Posao???

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

ivica

Re: Posao???

Post by ivica »

Jest, a svi smo svjedoci koliko zdravstvo danas izvrsno posluje. U hrvatskoj na primjer zdravi ljudi kupuju lijekove. Ili u zadnje vrijeme koliko sam vidio na medijima (tv,novine) ljudi kupuju - "sunce" ali baš to ,poput magle ili pak zraka ljudima se danas prodaje sunce (kvarcanje) pa onda pregore, sagore i trči u apoteku po lijekove i onda na kiosk po žutu štampu za savjet ... koi bolestan svijet.
A mi đankete neprikladni. Odoh ja od teme.
ignorance is bliss!
demijan

Post by demijan »

Sta je to sunce?To je neka vrsta kucne radinosti za kvarcovanje ako sam dobro skapirao?
Inace imam nekoliko varijanti za kasnije oko poslova ali prvo moram da se jos stabilizujem i mnogo da pazim da ne napravim losu procenu i zaletim se u nesto gde se samo ulaze i sto na kraju postaje rupa bez dna.
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
ivica

Post by ivica »

Drži se ti smrti , to je najunosnije.
ignorance is bliss!
demijan

Post by demijan »

Osecam se kao u onoj prici o cvrcku i mravu koji radi celo leto da bi imao nesto.E sada sam mravic...samo pakujem i raduckam nesto a svi zivo idu po splavovima,kupalistima i morima.E pa neka su posle ce opet da mi kukaju kako nemaju

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
winston85

Post by winston85 »

Neka bude svako srecan ko danas ima posao. Bar ima neku sigurnost, vise samopouzdanja...
Ja ga izduvo kod jednog sportiste sto drzi restoran na sremskoj obali dunava. Ponudio mi je super uslove, ne moze bolje. I danas me zove i kaze da se ta zena koja je htela da napusti predomislila. Ustvari i dalje postoje sanse ali vrlo male.
Moracu da vijam nesto drugo, gradiliste, bilo sta..
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
demijan

Post by demijan »

Tacno Winstone.Ima i onih koji traze posao a voleli bi da ga ne nadju a ima i onih koji se zaposle i misle da su resili sve svoje probleme.U poslu moras stalno da napredujes i ucis i ne smes da dozvolis da te poremete trenutni neuspesi.
Ne opterecuj se time sto nisi prosao tu, ima puno potraznje za tvojim zanimanjem.Ne znam odakle si ali izdvoj svaki dan barem sat vremena da pregledas i prelistas oglase.Ja sam u startu isao na oglase da trazim i kuvari se stalno traze.ne odustaj.Isto tako obavesti sto veci broj ljudi koje poznajes da trazis posao ali budi opusten jer obicno dobri poslovi slucajno nalete kada se najmanje nadas.ja sam tako nasao ovaj zadnji posao.slucajno maltene.
Pozz

winston85

Post by winston85 »

Da Demijan, oglasi su ih puni, ali najbolja je preporuka.
Bas imam losa iskustva sa poslodavcima preko oglasa. 2.puta mi se to desilo. Dodjem, pocnem da sljakam, i tek nakon 10-15 dana on mi kaze da mi je to probni rad i da je neplaceno. Kod ovog drugog sam imao navodno 300.din dnevno koje sam morao da pojedem kod njega... Tu se naravno raspickamo jer oglas i dalje traje, ne skida ga.
Sistem, 1.prijavljen kuvar, drugi ne, kojeg menja kroz oglase i jos mu ne isplati to sto je radio dok drugi nenaidje i sve tako u krug, bar po tim rostiljnicama tako ide...u NS.
Juce sam zagino na mesalici, dugo je nisam rolo, sve me boli sada ali super je bilo, lepo sam spavao :)
Pzdrav!!
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
demijan

Post by demijan »

U to je tacno isto.Dosta oglasa su macka u djaku.Ja sam pre par meseci isto se zaposlio u jednoj firmi preko oglasa i dobio shut kartu kada su mi trazili papire da nisam osudjivan tako da sam i samo pola plate uzeo,ostalo neka im je alal.
Pretpostavljam da je za kuvare preporuka bitna ali kao sto rekoh ne odustaj,meni je ovo sada recimo sasvim slucajno ispalo.

Post Reply