Ni sam ne bih bolje i preciznije opisao situaciju i "ne mile"okolnosti koje su oko mene i uopšte celokupna "priča" -porodični sukobi,i apsolutni ne dostatak iole makar-kakve podrške u oporavku,tako da ....mislim da imam ja još da padam ihaaaaj...(da se razumemo-NEMA DNA,dokle god si ,sam živ,dno je "daleko"),ti si u svojim pisanijama ovde bolje ,preciznije,jasnije i tačnije sve napisao nego li bilo koji lekar sa kojima sam imao kontakta i razgovora-poražavajuće je da vidim da me TI ,koga ne poznajem,i ko mene ne poznaje.me NE OPISIVO BOLJE RAZUME nego svi pomenuti koji bi ,bar bi trebalo ,da me bolje razumeju i daju neku podršku,međutim toga kod mene NEMA.
Sve si lepo napisao,i APSOLUTNO SE SLAŽEM SA SVAKIM SLOVOM KOJE SI NAPISAO!
...e sad ,što ja nemam nikakve vajde od toga-sem što vidim da ipak nisam sam i da ima ko me razume,što će reći da si verovatno i sam u sličnoj situaciji ,nisam sam a to mi ...pa nije da mi ništa ne znači....
A šta dalje da radim,nisam pametan-a oni koji bi trebalo da jesu,samo "bacaju prazne fraze"koje svi mi dobro znamo i bez njih,a kad pitam konkretno šta"ne mogu ti ja reči ,moraš to sam da vidiš"-pa hvala puno(mislim se),da znam šta i kako,ne bih Vam se obraćao isprva...ali jbg...ali si me osvestio ,da se tako izrazim,da me TEK čekaju muke i problemi ,kroz koje ću morati da prolazim SAM....a već neko vreme sam na ivici da uradim ono naj gore i završim više sa "igranjem ove -dodeljene mi ,karmičke uloge"u životu koji mi je 99%maćeha a jedan posto je "neutralno"

Ima jedna,bar se predstavlja kao devojka,sa ovog foruma,sa kojom sam od nedavno počeo da komuniciram preko pp i e-mail a,samo da bih uvideo koliko MI mudruje a poooojma nema koliko greši i u proceni što se tiče mene i uopšte ,šta ja treba dalje....da nisam pročitao TVOJ post ziki,mislio bih da sam JA potpuno prolupao i poludeo,i da sam skroz skrenuo po svakom pitanju...mislim ,počinjao sam da stičem takav utisak ,čitajuči korespodenciju sa tom "devojkom"-koja mi otkriva toplu vodu,ili bolje reći mlaku...kaok god,tebi ziki HVALA,ipak si mi na određen način pomogao.
Čuvaj se druže i smatraj da u meni imaš priatelja,ali baš onako ,bez foliranja ili ikakvog interesa,mislim da bi bili dobri prijatelji koji se razumeju,sve naj bolje matori.