podjebavalica, otforena tema

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Boban

Re: podjebavalica, otforena tema

Post by Boban »

demijan wrote: jedan Yasa se tako stalno setao po forumu i komentarisao sta drugi rade i pisu a nikad nista o sebi nije rekao smisleno...kada su mu drugi rekli da malo smanji doskocice samo se uvredio i dokazao da je samo Yasurijosu...
dakle nadji se ako imas razuma u fabuli...

razuman svugda gledi da sto pametno vidi, pozna i nauci,
kakovi su gde ljudi, njihove naravi, obicaje i upravu, nauke,
umetnosti, zanimanja i zabave... Ko trazi razum, razumniji kuci
dodje, a lud se ludji vrati nego sto je kad podje...

ja sam po papirima proglasen nerazumnim i ludim a ti?
i za kraj jedan vic...
idu cetri yase autom i na krivini pored ludnice im ispadne tocak...povuci potegni imaju rezevni tocak ali fale im srafovi,otisli sa tockom...stoje oni tako i gledaju sta ce a uto im iz ludnice jedan ludak vice "pa skinite po jedan sraf sa svakog i imate tri koji mogu da drze cetvrti tocak"
" a pa ti nisi skroz lud"rece jedan yasu,
"ja mozda jesam lud ali nisam glup"...

dakle ako si razuman,ucices ono sto ne znas ili ti nije jasno a neces samo vredjati druge sta god da kazu..
YASUMANE
:drinkers:
demijan

Post by demijan »

Tako je Bobane.Ne mogu da trazim od drugih da se ponasaju razumno a ja da budem nerazuman...Evo i ja cu se truditi da budem sto razumniji :D
E sada posto je ovo tema za zezanje ovde mogu da budem nerazuman :-D
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
demijan

Post by demijan »

Yazo... :D

E kontam nesto zasto mi se javlja nervoza kada citam tvoje postove :-D
I onda ukapiram da sam skoro uvek tako nezgodno raspolozen kada me policija startuje ili kada su vaspitaci ili profesori po zavodima pokusavali da pricaju sa mnom...
Da neradis ti za neku drzavnu ustanovu :-D
Prvo nisi glup,vidi se,drugo bas pazis da ne odas neki podatak o sebi,onako bas mi licis na one skolovane bitange :mrgreen:
Ajde yazo pa nisi od secera valjda...Sta mi se femkas ko mlada pred prvu bracnu noc :D
pa znas valjda kako to funkcionise...Moras malo i da isprovociras sagovornika da vidis kakav mu je mentalni sklop i u kom pravcu razmislja :-D
A Yazavac mudro suti...A pogledaj mene :-D Rasprdeo se ko klasicna narkomancina pa samo kenjam :-D
police :-D ,u civilu jeli Yazo?bas mi onako pandurski delujes,ozbiljan,drcan i to :-D

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
demijan

Post by demijan »

dobro jutro Yazo...
svercujes se jeli i ti po prevozu?ako,ako vala...nego daj da popijemo kahvu pa da radimo nesto,petak je a danas moram definitivno da pocnem nesto da radim...Smori me ova nedelja...

ivica

Post by ivica »

Pa demijane zar ne vidiš da je uzaludno kuckati po glavi yasuovoj gdje čak i um ,zaboravljen spava.
ignorance is bliss!
demijan

Post by demijan »

neka :-D ovako imam sagovornika koji me fino slusa i klima glavom...

demijan

Post by demijan »

Yazo :-D
Vous etes vraiment mechant, vous n'allez pas trainer...
Eto danas sam i dezuran a tebe nema...

Rendez-vous le lundi...

demijan

Post by demijan »

bonjour blaireau
Lep dan :-D

demijan

Post by demijan »

Yazo
poslednji je posle ovakvog druzenja samnom zavrsio u topolnici,bio 6 meseci tamo i sada kada me vidi ima traume i bezi od mene.A uvek sam bio fin sa njim...Eto neki ljudi bas nemaju smisla za humor...

anfakabl

Post by anfakabl »

sokole, s kim se ti svađaš?
nisi provalio ključnu stvar - u yasi se krije srce u kojem pevaju hiljade slavuja.
all that I want is to play
Locked