Sve to drži vodu ziki ,sve to je tako. :smt006ziki wrote:Prijatelje spontano upoznajes, zavisno od toga gde radis ili kako zivis.
Ako si lekar kreces se u tom krugu ljudi i tu stvaras prijateljstva ili na bilo kom drugom mestu gde ti provodis vreme.
Ja nikad nisam mogao da se druzim sa okorelim narkomanima, bez zezanja nije prepotentno vec istinito.
Zavrsavao sam kombinacije sa njima i kad god sam dao pare bilo dileru ili nekom drugom samo sam ih mrzeo jos vise. Zavrsimo sta treba i svako na svoju stranu jer svaki navuceni narkoman ce da te cedi dok ima sta a sutradan kad upadnes u krizu on ce umesto da ti pomogne, slozice ti pricu kako se skinuo odjednom i nema da ti uzajmi ni da se sredis.
Uglavnom svi ti ljudi sami odlaze kada nisu na svom terenu, kada se ti sredis i imas neki normalan zivot oni prestaju da dolaze jer vise tu nemaju sta da traze.
Zivotinjsko carstvo
Moderator: sanela
Re: Zivotinjsko carstvo
ignorance is bliss!
Tacno.Istinu zboris.Ljude vezuju zajednicka interesovanja,poslovi slicnosti etc...Ponekad u blatu nadjes nesto sjajno i sto vredi a nekada se iza glamura i lepote krije trulez i olos koja ce te prodati i okrenuti ledja na keca...Samo kada procesljas onda ti ostanu oni pravi.Kazu srecan je onaj koji ima jednog pravog prijatelja ko ima dvojicu taj je bogat...I pravo prijateljstvo se vidi kada ti je lose a ne samo kada ti je dobro...Prijatelje spontano upoznajes, zavisno od toga gde radis ili kako zivis.
Ako si lekar kreces se u tom krugu ljudi i tu stvaras prijateljstva ili na bilo kom drugom mestu gde ti provodis vreme.
To je klasika.Ja sam ih X puta svesno pustao da im prolazi ta prica a i sto kazes bukvalno sam i kada mi je najgore bilo bezao od njih.Zamisli ides kroz krad i u masi naletis na njih i pocnu da galame o semi,ceni,kolicinama a ti u paranoji, ljudi slusaju a ne znas ko je tu sta.I ti 100 puta da im ucinis 101 da nisi u mogucnosti naljutice se...Zavrsavao sam kombinacije sa njima i kad god sam dao pare bilo dileru ili nekom drugom samo sam ih mrzeo jos vise. Zavrsimo sta treba i svako na svoju stranu jer svaki navuceni narkoman ce da te cedi dok ima sta a sutradan kad upadnes u krizu on ce umesto da ti pomogne, slozice ti pricu kako se skinuo odjednom i nema da ti uzajmi ni da se sredis.
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Ponekad mi vreme leti jednostavno a nekada su mi sekunde beskrajne.Napravio sam dugorocne i kratkorocne planove i sada svaki dan vodim neku borbu.Mnogo me koci to sto se ponekada jednostavno izgubim i kao da se iskljucim od celog sveta ali nekako uspevam da za sada to drzim pod kontrolom da mi se ne primeti.
Uglavnom mi se sve vrti oko poslova i povratka na neki status,nivo na kome sam ranije bio.Tesko je ali imam srecom jos uvek neku disciplinu od ranije koja me tera napred koliko god da mi je tesko.
ne pipam nista osim cigareta.I to mu dodje kao zavisnost izgledami.
Mozak mi jos ne funkcionise kao nekada a uzgledami da nece nikad ni proraditi vise kako treba.U smislu da sam nekada mogao tri stvari od jednom maltene da radim i zavrsim a sada samo jedno po jedno.
Dobro je i to sto sam poceo ponovo da se osecam srecnim i sitnice me ispunjavaju i zadovoljavaju.
Uglavnom mi se sve vrti oko poslova i povratka na neki status,nivo na kome sam ranije bio.Tesko je ali imam srecom jos uvek neku disciplinu od ranije koja me tera napred koliko god da mi je tesko.
Mozak mi jos ne funkcionise kao nekada a uzgledami da nece nikad ni proraditi vise kako treba.U smislu da sam nekada mogao tri stvari od jednom maltene da radim i zavrsim a sada samo jedno po jedno.
Dobro je i to sto sam poceo ponovo da se osecam srecnim i sitnice me ispunjavaju i zadovoljavaju.
He he to ti je prirodan proces, poput sna svi ga trebamo i koliko god da si u banani san dođe. To neka znaju svi koji prebjegavaju dodatnim sredstvima kao opravdanjem da bi mogli spavat. he he!demijan wrote:Tesko je ali imam srecom jos uvek neku disciplinu od ranije koja me tera napred koliko god da mi je tesko.
Mozak, to je samo organ, dio nešeg izmrcvarenog tijela zaslužan za neku zadanu i određenu logiku, nametnutu od strane našeg iskvarenog društva

A sretan si jer si prihvatio svu jednostavnost života i naravno u svemu tome ispunjavaju te "male" stvari , a opet, one su dio našeg svakodnevnog rituala poput čaše vina poslije ručka, cigarete uz kavu... tim stvarima daješ poseban, drugačiji značaj.
To je dobro tako je i meni bilo. I ostalo...
Neposlijetku, stariš demjane stariš

ignorance is bliss!
Hvala na komplimentu Ivice,mislim na to da mi mozak jos uvek funkcionise
.Skoro sretnem lika koga nisam video jedno vreme kaze ala bolje izgledas sada
Popravio si se,malo ugojio i nemas vise onaj izgubljeni pogled.Sta reci...

Osveta,slatka osveta...kako se osvetiti bivsoj supruzi koja te ostavi na cedilu kada ti je najteze?Lepo nadjes joj novi posao u struci i dajes detetu pare da daje mami
.Bivsa draga je pre jedno dve godine dala otkaz na poslu koji sam joj ja inace svojevremeno nasao i to na nagovor novog da kazem momka koji joj je nasao posao kod nekog privatnika koji je bolje placen.Naravno guska napusti drzavnu sluzbi i posle par meseci dobije otkaz jelte.I u zadnjih par meseci grebe i rukama i nogama da se ponovo ubaci u neku da kazem ustanovu gde barem ima sigurnu platu ali malo morgen.Novi decko joj obecavao kule i gradove i kao zna politicare i to jajara jedna i na kraju naravno sipak jelte jer guska ne shvata da takvi su najjaci na recima ali kada treba da se isprse i stvarno nesto urade onda naprave onu ozbiljnu konjsku facu i naravno prodaju im maglu i prasinu.
E sada posto mi je cerka pricala oko toga nesto ja pored svih muka koje ima i borbe da za sebe nadjem posao uspem da provrtim i za nju da se verovatno zaposli
Ha jedva cekam da prodje konkurs ,da je prime za stalno a posle neka se vuce sa ozenjenim kretenom do smrti ako hoce kada je toliko tupava :vom:
A i taj njen momcina,moj bivsi poznanik ima da mi plati skotina jedna kad tad...

E sada posto mi je cerka pricala oko toga nesto ja pored svih muka koje ima i borbe da za sebe nadjem posao uspem da provrtim i za nju da se verovatno zaposli

A i taj njen momcina,moj bivsi poznanik ima da mi plati skotina jedna kad tad...
- nepopravljiv
nisi trebao da nalazis joj ponovo posao trebao si da joj natrljas na nos kako je ispala guska i kazes joj aj sad dodji juci.mislim ja bi to uradio tako,a za tog njenog frajera zaboljete,prodavace joj on dugo vremena maglu i prasinu kako ti kazes.ja sam jednom bio sa jednom starijom zenom tada sam ja imao 24 god.a ona 38,ili 39,razvedena je bila imala je cerku sve je bivsem muzu uzela stan auto i jos svaki mjesec joj placa 1000eura kao za dijete joj treba plati da ti dijete ima sto da jede struju da se grije itd.inace pun je ko brod taj lik i ona meni prica to sam dobro zapamtio kaze ona udala sam se jer sam znala da ima para prostitucija u braku.to vrijeme dok smo bili zajedno ja sam je cjedio za pare ,auto benzin za auto i naravno kad mi se prijebe skinem joj gace i tras.tako da sam tada svatio da su zene ne sve naravno monstruozne samo kad oce.cak i po zatvorima dje su zene ima mnogo vise maltretiranja nego ovamo dje su muski.tako da boli te uvo za bivsu zenu i njen posao frajera,bitna je cerka sto imas sve ostalo su sitnice i beznacajne stvari.bivsu zenu sad jebe neko drugi nek joj on nalazi posao i daje joj pare.
ja sam i mislio da ce taj njen supak da joj pomogne oko posla ili kada su vec zajedno finansijski barem ali ispalo je da nije toliki supak nego da koristi zaljubljenu gusku.Inace oni su se i smuvali kada sam ja bio na robiji i tad joj je fol bio rame za plakanje i utehu...Guska,prodao joj foru i natrcala kao ovca a izludelo me je to sto ja odlicno poznajem te fore dokonih bilmeza koji ceo zivot nikada problem nisu imali i onda se prave pametni i prepadaju tudje zene...
Meni je porodica bila svetinja i to je nesto sto se nedira posebno kada te neko poznaje.Nikada nisam gledao od prijatelja zene kao zene nego kao supruge.To su stvari gde se glava gubi...
Inace zbog cerke sam se i angazovao da joj nadjem posao.Otkud znam da li ce nesto da me zgazi sutra i da me nema...To je jedini razlog a pare izinata uvek dajem cerki i to sam joj rekao da daje mami da kupi hranu i ostalo kada joj treba a ostalo njoj za djeparac.
Dobro malo i preterujem oko toga,verovatno jer sam ogorcen na nju...
Meni je porodica bila svetinja i to je nesto sto se nedira posebno kada te neko poznaje.Nikada nisam gledao od prijatelja zene kao zene nego kao supruge.To su stvari gde se glava gubi...
Inace zbog cerke sam se i angazovao da joj nadjem posao.Otkud znam da li ce nesto da me zgazi sutra i da me nema...To je jedini razlog a pare izinata uvek dajem cerki i to sam joj rekao da daje mami da kupi hranu i ostalo kada joj treba a ostalo njoj za djeparac.
Dobro malo i preterujem oko toga,verovatno jer sam ogorcen na nju...
Od jutros sam raspolozen a ni sam ne znam zasto niti imam nekog razloga preteranog.Verovatno zbog onog manijaka
Ivice koji me nasmejao u ranu zoru...Elem juce sam imao poplavu u stanu i bas sam se lepo i dobro okupao a mislim da ce me ostali stanari ubiti kada shvate da to sto nemaju vodu ovog jutra nije kriva opstina beograd nego onaj bedni demijan sa tamo nekog sprata koji je zavrnuo sve glavne ventile za vodu po zgradi posto tupson nije uspeo da zavrne ventil u svom kupatilu
U svakom slucaju vodoinstalateri su vec na putu i nadam se da ce usput zameniti i cev koja je nesrecnom demijanu pukla u stanu...
Zaista se izvinjavam Gospodji sa 2 sprata koja je juce kunula drzavu,gradonacelnika i nebo zato sto joj je nestala voda bas u kasnim vecernjim satima kada se verovatno spremala da se konacno okupa i spere sa sebe prasinu velegradskih ulica...Samo da kazem da sam je cuo u hodniku dok sam kao spajdermen vesto,lahko i tiho zavrtao glavni ventil,koji sam uzgred jedva nasao a ono ostalo sto sam zavrnuo zaista ne znam za sta je ali nadam se da ce neko uspeti da otkrije zasta sluze oni silni ventili...E da i to sam poceo i moram da dodam da onakav recnik zaista ne pristaje jednoj dami.Razumem one bahate kamiondjije sto su vredjali familiju pociniocu ali zaista se nisam nadao da jedna takva gospodja zna sve one ruzne reci...
U svakom slucaju nadam se da su se ovi ispod mene setili da uplate osiguranje za slucaj poplave posto ja nisam jer zaista neznam kako cu da saniram i isplatim stetu.Jedino bubreg da prodam...

U svakom slucaju vodoinstalateri su vec na putu i nadam se da ce usput zameniti i cev koja je nesrecnom demijanu pukla u stanu...
Zaista se izvinjavam Gospodji sa 2 sprata koja je juce kunula drzavu,gradonacelnika i nebo zato sto joj je nestala voda bas u kasnim vecernjim satima kada se verovatno spremala da se konacno okupa i spere sa sebe prasinu velegradskih ulica...Samo da kazem da sam je cuo u hodniku dok sam kao spajdermen vesto,lahko i tiho zavrtao glavni ventil,koji sam uzgred jedva nasao a ono ostalo sto sam zavrnuo zaista ne znam za sta je ali nadam se da ce neko uspeti da otkrije zasta sluze oni silni ventili...E da i to sam poceo i moram da dodam da onakav recnik zaista ne pristaje jednoj dami.Razumem one bahate kamiondjije sto su vredjali familiju pociniocu ali zaista se nisam nadao da jedna takva gospodja zna sve one ruzne reci...
U svakom slucaju nadam se da su se ovi ispod mene setili da uplate osiguranje za slucaj poplave posto ja nisam jer zaista neznam kako cu da saniram i isplatim stetu.Jedino bubreg da prodam...
Bas super kada nemas vodu po ovoj vrucini...
Erkodis otvoren frizider...
Erkodis otvoren frizider...