Nemaju svi taj "miris" u nosu kao ti nakon sto prekinu sa unosenjem opioida - miris kao miris, uzmes i prevazidjes.
Nema leka protiv cudnih mirisa u nosu tokom apstinencije.

Pozdrav !
V
Moderator: sanela
svasta sam pisao i citao na forumu al' ovo je jedna od boljihHemfri wrote:A kako suzbiti onaj cudan i jako neprijatan miris u nosu kad se prekine sa uzimanjem opiata,jer taj "cudan miris" tera i nagoni osobu da ponovo posegne za heroinom,da se razumemo meni se taj ne prijatan osecaj javi kad prestanem da uzimam buprenorfin-a to radim jer zelim da POTPUNO IZBACIM SVAKU HEMIJU I BILO KAKAV OPIJAT,OPIOID iz svog zivota,ajde voyo imas li ti savet?
Doktori nisu za "suvo",kad god sam vodio pricu da zelim da prekinem sa unesenjem hemije,ma koja ona bila,lekar mi kaze da to nije dobro i da cu onda gotovo sigurno napraviti heroinski recidiv-sto ja nikako ne zelim,hocu da potpuno ostavim SVE i bez postapalica u vidu nekih medikamenata-necu da jednu zavisnost zamenim drugom.
Sem ako ta druga "zavisnost" nije neka slatka curica- e tooo je "droga" NAD drogama
Slažem se sa Yoyagerom u potpunosti, od prve do zadnje.Voyager wrote:Ali totalno resetovanje je zagarantovano tim nacinom, samo ti nije zagarantovana visina cene koju ces platiti, to je malo zeznuto.