Preporučite način ubijanja vremena
Moderator: sanela
ma citaj ne citaj....nista!!! sta ba? koja je poenta toga? cilj? sta se tu accomplish? eto npr...ja volim onu igru sto boje i slova slazes heheh...ono fol je staviti so vise istih slova i boja na jedno mjesto....i dobijes poene. nemam pojma....imash cilj. A ovo....hmmm...sta ti brojevi znace?
prevod molim...ima nas manje brilijantnih....
prevod molim...ima nas manje brilijantnih....

A Luna hehe ti bi nešto dobila - pa jebi ga ne mogu sve igre bit - nagradne
!!! Možeš i ovdi smislit neke bodove - recimo udvoje, pa ko prvi riješi, ili tako nešto ... A boje ... eto ideje: sudoku s bojama umisto brojevima - ne smiš ponavljati boje - samo triba odabrati 9 - a triba jebi ga imat i bojice u tim bojama hehe - ili moraju biti na kompjuteru, inače... a ove mogu, kako rekoh, bit i u dnevnim novinama.
Styx je dobro reka - ne smiju se ponavljati brojevi - 1. u vodoravnom nizu, 2. u okomitom nizu, 3. u kvadratiću, ovom od 9 brojki - morate upotrijebit sve brojeve od 1 do 9 al da se ne ponavljaju - ni - dakle, vodoravno, ni okomito, ni u ovo 3 sa 3 kvadratiću ... kužite sad? Jebeno je, nisam ja nikad rekla da je laganini puzla - zato i je popularna

Styx je dobro reka - ne smiju se ponavljati brojevi - 1. u vodoravnom nizu, 2. u okomitom nizu, 3. u kvadratiću, ovom od 9 brojki - morate upotrijebit sve brojeve od 1 do 9 al da se ne ponavljaju - ni - dakle, vodoravno, ni okomito, ni u ovo 3 sa 3 kvadratiću ... kužite sad? Jebeno je, nisam ja nikad rekla da je laganini puzla - zato i je popularna

GrIc
Ja redovno grickam nokte,jebiga prekracujem vreme,visim po netu kada sam homa...Secam se dok sam bio u vojsci da sam dobijao zuljeve na palchevima od kucanja sms-ova,hiljadu u minuti
A u sadasnjem vremenu sam totalno zaribao sa idejama,smorio se pravo i nemam vise sta reci...

---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
- uvjek dobar gost