podjebavalica,otforena tema 2

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sanela

Re: podjebavalica,otforena tema 2

Post by sanela »

ziki wrote:Ponasas se kao upravnik virtualnog kaznenog zavoda.
I nemoj iznositi javno ono sto sam od tebe zatrazio privatnim putem.
Ako vec toliko insistiras na pravilima onda ih prvo sama postuj.
Nije dozvoljeno kopirati privatne poruke. Ne interpretiraj pravila kako tebi odgovara.
Čuj virtualni kazneni zavod... hahahaha
Čim postoje pravila, odmah je kazneni zavod. I u realnom životu imaju pravila, odluke, posljedice... Ne možeš se u nekoj ustanovi, javnom prevozu, na ulici ponašati kako ti hoćeš, nego trebaš poštovati neka pravila. E pa tako je i ovdje.
ziki

Post by ziki »

U pravu si ja sam mirodjija u svakoj corbi.
Umesto da budes dobar domacin ti nas teras sa foruma.
A to dali sam ja kopirao privatnu poruku ti to mozes da znas jedino ako imas pristup privatnim porukama, pa da uporedis da li je to stvarno taj identican tekst.
A po pravilu nebi trebalo da imas pristup privatnim porukama.
A ti si ovde iznela ceo sadrzaj poruke, to da sam je trazio da opomenes tamo nekog zbog uznemiravanja i to ti dodje isto kao da si uradila copy / paste.
Nisi kopirala tekst ali si izbacila ceo sadrzaj samo preformulisan.
Cak si rekla i o kojoj se osobi radi, stvarno nema smisla.
I umesto da si stvarno reagovala na to uznemiravanje, ti optuzujes mene koji sam se pozalio i to javno objavljujes.
...
Djomlanija

Post by Djomlanija »

sanela wrote: Privatne poruke mi šalješ kako bih upozorila Missy da te ostavi na miru
au ziki, ladno si kmekao Saneli da te zajebavaju :crybaby: ,razocarao si :thumbsdown:
sanela wrote:Mene sloboda govora i demokratija ne interesuju. Ovdje postoje pravila kojih ćete se pridržavati i to je to.
:D deluje zastrasujuce i jeste malo surovo, al mora da se zna ko vozi traktor a ko otvara kapiju ...
ziki

Post by ziki »

I treba me zezati kad administrator nije sacuvao diskreciju svojih clanova, i mene i te druge osobe sa kojom sam dosao u sukob.
Ja postujuci pravila sam se obratio privatnom porukom administratoru, ali kao sto vidite sada smo i ja i ta osoba povod za zajebanciju jer je administrator objavio sadrzaj privatne poruke.
Tako sam mogao slucajno da napisem svoju adresu u privatnoj poruci, pa da me neko i prebije zahvaljujuci objavljivanju privatnih i licnih sadrzaja.
...
zeleni

Post by zeleni »

jebiga, život nije fer. ti si hteo da drukaš tajno, al ispostavilo se da si drukao javno :P

ustalom, nemoj se sekirati, odavno si ti povod za zajebanciju, ništa ti tu sanela nije kriva.

za kontraindikacije, mere opreza i neželjene reakcije na lek obratite se svom lekaru ili farmaceutu
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
Djomlanija

Post by Djomlanija »

zeleni wrote:jebiga, život nije fer. ti si hteo da drukaš tajno, al ispostavilo se da si drukao javno

ustalom, nemoj se sekirati, odavno si ti povod za zajebanciju, ništa ti tu sanela nije kriva.

za kontraindikacije, mere opreza i neželjene reakcije na lek obratite se svom lekaru ili farmaceutu
:smt043 ...ziki drukara
ziki

Post by ziki »

Sto ste toliko isfrustrirani oboje ? Ti djomlanija samo cekas neki povod da izbacis neku glupu jeftinu parolu sa nekim smajlijem i sad si srecan ne razumem...
Kako vreme prolazi ovde dolaze sve neke sitne duse kojima je jedina svrha da zagadjuju okolinu.
Ti zelena si vec dokazano govno koje ovde smrdi vec dugo na tebe necu da trosim reci uopste.
Ti imas diplomu govneta.
Vas stvarno treba iskljucivati sa foruma redovno da se procisti malo kes memorija i da se izbaci djubre.
Ne pada mi napamet vise da posecujem ovaj sajt bre smradovi jedni.
Evo za mesec dana da udjem ovde ovde opet cu da sretnem vas par pacova kako se glodjete.
Dosadili ste vise i bogu i ljudima...
...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

nemoj tako zile,pusti bre ove sitne duse...ti ne znas???pa ti si maskota ovog foruma.ako ti odes,nista nece vise biti isto :)
Param-parcad

Post by Param-parcad »

sanela wrote:. Kad ljudi dođu na forum uglavnom im nije ni do njih samih, a kamo li da čitaju vaša prepucavanja i gadosti, vrijeđanje familije, te najrazličitije bljuvotine.
Oni neka citaju milion tema koje su vezane za narkomaniju,pun ih je forum...a ovo se zove"podjebavalica,OTFORENA TEMA",nju moze ta ciljna grupa i da preskoci,jer je jedina na ovom forumu...nemoj da si tvrdoglava sanela,jednostavno,nisi u pravu i to je to :lol:
Param-parcad

Post by Param-parcad »

sanela wrote:
Kako ja moderiram ovaj forum, ja takve stvari neću dozvoliti ovdje.
"Totalno si moderna,majke mi" :lol:
Post Reply