Ma nije to neko lose misljenje,ja samo mislim da samosazaljenje ne pomaze ,da covjek treba bez te emocije da sagleda gdje se nalazi,sta treba da radi i da onda to radi...samosaljanjem se nista ne moze postici,tako je kako je i jednostavno mora se dalje...Fanatik svi mi imamo svoje tuzne price,fazon je sada samo koliko cemo se prepustiti tome i sjebati svoj zivot zbog nekog sranja koje nam se u proslosti desilo...plus mi narkomani u tome trazimo opravdanje da se dalje drogiramo...Fanatik wrote:Ja se izvinjavam ,ja znam da MANSON ima takvo mišljenje i da smo se bas jednom oko toga raspravljali.Ništa KOKANE nemoj se nać uvrijeđen, molim te, nije ovo namjerno.
forum
Moderator: sanela
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Mansone niko ovde ne tvrdi da je samosazaljenje terapija. Niko ali bas
niko ne misli da ce od toga da mu bude bolje. Ali jebote to je ljudska
priroda, ljudi pokusavaju da prekinu i pritom prolaze kroz najcrnja govna
i umesto da im pruzis ruku, da im kazes rec ili dve, ti jos vadis kurac i
istresas ga. Lako je reci 'bez emocija' i ta sranja.. i ti kad si bio u govnima, drugi su ti pomogli. Konacno da si mogao sam, nikad ne bi isao u komunu !!
E sad je tvoj red da pomognes.
Ako nista drugo imaj malo strpljenja jebote..
niko ne misli da ce od toga da mu bude bolje. Ali jebote to je ljudska
priroda, ljudi pokusavaju da prekinu i pritom prolaze kroz najcrnja govna
i umesto da im pruzis ruku, da im kazes rec ili dve, ti jos vadis kurac i
istresas ga. Lako je reci 'bez emocija' i ta sranja.. i ti kad si bio u govnima, drugi su ti pomogli. Konacno da si mogao sam, nikad ne bi isao u komunu !!
E sad je tvoj red da pomognes.
Ako nista drugo imaj malo strpljenja jebote..
Evo ja imam primjer jednog druga a zna ga i Manson sigurnoooo.On sebe samosažaljeva da mi ide stvarno na neku stvar, hiljadu puta sa se dreknuo, ma dajjjj šta mi cmizdriš tu jebote.Ja neme niskim ujutro da popijem kafu ( to on), a ja još jače se dreknem ,pa šta i ja od 16 godine pijem kafu sam smacat.Jebote, moj stari izganjao mu stan od Opštine, sredio mu donaciju da mu stan ko lampu srede, prima Socijalu 140 i kučna njega 100 i neke zeze još primi ,haman on na ruke mjesečno primi 350km a NIŠTA ne radi.Ma znas sta, ima i Mansonove ,treba prema nekima biti grublji.Stvarno
Kokane ja te u potpunosti razumijem i stojim iza svake tvoje rijeci...ali ja prva nemam sta pametno da kazem na bilo kojem ostalom topicu, temi, nebitno... jer mislim da moj mozak i moje razmisljanje je jos nisko da ja nekome dajem savjete koji bi mozda nekoga mogli kostati zivota. Tako da ja citam ali sutim. Znaci na svim sam mogucim temama ali nisam dovoljno pametna a i imam previse problema sa svojom psihom tako da ja treba prvo sebi da pomognem da bi bila u stanju da pomazem ili podrzavam druge. Znaci za mene ne preostaje mnogo tema sem VASE ISPOVIJESTI gdje ispoljim svoja osjecanja i dobijem koji komentar koji me svakim danom pravi cvrscom i stabilnijom.
Hvala Vodena.
Ti si jednako pametna kao i svako drugi na ovom forumu i nemoj sa time da se opterecujes. Necu da kazem da smo svi talentovani kao recimo Vlada ili Katarina (ja sigurno nisam ali ti mozda i jesi, samo nepises pa neznas), ali to netreba da te sprecava. Pisi sestro sta god ti padne na pamet, to i jeste svrha ovog foruma.
Ti si jednako pametna kao i svako drugi na ovom forumu i nemoj sa time da se opterecujes. Necu da kazem da smo svi talentovani kao recimo Vlada ili Katarina (ja sigurno nisam ali ti mozda i jesi, samo nepises pa neznas), ali to netreba da te sprecava. Pisi sestro sta god ti padne na pamet, to i jeste svrha ovog foruma.
- katarinadimedici
Joj, Kokane, hvala ti! Nisam ni znala da sam talentovana!Ovde je najmanje bitan talenat, a isto tako nije važna ni gramatička ispravnost napisanog! Važno je da se čovek isprazni ako mu je do toga, a isto tako su po meni važna iskustva svih nas, da se neko ko zaluta ovde ne pređe u životu kao mi! Zato, Vodolija,a i svi drugi treba da kažu ono što žele, nije važno kojim i kakvim pravopisom i jezikom! Isto tako, mislim da bi svako trebao bar u kratkim crtama da se predstavi,a i najzad da se uvaže ona upozorenja moderatora da na "Ispovestima" ne treba biti komentara! Ok, je postaviti neko pitanje ili dobronamerno nešto prokomentarisati, ali osuđivati nekog zbog iskrenosti je licemerno!
Ovde najzad treba da se napravi nekog reda! Mustafa je kvalifikovan za to što radi, a pored toga je čovek sa puno razumevanja i strpljenja, što ne možemo očekivati od svakog! Ja ne mogu nekome govoriti ŠTA da radi, ali mislim da sam i te kako pozvana da kažem ŠTA NE TREBA da radi! Ako se već dovoljno otvorimo, ne treba da se vređamo i tražimo jedni drugima ranjiva mesta! Uvek sam za to: Ne moraš baš na svakoj temi da se potpišeš, da svaki post prokomentarišeš, a ono što ti smeta, ne čitaš i gotovo!
Ovde najzad treba da se napravi nekog reda! Mustafa je kvalifikovan za to što radi, a pored toga je čovek sa puno razumevanja i strpljenja, što ne možemo očekivati od svakog! Ja ne mogu nekome govoriti ŠTA da radi, ali mislim da sam i te kako pozvana da kažem ŠTA NE TREBA da radi! Ako se već dovoljno otvorimo, ne treba da se vređamo i tražimo jedni drugima ranjiva mesta! Uvek sam za to: Ne moraš baš na svakoj temi da se potpišeš, da svaki post prokomentarišeš, a ono što ti smeta, ne čitaš i gotovo!