a Omare sreco...sto ne probas i vidis kako ti ide??? Mislim..nemas sta da izgubis-vjeruj mi....mozes samo dobiti.
To ti je moj savjet.
Drugo...naravno da je uspijeh sto si zavrsio fax. Pa sve i da si zavrsio cist opet je jarane uspijeh....pogotovo tu kod nas. Budi ponosan na sebe i vjeruj u sebe. Mozes ti i sa metadona polako sici.... Polako. A mislim da bi ti AN pomoglo...
Meni jeste...(iako sam stala malo....)...probaj.
cmok
VAZNO,VAZNO,VAZNO......O TERAPIJI
Moderator: sanela
polako...
mg po mg. Imash i onaj rapid detox-30dana. spustaju te do nule. samo tu ce ti trebati katapresan(tako barem ovdje rade u detoxu). Pa trazi i to...
ne znam probaj...
polako. moras biti psihicki spreman.....jesi li? ako jesi...sutra 2mg manje. neces jarane nista osjetiti dok ne dodjes do nekih 10mg. Tada psiha radi...ali i to se moze. po mg svaki drugi treci dan...plus katapresan(jer umanji krizu, znojenje, nervozu)...i onda kad zavrsis na blokatore odmah.
Pa hajde...mozes ti to.znam da mozes.a znas i ti. samo kreni...polako...nemoj samo pricati a nista ne uraditi. ne boj se...neces osjetiti 2,3 4 5 mg....garant.
i probaj raditi AN terapiju-pomoci ce ti
mg po mg. Imash i onaj rapid detox-30dana. spustaju te do nule. samo tu ce ti trebati katapresan(tako barem ovdje rade u detoxu). Pa trazi i to...
ne znam probaj...
polako. moras biti psihicki spreman.....jesi li? ako jesi...sutra 2mg manje. neces jarane nista osjetiti dok ne dodjes do nekih 10mg. Tada psiha radi...ali i to se moze. po mg svaki drugi treci dan...plus katapresan(jer umanji krizu, znojenje, nervozu)...i onda kad zavrsis na blokatore odmah.
Pa hajde...mozes ti to.znam da mozes.a znas i ti. samo kreni...polako...nemoj samo pricati a nista ne uraditi. ne boj se...neces osjetiti 2,3 4 5 mg....garant.
i probaj raditi AN terapiju-pomoci ce ti
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
mislila sam ovo komentirati ali necu. zaista mi se neda i ne znam sta bi ti na ovo rekla. Doduse, govori nesto o tebi kao osobi. Zar je tako nevjerojatno da ljudi zavrsavaju fakultete na dopu?Dlakava_Strvina wrote:Malo ljudi zavrsi faks sa svim potrebnim uslovima a tek u fanatikovoj situaciji(rat+gudra itd)
ne znam po cemu se situacija koju si naveo razlikuje za ikoga od nas; svi smo prosli rat i drogu
....Mada za Jelenu to nije nista jer vjerovatno predaje na Harvardu i povremeno na Kembridzu....Naravno cijelo to vrijeme sa sve iglom u ruci....
Zivot je lijep kada se zivjeti zna..