Neznam, ja jedino ovde na forumu cujem kako lekovi stalno nestaju a ja sam ih podigao pre 7 dana i ima ih uvek.
Povremeno pitam da li ce biti neka nestasica, kazu da nece..
Jednom su nestali ali sam ostavio recept i stigli su za jedan dan.
Cuo sam da vise nece da daju na privatan recept jer ga podizu i oni kojima nije prepisan, ali da ce da nestanu u apotekama to nisam cuo, mada sve je moguce..
Njega u promet pusta Alkaloid Beograd d.o.o. i lek je za srpsko trziste..
Ako nestane nabavljacemo ga iz inostranstva, neka apoteka ce se vec setiti da na toj nestasici zaradi novac..
Nemojte previse da brinete..
Buprenorfin II
Moderator: sanela
Re: Buprenorfin II
Auuu Ljudi moji,pogotovo sa područja Srbije (ne verujem da je tako nešto moguće u Hrvatskoj ili u Bosni),u srbiji je svašta moglo da prođe ,pa evo i ovo,zamislite,pre tri,četiri dana upoznam devojku 1977 godište,koja je počela da uzima Buprenorfin preko Drajzerove,pre skoro dve godine,ono,klasika,prvo je davala 20.000Dinara mesečno ,radila detekcije i kontrole pa uzimala tamo terapiju-Buprenorfin,međutim čim se promenio zakon i način nabavljanja Buprenorfina na recept-to jest,da se ide prvo u Drajzerovu na OBAVEZNU KONTROLU+DETEKCIJU na PAS , pa tek ako je SVE OK,ONDA DOBIJA IZVEŠTAJ,NA osnovu kojeg dobija recepte kod svog izabranog doktora opće prakse,hat međutim,još mi se ta devojka,ovime čime sam se ja ZGRANUO,POHVALILA,ejjj,pohvalila ladno,kako VEĆ TRI MESECA UOPŠTE NE IDE U DRAJZEROVU I KAKO IH JE POTPUNO OTPISALA U SVAKOM SMISLU-JER JE POČELA DA SAMA PRAVI FALSIFIKOVANE IZVEŠTAJE,POKAZALA MI JE,IDENTIČNI SU KAO PRAVI,VIDI SE DA SE POTRUDILA I DA ZNA DA RADI U FOTO-SHOPu ,ALI TO ZNAČI DA ONA SAMA SEBI BEZ IKAKVE KONTROLE PREPISUJE BUPRENORFIN I UZIMA RECEPTE,ONI U DRAJZEROVOJ NEMAJU POJMA O TOME,A ONA SAMA FALSIFIKUJE IZVEŠTAJ NA OSNOVU KOJEG DOBIJA RECEPTE I ČIM KUPI BUPRENORFIN,ODMA GA PRODAJE!!!?!?,Zamislite,e ZATO MI KOJI NABAVLJAMO SVE PO P.S,-u,LEGALNO,I PLAĆAMO DRAJZEROVU MESEČNO I OBAVEZNO SVAKI PUT RADIMO DETEKCIJE,PA TEK ONDA AKO JE SVE U REDU ,DOBIJAMO IZVEŠTAJ PA KOD LEKARA PO RECEPT itd...E PA TA DEVOJKA ,JE IZGLEDA PAMETNIJA OD SVIH I PORED TOGA ŠTO PRODAJE BUP I TO PO JAAAKO VISOKOJ CENI ,ČUO SAM DA TRAŽI 20e ZA (1 x 8cu)!?! I sad se pitam ,pa imam i ja kompjutersku opremu(korol scanner,kolor laserski printer+ink jet printer)i ja bih mogao sve to isto da uradim ali ne,ja sam-"glup"pa em plaćam drajzerovu i njene usluge(čitaj detekcije i kontrole),em se cimam redovno svakog ponedeljka,kako bih dobio legalno taj papir-izveštaj na osnovu kojeg se uzima recept. A zašto ne bi sad SVI radili kao TA Devojka?!? I umesto da se cimamo i radimo detekcije i plaćamo drajzerovoj,zašto i mi svi koji uzimamo Buprenorfin,a imamo kompjuter i potreban software(PhotoShop+Word...etc)i lepo SAMI sebi pravimo izveštaje i sami sebi odrađujemo dozu i sami sebe kontrolišemo,dok prodajemo isti Lek!?!Sanela ,Šta TI misliš o ovome što sam saznao,jel sam ja i meni sličnima GLUPI.dok je ova devojka 1977god PAMETNA? 

"Ne ljutim se ja Što TI Mene Lažeš-Već Što Misliš da ti ja Verujem!" - (PRA stara Kineska poslovica)
E moj Hemfri, tebi je u cijeloj ovoj priči izgleda jedino važno Sanelino mišljenje :rolleyes:
Postoje stvari koje su poznate i one koje to nisu, između njih nalaze se vrata.
Ona je koliko sam skontao radi u nekom psiholoskom savetovalistu pa je to jedan od bitnijih razloga zasto me zanima I njeno misljenje i ili komentar na to sto sam napisao,nije tacno da me zanima iskljucivo njeno misljenje,naprotiv,zanima me SVACIJE MISLJENJE I ILI komentar na ovo! Ti vidim ,nemas nikakav komentar na ovo sto preispituje moje dalje postavljanje prema celoj da tako kazem situaciji i uopste Supstitucijskoj prici 

"Ne ljutim se ja Što TI Mene Lažeš-Već Što Misliš da ti ja Verujem!" - (PRA stara Kineska poslovica)
Ako je to SVE sto imas da primetis,onda je stvar zesce zeznuta,da se ne izrazim vulgarno....uzas... :vom:Lujka wrote:E moj Hemfri, tebi je u cijeloj ovoj priči izgleda jedino važno Sanelino mišljenje :rolleyes:
Sta god da je radila ta devojka mislim da to bas i nisi morao da iznosis javno, pogotovo ako je ona imala poverenja da to kaze tebi..
Svi se mi dovijamo za buprenorfin ovako ili onako, ali ovde smo da pruzimo podrsku jedno drugom i podelimo neke korisne informacije..
Svako ko se bavi takvim radnjama poput falsifikovanja to radi na svoju odgovornost..
Ja sam pre nekih 2 godine kada jos nije bilo buprenorfina po apotekama ovde upoznao coveka koji je hteo da mi pomogne da ga nabavim u hrvatskoj, da dodjem iz srbije kod njega u zagreb..
Nacin na koji je on meni hteo da nabavi taj lek nije bio bas legalan, ali hteo je da mi pomogne i nikad ne bih to objavio javno..odakle je lek i na koji nacin je nabavljen..
Znamo mi sta se radi i da se zalihe lekova po apotekama prazne, i da ga ljudi kupuju na razne nacine...
Svi se mi dovijamo za buprenorfin ovako ili onako, ali ovde smo da pruzimo podrsku jedno drugom i podelimo neke korisne informacije..
Svako ko se bavi takvim radnjama poput falsifikovanja to radi na svoju odgovornost..
Ja sam pre nekih 2 godine kada jos nije bilo buprenorfina po apotekama ovde upoznao coveka koji je hteo da mi pomogne da ga nabavim u hrvatskoj, da dodjem iz srbije kod njega u zagreb..
Nacin na koji je on meni hteo da nabavi taj lek nije bio bas legalan, ali hteo je da mi pomogne i nikad ne bih to objavio javno..odakle je lek i na koji nacin je nabavljen..
Znamo mi sta se radi i da se zalihe lekova po apotekama prazne, i da ga ljudi kupuju na razne nacine...
...
Da, cura ti se poverila...bas sam i ja to isto pomislio...koja je to fora sada da to iznosis javno...
Jeste ocigledno da nam je u drzavi sve nejasno po pitanju mnogo cega, ali sta je tu je.
Ne razumem zasto placas toj ustanovi 20.000 dinara mesecno ako taj lek kosta daleko jeftinije, tu nesto debelo ne stima.
Jeste ocigledno da nam je u drzavi sve nejasno po pitanju mnogo cega, ali sta je tu je.
Ne razumem zasto placas toj ustanovi 20.000 dinara mesecno ako taj lek kosta daleko jeftinije, tu nesto debelo ne stima.
U "normalnijim"zivotnim okolnostima,bih se jos i ukljucivao u raspravu i branio svoj post,ovako-ja se izvinjavam svakome ko bi da se prepucava prko ovog foruma samnom ,biti ce mu,joj,to uskraceno jer jednostavno NISAM zainteresovan za virtuelne prepirke,sve ste u pravu i ajde fuck off.
S'OBZIROM DA JE NA PODRUCJU SIREG BEOGRADA POTPUNA NESTASICA BUPRENORFINA VEC VISE OD 7 DANA,A OVDE TO NIKO NE SPOMINJE,DOLAZI SE DO LOGICKOG ZAKLJUCKA DA STE SE I NASLI PROZVANIM JER I SAMI NE UZIMATE NA LEGALAN NACIN POMENUTI LEK-NA NESAGLEDIVU ŠTETU ONIH KOJI PROLAZE CELOKUPNU,VRLO ZAHTEVNU I OZBILJNU PROCEDURU,SAMO DA NA KRAJU NE BI MOGLI DA GA NABAVE JER SU GA POKUPOVALI LIKOVI KAO TA ŽENA.
P.S. Znate li koliko me sad zanima ŠTA će neko posle mene napisati i da li će me ovde sad neko još prozivati,me SAVRŠENO ZABOLE donja pipa.
Toliko.
S'OBZIROM DA JE NA PODRUCJU SIREG BEOGRADA POTPUNA NESTASICA BUPRENORFINA VEC VISE OD 7 DANA,A OVDE TO NIKO NE SPOMINJE,DOLAZI SE DO LOGICKOG ZAKLJUCKA DA STE SE I NASLI PROZVANIM JER I SAMI NE UZIMATE NA LEGALAN NACIN POMENUTI LEK-NA NESAGLEDIVU ŠTETU ONIH KOJI PROLAZE CELOKUPNU,VRLO ZAHTEVNU I OZBILJNU PROCEDURU,SAMO DA NA KRAJU NE BI MOGLI DA GA NABAVE JER SU GA POKUPOVALI LIKOVI KAO TA ŽENA.
P.S. Znate li koliko me sad zanima ŠTA će neko posle mene napisati i da li će me ovde sad neko još prozivati,me SAVRŠENO ZABOLE donja pipa.
Toliko.
Re: Ko to OVDE BRANI DILERKU Buprenorfina!?!
A da,zaboravih jednu "sitnicu",kad se već jogunite kako mi se jadna devojka poverila a ja je sad ofiram na sve strane i to imenom i prezimenom i njenom adresom-ama SVE njene podatke sam ovde i svugde objavio,cccccc,
Ta SITNICA,koju ne spomenuh je da ta devojka ne nabavlja Buprenorfin za sebe i svoju muku,u cilju lečenja,VEĆ VALJA,PRODAJE NA CRNO PO VRLO VISOKIM CENAMA I MENI JE NUDILA TABLETE OD 8mg za "samo"20 Eura ,dok one od 2mg prodaje po 4,5 Eura,i sad ko se posle ovoga nađe prozvanim,mislim da bi mu bilo bolje da ćuti,jer to znači da i taj što bi se našao u ovoj priči ,takođe preprodaje na crno Bup i zarađuje na tuđoj muci! Oooo da ,to je jaaako lepo i sramota je što sam je uopšte spominjao u negativnom kontekstu,jeste nije u redu od mene,....
Ne znam samo KADA se ovaj forum pretvorio u dilersko-sabirni centar za razmenu-preprodaju na crno psiho aktivnih supstanci i opijata?
Ajde sad,da vidim KO će da se UZMUVA i NAĐE u ovoj priči kao prozvan,pokaži se.
Ta SITNICA,koju ne spomenuh je da ta devojka ne nabavlja Buprenorfin za sebe i svoju muku,u cilju lečenja,VEĆ VALJA,PRODAJE NA CRNO PO VRLO VISOKIM CENAMA I MENI JE NUDILA TABLETE OD 8mg za "samo"20 Eura ,dok one od 2mg prodaje po 4,5 Eura,i sad ko se posle ovoga nađe prozvanim,mislim da bi mu bilo bolje da ćuti,jer to znači da i taj što bi se našao u ovoj priči ,takođe preprodaje na crno Bup i zarađuje na tuđoj muci! Oooo da ,to je jaaako lepo i sramota je što sam je uopšte spominjao u negativnom kontekstu,jeste nije u redu od mene,....
Ne znam samo KADA se ovaj forum pretvorio u dilersko-sabirni centar za razmenu-preprodaju na crno psiho aktivnih supstanci i opijata?
Ajde sad,da vidim KO će da se UZMUVA i NAĐE u ovoj priči kao prozvan,pokaži se.
Evo ja cu prvi.
Licno nisam na bilo kakvom obliku terapije niti imam ikakve veze sa supstancama.
Hocu da kazem - mani sta rade drugi, gledaj sta ces ti.
To je bila poenta mog posta, a svakako da ne podrzavam prodavanje droge !
Pozz !
V
Licno nisam na bilo kakvom obliku terapije niti imam ikakve veze sa supstancama.
Hocu da kazem - mani sta rade drugi, gledaj sta ces ti.
To je bila poenta mog posta, a svakako da ne podrzavam prodavanje droge !
Pozz !
V