Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
antidepresivi mogu da se prepisu ako je potrebno ali i nemoraju jer se i serotonin a ja bih dodao i dopamin aktiviraju vremenom sami koliko je potrebno.
Jeste,organizam moze ponekad da se izbori sam ali ako se to ponavlja vise puta sve teze i teze i na kraju je ipak neophodna terapija...Ako traje dugo onda je bas neophodna.Ja sam poceo da pijem zolaft i jos nesto po preporuci doktora ali to pijem u zadnje vreme a pre iako mi je prepisano nisam hteo da pijem.
Pijem ih i bukvalno osim u pocetku kada sam imao male nuspojave sada nista.Receno mi je da pijem jedno vreme pa da smanjujem ali isto pod kontrolom doktora...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
antidepresivi mogu da se prepisu ako je potrebno ali i nemoraju jer se i serotonin a ja bih dodao i dopamin aktiviraju vremenom sami koliko je potrebno.
Jeste,organizam moze ponekad da se izbori sam ali ako se to ponavlja vise puta sve teze i teze i na kraju je ipak neophodna terapija...Ako traje dugo onda je bas neophodna.Ja sam poceo da pijem zolaft i jos nesto po preporuci doktora ali to pijem u zadnje vreme a pre iako mi je prepisano nisam hteo da pijem.
Pijem ih i bukvalno osim u pocetku kada sam imao male nuspojave sada nista.Receno mi je da pijem jedno vreme pa da smanjujem ali isto pod kontrolom doktora...
Suština priče je da se mogu uzimati AD, a i ne moraju. Znači, nije obavezno...
Slazem se i sa tim da ne moraju ali opet zavisi i od slucaja do slucaja odnosno tezine i duzine trajanja.Sta znam ja mislim da cu vrlo brzo da smanjujem i na kraju da prekinem da pijem AD.Inace juce sam popio par viskija zbog uspesnog zavrsetka nekog posla,morao sam da ne ispadnem papak jer su svi proslavljali i posle mi je bilo muka uzas...To je verovatno zbog terapije a i nisam odavno kap alkohola stavio u usta.Sledeci put nema sanse da popijem nesto pa ne znam sta da je u pitanju...
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
demijan wrote:.Inace juce sam popio par viskija zbog uspesnog zavrsetka nekog posla,morao sam da ne ispadnem papak jer su svi proslavljali i p
Samo da znaš da nisi morao... svi mi imamo mogućnost izbora.
Čuj da ne ispadneš papak?! Pa nije ti 17 godina. Odrastao si čovjek. Ti odlučuješ šta ćeš uraditi u nekoj situaciji. Ti snosiš posljedice svog ponašanja....
Uvek i pijem samo sokove i kafu i svima kazem da ne pijem ali ovo mi je bio trenutak,bas ono merak mi bilo ali posle mi je bilo muka tako da cu ubuduce da preskocim takve stvari.I da nisam klinac vise ali bas,bas mi bio merak...Necu vise a i bolje je da si trezven u poslu nego da popijes i opustis se...
To ce te skoro pa sigurno dovesti do heroina,jer kako kazu heroin je isto tako "fenomenalan"..Ja cak nisam isla "postepeno",odmah sam uzela heroin... Potrosi taj novac na nesto korisno,cime ces poboljsati kvalitetu svog zivota.. Reci sebi da neces i ne smijes pokleknuti jer ako pokleknes tones sve dublje i dublje.. Vjeruj "iskusnijima"...Sretno
Slažem se sa Malićem jednom kada se spustis sa spida heroinom to ti je to, bićeš navučena 100%. Psihijatri obično guraju sve droge u isti koš, ali ti još uvek svaštariš i nisi se još odlučila, pa pre nego se odlučiš za heroin stani. Sa toga svega se mnogo lakše iskulirati. Budi pametna. Po učestalosti tvog uzimanja još uvek nisi u prevelikom problemu i možeš sama prestati. Zajebi to društvo, pre ili kasnije ćeš shvatiti da ti to nisu pravi prijatelji i da si gubila vreme sa njima. Malo se stisni i iskuliraj kasnije će ti trebati mnogo više od toga. Ne želiš da osetiš pravu krizu.
Slušaj....kad te uhvati frka popuši džoint.
Probaj da smanjiš trance-ovanje ili ako ideš uzmi jbt delić lsd čisto da te uradi na lep trip.
Klubove zameni prirodom i obrati se psihologu -NE PSIHIJATRU NEGO PSIHOLOGU.
Moj savet ti je iskren i realno mislim da bi za početak mogla da pokušaš ovako-mali koraci unazad-kapiraš?
P.L.U.R. :smt006
E,DA I DALJE OD LJUDI KOJI JEDINO GUDRU IMAJU U ŽIVOTU.
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.