jedno pitanje za sve bivse...sadasnje...ovisnike..
s obzirom da smo vec iole u 21.stoljecu...da su mediji(tv..internet...stampa...)dostupni gotovo svima...da nas ti svi mediji svakodnevno bombardiraju upozorenjima o stetnosti droge...na zdravlje...na drustveni i emotivni zivot...itd...
da se u vecini skola siri propaganda zivota bez droga....i da dalje ne nabrajam...
dakle svi smo meni se cini oduvijek upoznati sa svime sto nose droge i ovisnosti o njima...sa teskocama koje se javljaju kod ovisnika(prije ili kasnije)...sa teskocama skidanja sa istih...i sa svim posljedicama koje one nose...od fizickog izgleda...zaraznih bolestina...unistenih obitelji...do trajno narusenog psihickog zdravlja....
da ne duljim...zanima me...
koji sklop u glavi covjeka se mora desiti da posegne za narkoticima...i da im se prepusti toliko da ovladaju njegovim zivotom...da postanje rob droge(nebitno koje)...????
sto vam se desilo u glavi...psihi...da ste unatoc informiranosti,odlucili za zivot na rubu?
UZROK POCETKA DROGIRANJA
Moderator: sanela
-
UZROK POCETKA DROGIRANJA
ljudi ce vam oprostiti sve,osim istine....
-
Re: UZROK POCETKA DROGIRANJA
majka me je ostavila a otac cesto silovao. bio sam nepopularan u skoli (nizak, blago rahitican i procelav, mucam, zrikav sam i patim od disleksije), i nikad nisam imao druga a kamoli djevojku - droga je moj izlaz iz pokondirene stvarnosti.
placem dok ovo pisem.
placem dok ovo pisem.
plačem i ja dok čitam 

Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
- preispitivac
Zagrepcanka, postavih i ja ovo pitanje ovde negde pre godinicu i vise ovde, sprdase se sa mnom danima
. Evo, ja iz obesti. Sve kontra - imao sam para, i ljubavi, tolerancije, uspeha u skoli, glumi, pevanju, devojcicama, drugarima. Imas ljude mazohiste, imas i ciste ludake, imas i one sjebane zivotom. Njih mi je jedino zao.
Evo ja bih se sad puko sto mi se spava a radim prvu i pada kisa. Surov svet, a?
Pozdrav Zeleni, pozdrav Japanac!

Evo ja bih se sad puko sto mi se spava a radim prvu i pada kisa. Surov svet, a?

Pozdrav Zeleni, pozdrav Japanac!
Jurim rep
Ja sam poceo da trosim da pobegnem od realnosti,smanjim pritisak u glavi i zaboravim barem na tren nesto sto mi se desavalo u okruzenju...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Gdje si bona?zeleni wrote:plačem i ja dok čitam

de ste narode
tu sam. tamo i tu
neki sivi dani, pa ko preživi pričaće

pozdrav preispitivački
tu sam. tamo i tu
neki sivi dani, pa ko preživi pričaće

pozdrav preispitivački
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima