Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
PoŠTVOVANI, VEC, SVE U SVEMU UZIMAM ELICEU MJESEC DANA, PRVO POLA TABLETE, POSLE ČITAVU I OD JUČE MAX, DOZU OD 20 MG. iMAM SOCIJALNU FOBIJU, VIŠE PUTA SAM SE RAZOČARALA U POSAO, PROMJENILA SAM 4 U 4 GODINE. NAJGORI OSJEĆEJ JE UJUTRO KAD SE BUDIM,OSJEĆAJ NERVOZE U Ž
ELUDCU, BEZVOLJNOST, OSJEĆAJ NEKORISNOSTI.... DA LI IMA NEKO KO JE IMAO ILI IMA ISKUSTVA SA ELICEOM I KOLIKO JE VREMENA POTREBNO DA SE POSTIGNE RELATIVNO DOBAR EFEKT. ( VRTOGLAVICE I MUČNINE SU PRESTALE), ALI BI ŽELJELA DA MOGU BEZ STRAHA I TREME IZAŽI IZ KUĆE, DA SI NE POSTAVLJAM MILION PITANJA ZAŠTO I KAKO.
hVALA NA VAŠEM ODGOVORU
Je l ti hoces da se drogiras tim tabletama ili lecis? Ako hoces da se drogiras, na pravom si mestu. Ako hoces da se lecis, tesko da ces dobiti adekvatan odgovor. Cak i da je neko na ovom forumu uzimao te tablete, nije uzimao po pola ili jednu.
Zelim ti uspeh u lecenju, ali mislim da si promasila forum...
Ideš li na psihoterapiju?
Sami lijekovi ti neće puno pomoći, ako uz njih ne idu neke promjene u razmišljanju/ponašanju.
Moj prijedlog ti je da nađeš dobrog psihoterapeuta s kojim možeš raditi.
a sta je to elicea,kakav je to lek,nisam cuo za to u srbiji
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Imam jedno pitanje kako ti uspjeva da tako nalazis poslove?Cuj 4 promjenila za 4god!Ja ne mogu da nadjem nijedan!I vecina koje poznajem sa zavrsenim faxovima vise na birou!
Kako misliš Aleksandre da sam pogriješila forum???? Pitanje je sasvim bilo normalno, čitala sam šta su drugi forumaši pisali.... ne kontam. Je li to što je sajt narkomanija.ba ili ?
Ako niko nema iskustva, nema veze, ima drugih foruma, nije problem. Pozdrav
sanela wrote:Ideš li na psihoterapiju?
Sami lijekovi ti neće puno pomoći, ako uz njih ne idu neke promjene u razmišljanju/ponašanju.
Moj prijedlog ti je da nađeš dobrog psihoterapeuta s kojim možeš raditi.
Hvala Snela na pitanju. Da idem redovono na psihoterapije, mislim da sam našla osobu koja zna moje problema od samog početka i to već traje 4 godine, a razgovori traju i po sat vremena... što kažu, izvuče me iz čarapa ponekad Pozdrav Sanela
Dado manson wrote:Imam jedno pitanje kako ti uspjeva da tako nalazis poslove?Cuj 4 promjenila za 4god!Ja ne mogu da nadjem nijedan!I vecina koje poznajem sa zavrsenim faxovima vise na birou!
Imala sam neku sreću, vjerovatno sa iskustvom iz inostranstva u hotelijerskoj branši, ali to je više za mene gotovo, samo si rob i ostaješ rob. Helem, ne bitno, hvala u svakom slučaju