Gde ste forumaši,novi,stare gnjide,bestidnici i ušljivci...crvi,evo i ja nešto da napišem

Šta ima novo kod vas?jel' se i dalje bodete u bulju i u istu jebete za dop(šala,to se ja pretvaram da me i zanimate uopšte

)Rekao bih da sam uspeo da se otarasim heroina ali nisam neki šampion čim mi je život krenuo ovako,ukratko ću,neću vas smarati previše...Možda ima i više od 2 god.ali nisam napravio nikakav napredak,čak sam nazadovao...U početku sam bio strejt od svega(nikad nisam bio pušač)trenirao,radio i naravno posle pola godine me prošla euforija e onda sam počeo malo po malo da pijem...i treniram kick boks što nikome ne preporučujem tu kombinaciju...moje alkoholisanje se svelo da moram da se napijem svaki put kad izadjem...apetiti su rasli za alkoholom,sve manje sam imao volje da radim i tu mi se javi ponovo stara boljka(dilerski posao je pošten posao)i uhvatim da opet radim sa vutrom...e kad sam palio i džointe i pio alkohol,počeo sam da upadam u tuče,sranja a da nisam uopšte ni svestan sa kim sam se tukao i zbog čega...tu se uhvatim svakakve bagre(napominjem da pre nikad nisam pio pa zato zvuči kao priča tinejdžera)...pravio sam sranja i smirivao bih se,povlačio u sport ali taj život vuče,tj osećaj kada izlazim i pijem.Napravio sam sranja i među društvom jer mislim da me je jedan "prijatelj"ali ne mogu da grešim dušu,nisam 100 posto siguran, mučki nabio nož u ledja time što me namestio.samo je on znao neke stvari...Život mi je do poslednjeg leta bio odličan jer u alkoholizmu svaka nevolja prolazi za barem 7 dana.da ne pravim digresiju na temu nego odmah da predjem na stvar.Pao sam u oktobru u svojoj kući sa 280 grama trave i 46 grama kokaina,tukli su me,svašta je tu bilo da bih priznao i jednostavno sam rekao da sam travu zasadio a koks kupio za sebe od nekog klinca iz bg-a što više nije dostupan na telefon.uzeo sam najskupljeg advokata i tu sam morao da prsnem pare ispod stola(morao sam da vratim Suzukija rr 750 kk kog sam bio i kaparisao,šmrc,njega ne mogu prežaliti ali to nije tema),već kako sam sebi u kratkom vremenu učinio život da mi svi pozavide(ovo je"ironija"za neupućene)...ovaj...kud sam stao... a da,posle pada počinjem da uvidjam kako se ljudi oprezno ponašaju oko toga prema meni,ppa da me sumnjiče najbolji drugari,e tu postajem kivan na svet,da mrzim ljude,počinjem da pijem i izlazim svaki dan,to me je koštalo 380000 dinara,što sam hvatan u vožnji,poteri u pijanom stanju,48 oduzetih bodova,četiri udesa do nove godine sa autom,samo sam pio,izlazio,pušio vutru i trenirao,znači lud kao struja...mrzeo sam policiju oduvek,nikada sa njima ne bih saradjivao ma koliku štetu da mi pričine,zato sam smatrao da mnogi moji drugovi su obične pizde jer polaze od sebe,to sam jasno video po njima...i taman shvatim da me alkohol skroz uzima i trgnem se nekako jedva ali nastavljam da pušim travu ali samo je kupim za sebe...taman sam pola paketa poneo da popušim sa drugarom kad eto ih,tri inspektora prolaze pored mene u uskoj ulici i stadoše da me pretresaju...nisam stigao taj hed ni da izvadim iz džepa,jedan žvalavi inspektor me izvuče i gurnu na auto da me pretresa,ja levu ruku munjevito u džep on me hvata i ja ga opalim laktom u glavu i bacim ga preko kuka...tu sam više prsao,počeo da se rvem sa njima,svi su me držali za ruku i nekako uspem da stavim i onda smo svi pali na beton,rvali se,hvatali za vrat,vikali da ispljunem i ostala sranja i razapeše me majmuni i taj što sam ga laktom me počeo da štema i štema...čak me je nogama nabijao u facu,razbio mi je glavu na više mesta dok je udarala o beton i ladno me onesveste davljenjem i nekako su skupili to sranje što sam imao i onako mokro ga stave u pvc paket i napišu jedan jebeni gram...ali,obzirom da su mi naneli ogromnu fizičku štetu,dogovorili smo se da ja njih ne tužim(što i ne bih svakako) a oni da me ne tuže za napad na službeno lice...otegao sam taj zadnji deo priče jer sam od tada dobio ponovo neko,da ne kažem poštovanje ali mi nije bilo bitno više,pogotovu ti ljudi,prijatelji...otegao sam zadnji deo u suštini jer sam tek posle tog dogadjaja seo i dobro razmislio.prihvatam sve što ne mogu da promenim,trudim se da zaradim za prokletog advokata i čupam se iz govana koliko mogu,mada znam da ću ležati sigurno trojku ali jbg,život ide dalje ja nekoliko meseci trezan,bavim se povremeno sportom radim i razmišljam kako bih sebi uzeo neku kawasaki nindžu,pičio i uživao ali tehnikalije i pririteti...biće vremena za sve ako ovako nastavim,eto,to je to strejt sam a vi što niste,nosite se
P.S.Bar ću u zatvoru moći da pročitam silne knjige koje sam u životu zacrtao pa se i čak obrazujem ko zna...Možda dobijem i zahvalnicu iz zabele za sve wc-e što sam glancao pa me preporuče kao komunalnog radnika da metlam ulice po svom rodnom gradu,hehehe