Moderator: sanela
nemoj,izdrzala si 19 dana...jesam li u pravu?znam da zvuci nemoguce ali zaspaces onda kada se budes najmanje nadala i ne budes vise razmisljala o tome.ja kada sam se predao insomniji i odustao od nade da cu vise ikada da zaspim,to se desilo te iste veceri...spavao sam celih 4 sata i mojoj sreci nije bilo kraja...cini mi se da je bio 15 dan u pitanju.kad si izdrzala toliko,glupo bi bilo uciti leteti preko balkona...treba prvo kondiciju da steknes.Lujka wrote:baš bih mogla napraviti lastu sa balkona
Baš čudno da smo naletile jedna na drugu.zagrepcanka wrote:da li cu ja to ikada shvatiti?![]()
izdrzis 20...30...40...dana..cist si ko sunce...i onda bez obzira sto znas da je to pakao...zlo...da ti to unistava tivot...opet se vracas...
ne...mislim da nikada necu shvatiti
potpisParam-parcad wrote:A sto se tice vutre i meni je prijala u tim trenutcima,malo te razveseli,umiri psihu i vreme brze prolazi...
Ne mogu razumijeti da neki ljudi travu smatraju drogom....pa trava mi bar ublažava bolove mišića, smiri malo ovaj bubanj veš mašine koji mi vrti u glavi...ma kakva ovisnost o travi, kakva šteta od trave, tko je uopće izbacio takav biser???Param-parcad wrote:A sto se tice vutre i meni je prijala u tim trenutcima,malo te razveseli,umiri psihu i vreme brze prolazi...U svakom slucaju je zdravije da smotas dzoint nego da trpas pilule za umirenje u sebe,od njih bih bio jos veci zombi.Znam da bi sada mnogi popljuvali tu teoriju ali nismo svi isti...U mom slucaju je vutra radila posao i nisam se navukao na nju posle toga.
Kada se setim da nisam spavao petnaest dana,ne mogu da verujem jer sada se desi nekad da ni ne legnem i krenem ujutru na posao,pa se ceo dan raspadam i jedva izdrzim i taj jedan dan.Najezim se kad pomislim kroz sta prolazis...jesi li pocela da haluciniras?