Moje Posljednje skidanje

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
this.is.the.end

Moje Posljednje skidanje

Post by this.is.the.end »

Znam da će biti raznih savjeta...prvi će biti, skidaš se sa dopom...da skidam se...iako imam samo za dva, tri dana...Ali to da se nije našlo ja se sada nebi skidao...Dogo sam na horsu, dugo na terapiji, s koje sam se nekoliko puta pokušao skinui i nije išlo...tako da dobro znam da se ne skida sa dopom...ali skida se....ne skida, nego čisto kad me već potakao...da se skinem s terapije...pa idem se po ne znam koji put skinuti...svaki puta bih iozdržao fizičke krize ali nakon 7og dana kada bi me psiha počela lomiti, opet bih pao...tako da...mrzim svoj život, mrzim terapiju..koja me je uništila mogu reći više nego dop dok sam bi na njemu...da mi je ovo znanje bilo kada se pojavila terapija pa da sam ju uzimao samo kratko vrijeme, nego opleo godina i godina staža...Naslov jeste moje zadnje skidanje...jer moram se nadai da jest...inače nema smisla ni počinjati...također ovo ne pišem da bih ušao u raspravu...prvi puta sam na ovom forumu danas...i vidim da kako meni tako i hrpi ljudi pomaže ovaj forum u nekom pogledu....zato čitam, evo pišem....Ko za k....dop je neki čudan, očito pun primjesa...prejak flash....skoro over....a opet imam neku krizicu od teraqpije...svašta....ali volje imam jako....volje imam već više od godinu dans...zaisza....ali nije laqko....i tako...skidam se ja...
this.is.the.end

Re: Moje Posljednje skidanje

Post by this.is.the.end »

u četvrtak uzeo zadnji sub...danas ponedjeljak...ajme...još imam malo žutog, ali više ni ono ne pomaže...takva zikra...uff..raspad sistema...još da barem nije obaveza, kao što su posao, i druga sranja..kad bih mogao preležati još dva tri dana...eh...al nije bitno....samo da poslije krize psiha bude u redu...da ovo stvarno bude moje posljednje skidanje..
sofia

Post by sofia »

Šta se dalje dešava sa tobom ? Uspeo si ?
Lujka

Post by Lujka »

this.is.the.end wrote:u četvrtak uzeo zadnji sub...danas ponedjeljak...ajme...još imam malo žutog, ali više ni ono ne pomaže...takva zikra...uff..raspad sistema...još da barem nije obaveza, kao što su posao, i druga sranja..kad bih mogao preležati još dva tri dana...eh...al nije bitno....samo da poslije krize psiha bude u redu...da ovo stvarno bude moje posljednje skidanje..

I,kako ide, evo ga još jedan mučenik poput mene :(
Postoje stvari koje su poznate i one koje to nisu, između njih nalaze se vrata.
Post Reply