je to dovoljno da pokrije krizu.Jesam radio relativno mnogo dnevno i kvalitetne robe,ali u pitanju je period od "samo" 2 meseca tako da ako me osmica ne pokrije nek ide sve...
Znam da medju vama mora postojati neko ko je prosao slicnu situaciju,znam da svako ima ideju kako bi on uradio u mojoj situaciji tako da vas molim da iznesete svoja misljenja,pomoc zavisnicima i jeste svrha ovog foruma.
Uhhhhh,ja se raspisao bas..cekam vase odgovore,unapred zahvalan...POZDRAV ZA SVE,CUVAJTE SE!!!!