Da,bio mi je rodjendan,tu su pozvani svi,velika zurka mnogo cirkanja,lepih ribica posto,necu da se hvalim ali uvek su me devojke volele... Ja sam mislio da organizujem neko duvanje... Zavrsio sam 30 mica dao sam neki netbook iz pra istorije koji nikada nisam ni koristio za kolicinu... Na rodjendanu je bilo grozno... Totalni party-fail... Ortaci su doveli neke njihove ortake,bilo je tu likova koji imaju po 40-50 godina.. Gledao sam kako lik od 40 godina zvalavi moju pijanu drugaricu,a ona je imala 19 godina.... Zlo... Tako da je meni puko kurac i rekao odredjenim ljudima da je kraj rodja u 21 sat... Tako da je vise od pola otislo,ostali su tu samo moji pravi ortaci par njih je bilo str8 i njih 2 koji sikaju speed... Da imao sam oko 25 mica kod sebe i svario sigurno polovinu sam za noc....I od tog dana do danas sam ja svario drugu polovinu... Danas sam upalio poslednji dzoint i iskreno znam da cu sada da zabatalim vutru... Jednostavno me ne privlaci ovo konstantno duvanje,hocu da se vratim na staro... da varim samo u posebnim prilikama i naravno kad mi neko izbaci .... Eto to je moja prica.... Samo sam zeleo da to podelim sa nekim kao sto i svi ostali to zele:) .. Toliko od mene i pozz iz Bg-a