CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
izvinjavam se za cirilicu...navikao sam njom da pisem,ali cu zbog pravila foruma preci na latinicu(mada ne planiram ,niti imam sta ovde pametno da pisem,mnogo mi je zanimljivilje da citam)nadam se da ce mi neko odgovoriti u pp.svako dobro 

тежак слујач пакла.
Kreni redom i čitaj. Šta ti se učini zanimljivo nastavi...fedaynn wrote:izvinjavam se za cirilicu...navikao sam njom da pisem,ali cu zbog pravila foruma preci na latinicu(mada ne planiram ,niti imam sta ovde pametno da pisem,mnogo mi je zanimljivilje da citam)nadam se da ce mi neko odgovoriti u pp.svako dobro
danas sam u jednom dahu procitao ispovest pepeljuge84...prilicno zanimljiva prica
тежак слујач пакла.
Spalit ću na živce totalno. Kao da mi nije dosta moga ludila, nego sam pripadnik debilne nacije, cijeli dan sviraju "borbene" na svim stanicama na radiju i TV. Jebao ih nogomet, da ih jebao, 1o kretena trči za loptom, a drugih 10 je pokušavaju oteti...
Izišla na balkon, a krelci objesili zastave, imam tamo neku američku, iako ne volim nešto Amere najradije bi je okačila na balkon pa nek vijori, ali nemam živaca za prepucavanje sa susjedima. U zgradi živi nekoliko "ratnika", borili se pod jorgan planinom, nama bi mi došli na vrata jebat mater.
Pa kako da se ne drogiraš, kako drugačije opstati???
Ova zadnja rečenica je bila ono, od srca, mučenička, čista sam više od 2 mjeseca, gazim u 3.
Izišla na balkon, a krelci objesili zastave, imam tamo neku američku, iako ne volim nešto Amere najradije bi je okačila na balkon pa nek vijori, ali nemam živaca za prepucavanje sa susjedima. U zgradi živi nekoliko "ratnika", borili se pod jorgan planinom, nama bi mi došli na vrata jebat mater.
Pa kako da se ne drogiraš, kako drugačije opstati???
Ova zadnja rečenica je bila ono, od srca, mučenička, čista sam više od 2 mjeseca, gazim u 3.

Postoje stvari koje su poznate i one koje to nisu, između njih nalaze se vrata.
-
Hm, dobro je da nisu pustili Tompsona, onda bi se sigurno spucala u venu.... Proklete komsije and their law!
prazno...
Nemam pojma, naduvala sam se ko stoka, ali znam da nije baš nešto dobro, uff, idem probati voziti na nešto dobro 

- Param-parcad
Probaj da voziš auto,ja sam tako,nekad, vozao u pravom smislu te reči...a što sam voleo da proklizavam i cepam gume...mislio sam da sam bolji od schumahera sve dok se nisam obmotao oko bandere u krivini...Loša procena jbg,znaš i sama kako vutra ume da dekoncentriše.Nemoj to više duvati bolan...radi nešto kreativnije po ovom lepom vremenu 

Pa da nemam vutru poludila bi skroz na skroz.
Ovako malo smiruje mišiće, ne skaču mi noge na sve strane, malo smiri crva u glavi, a i pomogne da nekako zaspim, 3, max 4 sata, ali bolje i to nego kako je bilo na početku skidanja, već sam bila počela halucinirati od nespavanja.
Čeka me lijep joint, idem sada zapaliti, polako trnuti, a valjda ću oko 4 uspjeti zaspati
Ovako malo smiruje mišiće, ne skaču mi noge na sve strane, malo smiri crva u glavi, a i pomogne da nekako zaspim, 3, max 4 sata, ali bolje i to nego kako je bilo na početku skidanja, već sam bila počela halucinirati od nespavanja.
Čeka me lijep joint, idem sada zapaliti, polako trnuti, a valjda ću oko 4 uspjeti zaspati

Ko netopir. Hoću li se ikada više naspavati, oči ko šalice za kavu, samo što mi ne ispadnu iz glave. Gledam Apaurin, gledam Dormicum, dal da čvaknem nešto, da barem tijelo odmorim...frka me ovako i uvući se u krevet, ugasiti svjetlo....tek tada počnu možđane prekovremeno šljakati