IN POT WE TRUST

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

preispitivac

Re: IN POT WE TRUST

Post by preispitivac »

Nema ti leka dok se proseravas tako, bilo da se drkas ili si se iscimao sa ti kuliranjem.
Jurim rep
pop@j

Post by pop@j »

pa da, zaboravio sam, muzičku želju :D
[quote="MB][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5Z6s2Ln58Xw[/youtube][/quote]
Mornar sam Popaj ja, žena mi Oliva, sin mi je Kićo, auto Fićo, jer mornar sam Popaj jaaa!!! Tu-tuuuu!
preispitivac

Post by preispitivac »

si trolcina
Jurim rep
Param-parcad

Post by Param-parcad »

stara fora,ej popaj za karu me skopaj.moj ti je savet da probas da predjes na mesnate(ekoloske) cigare i da prestanes jebati ljude koji su sjebali cele zivote zbog mnogo ozbiljnijih problema od tvoje"ovisnosti"... :roll:
pop@j

Post by pop@j »

Hallo vas dvojica koji vam je kurac?
Sebi otvori temu pa se tamo pravi mangup,
ovo moja tema, moja sramota, moja kriza... ma mrš u pm2
A ti
Param-parcad
tati svom sine pokaži kako imaš nešto mesnato (bio ekološki) i prodaj mu to pod bubrege, pa dođi da se dogiramoo, da nam ooči sjaje :-D
Mornar sam Popaj ja, žena mi Oliva, sin mi je Kićo, auto Fićo, jer mornar sam Popaj jaaa!!! Tu-tuuuu!
pop@j

Re: Dragi dnebniče

Post by pop@j »

Da li je moguče da osječam krizu zato što sam unos nikotina smanjio na min.?
užas je moja furka :axe:
sanela

Post by sanela »

Popaj, da ne bi bio banovan povedi malo racuna o nacinu pisanja. Ovo je forum o narkomaniji, a ne o pusenju cigareta, pa imaj to na umu.
I ako nemas sta reci na druge teme, nemoj ih zachatavati. Ovo nije forum za zajebanciju i ubijanje dosade.
preispitivac

Post by preispitivac »

..pa ce sad da ti kaze kako su i cigarete zavisnost, i nikotin je droga, i navuko se na masturbaciju na klinke sa kikama i da gleda turske serije besomucno, ne mos' pomoci. Kakav narkoman, bre narkomanchina
Jurim rep
demijan

Post by demijan »

ma lik je provokator a mozda je i alter ego onoga checka 021 kako bese pa lupeta malo...
Najbolji nacin da ostavis cigarete mornar ti je da se polijes sa benzinom...Ili jesi ili nisi znas onu reklamu za lav pivo...Znas,znas nisi ti bas tako neiformisan...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
nepopravljiv

Post by nepopravljiv »

Popaj tebi treba da nadjes jednu Olivu da ti malo skrene tok misli zaboravices cigare nikotin i budalastine.Oliva je lijek za tvoj slucaj,nekoliko noci sa njom i bices izlijecen. :D
Post Reply