Ovako prica pocinje.. upoznali smo se , i znala sam da se drogirao , koristio marihuanu i kokain

Razlog zbog kojeg je poceo je jako razumljiv ..nije opravdano , ali je ipak razumljivo..
Bili smo zajedno imali smo odredjene krize , dok jednom nije nestao.Vratio se nakon nekoliko mjeseci u nas grad i odmah me potrazio s pricom kako mu ja trebam a tad mu je samo trebala droga i da je prestao s tim.
Bio je cist oko 4 mjeseca ( barem tako kaze ) Nakon toga je doslo do pogibije njegovog jako dobrog prijatelja ( a razlog zbog kojeg je poceo je isto tako smrt jako bliske osobe ) , i opet je poceo.Rekao mi je da je to uradio samo jednom , iz ocaja i zbog toga sto niko nije bio s njim.
I poslije toga mu se navodno zgadilo i vec je cist oko 2 mjeseca , provjereno ali non stop pije apaurine . Kao to mu zamjenjuje njegove potrebe , popije po 2 dnevno.
Obecala sam mu da cu uvijek biti uz njega , i da cu mu biti oslonac ..uz sve to jako ga volim , ali ipak ne zelim da budem u vezi sa narkomanom
Sta da radim , da li apaurini stvarno zamjenjuju tu njegovu potrebu da li stvaraju ovisnost ?
Je li moguce da ce prestati i sa njima , jer je cvrsto odlucio da se drogi ne vraca i vec je poceo0 voditi normalan zivot , jedino me ti apaurini zabrinjavaju ..
Ne znam sta da radim , molim vas pomozite mi
Hvala Vam unaprijed !