Pozdrav svima.Zanima me kako od psihijatra da dobijem trodone za skidanje?Kakva je procedura i gluposti?Vreme za sastanke nemam i ne zelim da se zna da se drogiram.Imao sam tesku povredu koja me ubija i dan danas.Doktori su mi prepisivali gluposti od kojih mi nije bilo bolje niti su me bolovi prolazili.
Po noci se cimam iz kreveta kao ludak.Odskacem bez razloga,trnci u nogama i grcevi.Imam bolove u nozi(cevanici)koji prelazi na ledja i glavu.Radim kao fizikalac sto me ubija jos vise.U auto perionici radim.od 9 ujutro do 7 uvece.Nema stajanja nema zabusavanja.Jbg moram da radim ili da se obesim posto trece nema.Posla nema.I ovo sam jedva nasao.
Da skratim pricu i ne mucim citaoce sa zidom teksta
Poceo sam zuto da uzimam.Ima malo vise vremena.Kao sto rekoh radim pa imam kintu lepu tako da nemam krize i cudesa.Vucem na nos i dnevno mi je dosta pola grama.Nije kolicina neka ali opet hocu da se skinem jer to ne vodi nicemu.Poceo sam da se rokam zahvaljujuci doktorima.Nikad korisne terapije od njih.
Mozda ovo poceo sam da se rokam zbog doktora malo glupo zvuci i pokusaj prebacivanja krivice na drugoga ali to je tako.U zivotu hvala Bogu uvek sam sve imao.Nikakvih psihickih problema nemam niti sam imao.Jedini problem su bolovi koje imam.Zato sam i poceo da se rokam jer nista drugo nisam mogao da dobijem od doktora kojima je jedino bitan poklon kada dolazis ili sekira da poneses pa da zapretis.Citao sam da obican psihijatar prepisuje tramadole za skidanje + bi mi extra dosli protiv bolova.
Molim za odgovor jer ovo ne vodi nicemu.Ne vode ni tramadoli ali jedan posle dorucka i jedan pred spavanje bi me spasili sve ove muke koju imam sa bolovima.
Pozdrav
Novajlija
Moderator: sanela
Re: Novajlija
Aha heptanone i suboksone i ostale derivate nemoš dobit jer nesmiš se prijavit na terapiju? (samo jedan u nizu razloga za skidanje
)
Promijeni doktora opće prakse to bi ti bio najpametniji potez ako NE želiš da se sazna za tvoju frišku pizdariju. NE spominji mu heroin! Dakle "doktore, ja jako cijenim vaše znanje i stručnost, znate ove tablete mi ne pomažu, ubijaju me bolovi ja sam se raspitivao svugdje, ima jedna baka susjeda mi pa mi dala neki trodol, tradol ili tako nešto i to mi pomoglo. Neznam doktore nisam pametan ali znam da moram radit da bi preživio..."
Budi mangup jebiga.

Da uzimaš samo malo ,oku jedva vidljivu pinkicu tog sranja je previše. Dobro da ti je na vrijeme došlo iz gu u glavu tako treba.Poceo sam zuto da uzimam.Ima malo vise vremena.Kao sto rekoh radim pa imam kintu lepu tako da nemam krize i cudesa.Vucem na nos i dnevno mi je dosta pola grama.Nije kolicina neka ali opet hocu da se skinem jer to ne vodi nicemu.
Ti si se praktički doveo u još goru situaciju tako što si počeo uzimat narko analgetike (heroin ajde) jer kada si u krizi, ona lupa tamo di si najosjetljiviji a to je u tvom slučaju ta noga tj upravo ta povreda zbog koje si počeo uzimat dop. Malo smiješno jer stvarno izgleda kao opravdanje, bez uvrede. Trebao si doktoru opće prakse ispričat što i ovdje. Neznam da li si doktoru sam predložio da ti pripiše trodone jer ako jesi tu si se zajeba jer oni NE vole kada ti sam sebi određuješ terapiju. eeej pa oni su uvijek u pravu ,diploma ,diploma... Naposlijetku i ti si uvijek u pravu kada hoćeš promijenit doktora . Neznam brate, ali ja bi se postavio tako da bi se pravio mutav da neznam ništa nego samo da me boli noga da neznam ništa o opijatima i drogama jer kažem ti ako mu sam predložiš misli da ga mutljaš.Nikakvih psihickih problema nemam niti sam imao.Jedini problem su bolovi koje imam.Zato sam i poceo da se rokam jer nista drugo nisam mogao da dobijem od doktora kojima je jedino bitan poklon kada dolazis ili sekira da poneses pa da zapretis.Citao sam da obican psihijatar prepisuje tramadole za skidanje + bi mi extra dosli protiv bolova.
Promijeni doktora opće prakse to bi ti bio najpametniji potez ako NE želiš da se sazna za tvoju frišku pizdariju. NE spominji mu heroin! Dakle "doktore, ja jako cijenim vaše znanje i stručnost, znate ove tablete mi ne pomažu, ubijaju me bolovi ja sam se raspitivao svugdje, ima jedna baka susjeda mi pa mi dala neki trodol, tradol ili tako nešto i to mi pomoglo. Neznam doktore nisam pametan ali znam da moram radit da bi preživio..."
Budi mangup jebiga.
ignorance is bliss!
Pre par meseci mi je moja doktorka u ambulanti dala kutiju trodona.Otisla je na specijalizaciju tako da od nje nema vise leba.Doktori opste prakse ne mogu vise da prepisuju takve lekove nego te salju kod milion drugih doktora(specijalista)Kazem ti 15 godina se mucim sa bolovima pio sam milion tableta ni jedna mi nije pomagala.Ja odem kod neurologa on kaze pa ako ti sve te tablete koje si nabrojao nisu pomogle,moras da razumes da mi nemamo magicni stapic pa da izlecimo tvoj bol.Tako da ti ne mozemo ti pomoci.Opet ista prica evo ti ovaj lek evo ti onaj...a sve to sam pio godinama.Analgetike za akutne bolove prepisuju dok su kod mene hronicni bolovi jaki-do umereno jaki.Kaze nista ti drugo ne mogu prepisati.Dala mi antiepileptike i antidepresore koje sam bacio odma kad sam izasao jer necu da ih pijem posto ni oni ne pomazu.Takodje mi je napomenula (iako je nisam pitao) sto se tice opioida ne mogu da ti ih prepisem jer se oni prepisuju samo kod malignih bolesti.Najveca glupost koju sam cuo ikad.
Ama nije meni problem da se javim psihijatru i da mu kazem da sam navucen.Nego ne zelim da mi prepisuje metadone.Nisam toliko u sranju a i strah je mene bolova koji ce da mi se vrate.Bolovi su toliko strasni da ne mozes da zamislis.
Hvala tebi druze na odgovoru.
Pozdrav
Ama nije meni problem da se javim psihijatru i da mu kazem da sam navucen.Nego ne zelim da mi prepisuje metadone.Nisam toliko u sranju a i strah je mene bolova koji ce da mi se vrate.Bolovi su toliko strasni da ne mozes da zamislis.
Hvala tebi druze na odgovoru.
Pozdrav
Za moju doktorku mogu reci ,da ja mogu kukat ,zalit se ,zapomagat kolko ocu i 3 god ,ona mi nikad nece predlozit sama da mi prepise trodon,a ako joj ja trazim ,rekla bi a jel ti bi se drogirala malo preko mene,ne moze (psihijatrica je i nije od juce.jako iskusna)...He he..
Jedino da nadjes nekog ovako da ti proda tramadol na crno ,ko ja kad sam u srbiji zivjela ,ako znas nekog narkomana oni obicno znaju gdje da ih kupe na crno.Ja sam ih uzimala za novac od covjeka koji je bio operisan od raka..Al ako pocnes kupovat tramadol velika je sansa da se navuces na njega a ne da uzimas dva dnevo ko sto si ti lijepo napiso ujutro i uvece ,jer ko i svi lijekovi u pocetku ce 2 da ti otklone bolove ma poslije ce ti trebati 4 pa 6,pogotovo jer ih ti ne uzimas samo radi skidanja nego i protiv hronicnih bolova...
Ako i nadjes tramadol razmisli jos jednom prije nego ga uzmes,ja imam iskustva jer to je prvi opijat na koji sam se navukla i stigla do 30dnevno (da ne ponavljam kolko sam sjebala zeludac),po meni je to prelazenje s konja na magarca ..Bolje uzeti subotex ,ili cak metadon,po meni..pozd
Jedino da nadjes nekog ovako da ti proda tramadol na crno ,ko ja kad sam u srbiji zivjela ,ako znas nekog narkomana oni obicno znaju gdje da ih kupe na crno.Ja sam ih uzimala za novac od covjeka koji je bio operisan od raka..Al ako pocnes kupovat tramadol velika je sansa da se navuces na njega a ne da uzimas dva dnevo ko sto si ti lijepo napiso ujutro i uvece ,jer ko i svi lijekovi u pocetku ce 2 da ti otklone bolove ma poslije ce ti trebati 4 pa 6,pogotovo jer ih ti ne uzimas samo radi skidanja nego i protiv hronicnih bolova...
Ako i nadjes tramadol razmisli jos jednom prije nego ga uzmes,ja imam iskustva jer to je prvi opijat na koji sam se navukla i stigla do 30dnevno (da ne ponavljam kolko sam sjebala zeludac),po meni je to prelazenje s konja na magarca ..Bolje uzeti subotex ,ili cak metadon,po meni..pozd
tri najteze stvari na svetu:prastati,zaboraviti i verovati...
- nepopravljiv
dodji u crnu goru kod mog psihijatra prepisace ti sto oces i jos ti se smije ulice ono kao vidi budale.jednom sjecam se kad davno je to bilo kad ga je moja majka pitala da mu nije to puno trodona da se skida,po 2 kutije je prepisivao da mu nebi stalno dolazio,on je reko mojoj majci ma moze on da sve to izdrzi njemu je takav organizam naviknut na droge,xaxaxaxaxa 

-
Odes lepo na psihijatriju u KC u Novom Sadu,tamo te skinu(uglavnom trodonima),jos ti daju nesto za spavanje,i budes tamo dok ti oni postepeno skidaju terapiju.Posle ides na psihoterapiju ili u dnevnu bolnicu.
Ustedi sebi godine samomedikacije i vodjenje u jos vece gluposti.
Jebiga,svi bi mi na laksi nacin,ali ne moze.Moras da prevalis to "Dobar dan,ja sam zavisnik i zelim da se lecim".
Ustedi sebi godine samomedikacije i vodjenje u jos vece gluposti.
Jebiga,svi bi mi na laksi nacin,ali ne moze.Moras da prevalis to "Dobar dan,ja sam zavisnik i zelim da se lecim".