Zagrebcanka, ako on zeli da se drogira,ni blokade ni ništa ga nece sprijeciti u tome. Blokade se mogu probiti bez problema. Vecina narkomana to zna i naravno nisu trajno rjesenje. Njegov problem je malo dublji od toga da ga samo nesto ''spriječi'' da se ne spuca. Mislim,spucaće se kad tad..i tu mu nikakvi lijekovi ne mogu pomoći.zagrepcanka wrote:moze li mi neko reci,posto ja pojma nemam...nama je doktorica rekla da je ovaj buprenorfina od alkaloida isto sto i subutex...i da ima blokator u sebi...sad ovdje citam da nije tako...jel ona meni to prodala muda pod bubrege???
jer moj muz je jucer uzeo taj alkaloidov i uredno je napravio recidiv sa heptanonom...da ne duljim...zanima me jel ima blokator ili ne???
mene ne zanima jeftina niti besplatna varijanta...mene zanima da se nemoze drogirati uz to!!!
Malo sam sad off topic,ali...citala sam ti ispovijest i mogu ti samo reci da ako on ne zeli da se zaista lijeci,ti mu tu nista ne mozes pomoci,samo ti moze jos vise upropastit zivot,i tvoj i tvoje djece...
Zato..moj ti je savjet,ako vidis da ne zeli da se lijeci i konstatno ti valja šuplju,makni se od njega...
Nemoj si dozvolit da potoneš s njim..drži se