Muzika...Da li se neko od vas bavi stvaranjem muzike

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Boban

Muzika...Da li se neko od vas bavi stvaranjem muzike

Post by Boban »

Kao sto tema kaze.Da li se neko od vas bavi pravljenjem muzike preko kompijuterskih sotvera ili ima band itd???
bojanol

Re: Muzika...Da li se neko od vas bavi stvaranjem muzike

Post by bojanol »

čoveče, pre neki dan, neko, ko zna odakle izbunari demo koji smo snimali 89. prahistoria, sunce ti jebem..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HXHZkBsDKG4[/youtube]
mislio sam da nema ovih snimaka.
Boban

Post by Boban »

svaka cast to su bile godinice punka...
Ja sam uplovdovao nedavno oformljen band sa nekim klincima neki hard core punk je u pitanju posto smo samo svirali na 2 pojacala bez miksete slabo se raspoznaju reci pa cu ih napisati.Uskoro se nadam da cemo i mi snimiti neki demo.Inace sam imao par bandova ali snimci koncerata su bili zabelezeni na nekim starim kasetama koje su umrle 90-tih.Evo neki novi pocetci.Hvala Bojane na linku.Srkroz ok zvuci.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pmk0DVSPFsg[/youtube]
Prva proba naseg benda.Los zvuk snimano foto aparatom sklj kvaliteta glas i bass su na jednom pojacalu na drugom gitara, bubanj nije ozvucen.Reci se slabo razumeju pa cu napisati tekst.
Blizi se jutro ja sanjam san
da budim se necu jer mrzim dan
Necu da se budim dok lopovi kradu
ostane li tako palim Opstinsku zgradu

Debela svinjo sto posao svojim dajes
pored tri bajpasa neces dugo da trajes
Jedno jaje snagu daje ima tri bajpasa
kratko ce da traje

Policijo draga nemate traga
prisluskujete fon ja nemam blaga
moja privatnost sto se brukate
garant dok slusate jedan drugom drk...

Ti imas moc ja imam noc
sanjacu san dok ne dodje dan
sanjacu san dok ne dodje dan
kad zbog tebe svinjo necu biti sjeban

Blizi se jutro ja sanjam sa da budim se necu jer mrzim dan...

Pesma je posvecena ovdasnjem politicaru koji ima to sto ima(u pesmi) i koji po politickoj liniji daje posao samo svojim pulenima.Ko nema knjizicu nema posla.
Nadam se da sledeci video ce biti instrumentalno popunjen i kvalitetnijeg snimka.Dajte jos linkova ako imate bez obzira da li su slike,muzika bitno je stvaralastvo :D
bojanol

Post by bojanol »

mi klinci, u osvit rata sviramo u NS-u, mislim da je bio neki klub Sonja Marinkovic, u podrumu nekog od fakulteta, a banda (atheist rap) nas gleda... koma, bas dobri dani.... sve su naucili od nas :)))))))
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rTjdNiYxnUc[/youtube]
Boban

Post by Boban »

bojanol wrote:mi klinci, u osvit rata sviramo u NS-u, mislim da je bio neki klub Sonja Marinkovic, u podrumu nekog od fakulteta, a banda (atheist rap) nas gleda... koma, bas dobri dani.... sve su naucili od nas :)))))))
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rTjdNiYxnUc[/youtube]
Koliko dugo ste svirali meni se cini da sam pocetkom devedestih ko klinac bio na nekom festivalu u NS gle je bio neki band Nekrophilia?!?
bojanol

Post by bojanol »

suva originalnost, bio je sjajan BG band osamdesetih, Nekrofilija, jel? A mi deca bez interneta ponovili, smešni, kao i sad :) Sigurno nisi gledao nas, debilčine.
mada su naše pesme bolje... neki ludi "thefranjo666" uploadovao sve na YT, odakle mu, pojma nemam.
bojanol

Post by bojanol »

Super je svirati, samo da uđem u keš i kupujem bubanj :) sad je to bar jeftino.
bojanol

Post by bojanol »

Ako za peticu paje treba 80-100 evrića, ono, krš roba, odvratno... a za bubanj 200-300, pa jebem mu lebac, u čemu je stvar ,
ja furao neke cehoslovacke, ruske, pre xyz godina, a sada... ko lutka jebote....
Image
Boban

Post by Boban »

bojanol wrote:Ako za peticu paje treba 80-100 evrića, ono, krš roba, odvratno... a za bubanj 200-300, pa jebem mu lebac, u čemu je stvar ,
ja furao neke cehoslovacke, ruske, pre xyz godina, a sada... ko lutka jebote....
Image
Brate ako imas nekog preko recimo Austrija,Nemacka redje oni imaju prodavnice polovne robe gde ima sve od igle do lokomotive za jeftine pare seo bi na dupe da znas posto ljudi nabavljaju opremu.Ovde kod mene u komsiluku ima lik koji se bavi time kupuje tamo smece i donosi ovde i prodaje kod nih je to second hand kod nas glanc novo.Ja sam krenuo sa ovim bandom inace sam bubnjar vec 17 godina ali nekako sam dospeo da pevam u ovom bandu da malo opustim zivce i ispraznim se prema sistemu i nepravdi koja nas kolje svaki dan.Ovo na snimku je pearl donesen za recimo simbolicnu cenu skoro nov.P a eto kad odlucis da se odreknes petarde javi se :D Veliki pozdrav.
bojanol

Post by bojanol »

Odavno ja nisam kuhao petardu, bogu 'fala :-D ... al' zato pivo salivam u hektolitrima :-D
Post Reply