Neuspjeh cjepiva.

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
ivica

Neuspjeh cjepiva.

Post by ivica »

Ima jedna stvar koja mene melje u stomaku svaki usrani dan koji provedem u zagrebu. To mi je postalo toliko odvratno da ni standardna preventiva zanemarivanjem ne daje lijekovite povoljne učinke. Za početak i kraj ja sam kao mulac 20togodišnjak furao pank rock (onaj crni darkerski) i ta me neozbiljnost u oblačenju kroz godine ovisnosti polako prošla. Sada kada sam bivši ovisnik ne oblačim se kao panker tamo gdje se nebi trebao oblačit neozbiljno. Jedino što mi je sve crno, ali to je djelom zbog toga što sam kada sam napuštao komunu remar pokupio uglavnom samo crnu odjeću. Mene apsolutno ne zanima kako se oblače ljudi oko mene na takve stvari sam postao imun negdje iza 17-18 te godine..to uostalom dođe samo.
Samo ima jedna stvar koju trpim već 3 godine od kada sam u zagrebu i kako sam napisao ta stvar izaziva u meni gađenje duboko unutra jer zapravo predstavlja jedan kultoroški fenomen koji sam primjetio prije svega ovdje u zagrebu. Naime nije mi jasno zašto se muška populacija ,a od tih najčešće u dobi do 25-30 godina, oblači i stavlja na sebe ženske stvari? Poglavito jeedan predmet koji je uzrok moga tihog unutarnjeg gađenja i neizbježnog podsmjeha.
Predmet koji izaziva najviše gađenja u meni je ženska torbica ,sa tankim remenom, nose je i žene naravno. Ona je nošena upravo onako kako su stotinama godina unazad nosile žene.

Oke ja nisam ,bar se ne smatram zadrtim tutumom pa da vičem "eno pederčine" jer između tih ljudi , sudeći po pogledu,govoru i ponašanju ima sasvim "muških od sviju muških."Dakle nije nužno da pripadnici gay populacije nose ženske torbice. Na kraju to me je i potaknulo na pitanja.
Došlo je do toga da sam ja sebi stavio jedan "tajmer" a to je mjerenje vremena od koliko je potrebno proći od mog izlaska iz stana do pojave prve osobe (muške naravno) koja nosi žensku torbicu. Okvirno ,rekord je bio pola sata !! Ja sam te dečke prozvao "dečkice" a to po meni nije uvrijedljivo već karakterizira mušku osobu sklonu nošenju ženskih stvari (ne kao johnny deep).
E sad,to me zanima tako jako da sam odlučio uzet kameru i postavit anketu na glavnom ZG kolodvoru ,zaustavljat dečkice i pitat ih "oprostite ,radim anketu za bla bla bla i zanima nas ,ne konkretno, ali što to vi nosite u vašoj torbici? Pri tom ako budu pitali zašto imat ću spremno "pa vi nosite žensku torbicu..." i tako dalje jer generalno gledajući unazad, obično muški nose : mobitel,cigarete,upaljač,novčanik i eventualno neki predmetić ako su krenili kod nekoga da mu to odnesu ,cd,dvd bilo šta a SVE nabrojeno može stat u đep !! A koliko god da imaju džepova (vojne hlače,moš gajbu piva unutra strpat :-)) opet nose te famozne torbice.
I ono što me zanima je da li se po beogradu nose ženske torbice tj. da li po beogradu i ostalim gradovima raste broj, općenito, pojava takvih "dečkica"

Zašto cijepivo u naslovu teme? Zato što je grupa "LET 3" prije par godina baš u zagrebu povodom promocije svog jednog albuma uz dijeljenje čokolade imena "j... ću te" provodila besplatno "cijepljenje protiv pederluka". Pa sad izgleda ili da nije cijepljen dovoljan broj ljudi ili cijepivo ne djeluje kako treba.

Budući da je ovo forum di dolaze ljudi sa balkana mogu slobodno pitat ima li dečkica u npr. beogradu?
ignorance is bliss!
demijan

Re: Neuspjeh cjepiva.

Post by demijan »

Naime nije mi jasno zašto se muška populacija ,a od tih najčešće u dobi do 25-30 godina, oblači i stavlja na sebe ženske stvari? Poglavito jeedan predmet koji je uzrok moga tihog unutarnjeg gađenja i neizbježnog podsmjeha.
Predmet koji izaziva najviše gađenja u meni je ženska torbica ,sa tankim remenom, nose je i žene naravno. Ona je nošena upravo onako kako su stotinama godina unazad nosile žene.
Jeli to mislis na pederusu?Ja nosim pederusu ali ako mislimo na isto?Drzim dokumenta,novac kljuceve unutra i tako neke sitnice.
Nego ne mogu da odolim PUNK IS DEAD :mrgreen:
hehehe ja slusao rep onda se tek bio pojavio maltene a i nesto metalicu ali sto sam voleo da provociram punkere :-D
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
ivica

Post by ivica »

demijan wrote: Jeli to mislis na pederusu?Ja nosim pederusu ali ako mislimo na isto?Drzim dokumenta,novac kljuceve unutra i tako neke sitnice.
Ogledalce, labelo,češalj, sunčane naočale crvene, jedne žute... takve stvari ha!
ignorance is bliss!
Boban

Post by Boban »

Ovde vecinom likovi koji furaju te torbice su "fensi" fazon ima ih svakakvih od bodibildera do mladih biznismena koji u kombinaciji sa torbicom furaju bar komad bele garderobe trofrtaljke ili kosilju kratkih rukava sa brdo gela u kosi.Iskreno gadi mi se sav taj fazon fenseraja.Nisu svi takvi ali vecina jeste.Dileri i panduri furaju takve torbice ali sada u ponudi imaju i kozne.Panduri imaju one vece gde moze utoka da stane.Dosta ljudi nosi te torbice kad pogledam postalo je fazon i ljudima koji zele da budu fensi a daleko su od toga.Vecinom metrosexualci furaju taj fazon i imaju u kolekciji po par torbica skupih.Da,generalno jedan od "strasnih" detalja danasnje mode.Naravno ovo je moje misljenje.
ivica

Post by ivica »

Hm, dakle treba osigurati cjepivo za šire podrućje beograda. Hm...
ignorance is bliss!
demijan

Post by demijan »

ivica wrote:
demijan wrote: Jeli to mislis na pederusu?Ja nosim pederusu ali ako mislimo na isto?Drzim dokumenta,novac kljuceve unutra i tako neke sitnice.
Ogledalce, labelo,češalj, sunčane naočale crvene, jedne žute... takve stvari ha!
Meni je to funkcionalno,sta znam,nisam bas nesto u fensi fazonu,jeste da nosim kosulje ali to moram zbog posla...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Post Reply