Ništa fešn ,samo krpice bez boje.zeleni wrote: fešn buntovnik
s razlogom
:rock:

Moderator: sanela
Ništa fešn ,samo krpice bez boje.zeleni wrote: fešn buntovnik
s razlogom
:rock:
Ne znam da li si citao Franca Herberberta Dinu,muad diba,deca arakisa,ima jos par naslova da ne nabrajam...ivica wrote:Nema tu znakova, a ni borbe tako da kapituliramOpet sam ja u crnom to je samo iskra ludosti svijeta.
Ma starim nije mi do ničeg svakoj stvari već sto godina poznam početak i kraj, svako zadovoljstvo ništa nova, sve je "drveno" Zato sam i nabavio psa ,samo da ne razmišljam, da ne postavljam pitanja više.
kužim kak je ovo prezime tipfeler, ali kakav crni/lačni franc.. frenk (frank) herbert je pisac tog remek djela.Franca Herberberta
Ja ti kazem da mesanci umeju da budu jako pametni psi,ne znam kako ali istina je.I prethodni kojeg sam imao isto je bio mesanac kao mali je sve brzo naucio.Znaci titule i ostala sranja :vom:ivica wrote:Nisam. Nastojim što manje kemije da mu dajem. Osim toga nekako mi djeluje, zapravo već sam uvjeren da je edi vanzemaljac. Prebrzo je on naučio osnovne stvari, to je odma sumnjivo. Ako počme čitat i pisat prije 6 godina to će bit potvrda da nije sa ove planete.