topic-nije droga za svakoga
Moderator: sanela
Ne sumnjam ja da ce Vodolija istrajati u toj borbi.Samo bi reko ,bože moj, koliko sam puta rekao u životu E NECU OD SUTRA VIŠE NIŠTA,ALI BAŠ NIŠTA NI TRAVU.Pa dođe to sutra i PAFFFFF.Meni je životna želja,pošto nemam sad obaveza, prije sam imao Fax ,išao na predavanja itd,itd,sad kad sam Diplomirao i nema posla, tako se loše osječam, imam osječaj da slabim,kontate, slabi otpor prema drogi radi toga sto mi dan nije popunjen, ništa ne radim, dosadno mi je.I tako počinje se drogirati, sve iz radoznalosti jer ti je život postao dosadan i treba ti nešto novo.
Mene je strah pravo, samo da mi je izdržati do Nove Godine ,dok ne počnem barem nešto raditi.POLUDI
Mene je strah pravo, samo da mi je izdržati do Nove Godine ,dok ne počnem barem nešto raditi.POLUDI

Zanimljiva tema,pa reko da se ukljucim malo.
Nema nekog iskustva sa drogama,ponekad pusim travu( jednom u 4 meseca),probao sam exer na exitu ove godine i nisam uopste impresioniran,a probao sam i speed koji uopste ne razumem a i ne zanima me
I bas mi se zato svidela ova tema,slazem se da nije droga za sve!Eto ja sam prvi.Vise volim da izadjem sa drustvom i da popijemo (ali i to u granicama) nego da dam pare za gudru.Mrsko mi.
Nema nekog iskustva sa drogama,ponekad pusim travu( jednom u 4 meseca),probao sam exer na exitu ove godine i nisam uopste impresioniran,a probao sam i speed koji uopste ne razumem a i ne zanima me

I bas mi se zato svidela ova tema,slazem se da nije droga za sve!Eto ja sam prvi.Vise volim da izadjem sa drustvom i da popijemo (ali i to u granicama) nego da dam pare za gudru.Mrsko mi.
DOBRO DOSAO
Dobro dosao dambldor na nas Forum . Nadam se da ces imati strpljenja i sabranosti da bi ostao sa nama.
M. Sarkic
Neznam vec danas imam drugacije misljenje...danas mislim da sam bila najsretnija pod gudrom jer nije bilo drugih problema sem gudre...ali opet kazem to je samo danasnji osjecaj a nije jos ni sedam sati ujutro. Meni se inace raspolozenje mjenja 15 puta dnevno. Nego odo ja citati moj daily reflection of na i mozda mi to dadne snagu da promijenim misljenje.
POZDRAV
POZDRAV
Ako si pitanje meni postavio ne nisam Mustafa. Vec sam bipolar pa mi raspolozenje leta gore dole tamo vamo...sad kad sam procitala daily reflection vec sam ona stara Vodolija koja je protiv droge!!! Necu lagati sinoc sam razmisljala o tome citavu noc...ali nisam reagovala na to!!! Fino je znati da si ispo iz svih sema i da je tako dugo vremena proslo od zadnjeg puta.
Naravno da cu imati strpljenja,ja sam ovde zbog drugih stvari,ali rekoh da dam neki komentar.Lepo sam rekao da je ovo dobar forum jer na njemu moze mnogo da se nauci,a mislim da je bolje ovako nego u praksi.Vidim da vec duze vrema neke osobe pokusavaju da svadjama uniste srz ovog foruma,ali ja nisam takav,prosto ignorisem..