tetovaže

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Boban

Re: tetovaže

Post by Boban »

kalimeroo wrote:Hvala na odgovorima...
ipak ću izvadit pasoš :)
Ae pa javi se ponekad kako ti je i to...
Tužna

Post by Tužna »

kalimeroo wrote:Hvala na odgovorima...
ipak ću izvadit pasoš :)
E da znaš da ti je do odlična ideja i mnogo bolje od tetoviranja,a i mnogo su manje posledice :wink:
dell206

Post by dell206 »

70% tetoviranih ima hepatitis ...kakva glupst...uradite tetovazu u normalnom studiju sa osnovnim higijenskim uvjetima i nema problema. :rock:
Dreamer

Post by Dreamer »

Imam tet...jako dugo
nemam nikakav hepatitis i ne znam nikog ko je dobio hep.u tattoo studiju; cak ni oni bivsi robijasi koji su se tetovirali po zatvorima nisu pokupili hepatitis...

mada, nije ni nemoguce
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
demijan

Post by demijan »

Zoey wrote:Imam tet...jako dugo
nemam nikakav hepatitis i ne znam nikog ko je dobio hep.u tattoo studiju; cak ni oni bivsi robijasi koji su se tetovirali po zatvorima nisu pokupili hepatitis...

mada, nije ni nemoguce
to je zato sto su svesni da mozes da se zarazis tim putem i naravno da paze.Nijedan iole ozbiljan tatoo studio ne radi tetovaze a da ne obraca paznju na to da ne zarazi klijenta.cak i u zatvoru rade sa rukavicama a svako donese svoj feder...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Markkko

Post by Markkko »

dell206 wrote:70% tetoviranih ima hepatitis ...kakva glupst...uradite tetovazu u normalnom studiju sa osnovnim higijenskim uvjetima i nema problema. :rock:
Sve po propisima i necete imati nikakvi problema!
demijan

Post by demijan »

Ljudi se danas tetoviraju ko gde stigne i sta hoce...Meni je tet nesto sto se stavlja da bi izrazio nesto svoje,obelezio nesto bitno u svom zivotu,nesto sto hoces da zapamtis.volim tetovaze sa porukom,da moram da se zagledam da vidim sta je u pitanju ali izgledami da svi danas stavljaju lepe fensi tetovazice samo da budu u trendu...
Lepo je vreme i ljudi idu lako uobuceni pa bas imam mogucnosti da vidim neke tetovaze i to ih nose da bi ih pokazivali i bili eto ono u fazonu...
Totalna mi je budalastina kada se klinci tetoviraju i stave sliku koja je jednostavno samo lepa ili hoce da deluju opasno pa stave zmajeve,tigrove svasta nesto.isto tako mi je bezveze kada ih ljudi koji hoce nesto da rade stave na vidljivim uocljivim mestima.Pa ko da te shvati ozbiljno kada tetoviras vrat,glavu,podlakticu a radis ozbiljan posao?pa niko...Meni je kada vidim nekog sa tetom to poruka u zavisnosti sta je stavio.
Ja imam tetovaze na ramenima,grudima i na ledjima ali se to ne vidi niti bih voleo da se vidi ispod majice upravo zbog toga sto ne zelim da me shvataju neozbiljno.Moj dobar prijatelj jedan je isto tetoviran kao jakuza ali stalno nosi kosulje upravo da se ne bi videle i da ne privlaci paznju.

Uzgred tacno vidim da li se neko tetovirao u zatvoru ili je tet uradio u nekom fensi studiju.A i panduri sada isto se tetoviraju kao kompleksasi najveci...
Last edited by demijan on Fri Jul 06, 2012 11:17 am, edited 1 time in total.

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
demijan

Post by demijan »

Kada stavljas sliku prvo dobro razmisli da to bude nesto tvoje...

Post Reply