Preporučite način ubijanja vremena

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

M4j4

Post by M4j4 »

A ja sam letimicno pogledala i skontala da ne smeju biti dva puta dva ista broja jedan do drugog? Na primer,samo u jednom kvadratu 9 "dodiruje" (granici se)sa 2...jeli,Ramona?
Image
Luna

Post by Luna »

ma citaj ne citaj....nista!!! sta ba? koja je poenta toga? cilj? sta se tu accomplish? eto npr...ja volim onu igru sto boje i slova slazes heheh...ono fol je staviti so vise istih slova i boja na jedno mjesto....i dobijes poene. nemam pojma....imash cilj. A ovo....hmmm...sta ti brojevi znace?
prevod molim...ima nas manje brilijantnih.... :-D
Ramona

Post by Ramona »

A Luna hehe ti bi nešto dobila - pa jebi ga ne mogu sve igre bit - nagradne :wink: !!! Možeš i ovdi smislit neke bodove - recimo udvoje, pa ko prvi riješi, ili tako nešto ... A boje ... eto ideje: sudoku s bojama umisto brojevima - ne smiš ponavljati boje - samo triba odabrati 9 - a triba jebi ga imat i bojice u tim bojama hehe - ili moraju biti na kompjuteru, inače... a ove mogu, kako rekoh, bit i u dnevnim novinama.
Styx je dobro reka - ne smiju se ponavljati brojevi - 1. u vodoravnom nizu, 2. u okomitom nizu, 3. u kvadratiću, ovom od 9 brojki - morate upotrijebit sve brojeve od 1 do 9 al da se ne ponavljaju - ni - dakle, vodoravno, ni okomito, ni u ovo 3 sa 3 kvadratiću ... kužite sad? Jebeno je, nisam ja nikad rekla da je laganini puzla - zato i je popularna :-D
Vodolija

Post by Vodolija »

Jos uvijek nista ne kontam!!! Mozda sto sam juce u nesvijest pala i roknula glavom od cosak stola pa dobila potres mozga ili sam fakat zatupila i glupa do bola!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Ja ne znam sta da kazem :smt108
Vodolija

Post by Vodolija »

Ali preporucujem heklanje i play :-D
Luna

Post by Luna »

hahaha Omare....
bas tako!!!
heklanje kazes? ma ne mogu...to je dosadno ba...jedno te isto non stop-ne gumo to.
ima li sta da sjedis-pa onda moras da ustanes-pa se vratis...hehehhe
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
play

GrIc

Post by play »

Ja redovno grickam nokte,jebiga prekracujem vreme,visim po netu kada sam homa...Secam se dok sam bio u vojsci da sam dobijao zuljeve na palchevima od kucanja sms-ova,hiljadu u minuti :-D A u sadasnjem vremenu sam totalno zaribao sa idejama,smorio se pravo i nemam vise sta reci...
---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
Vodolija

Post by Vodolija »

Ubijanje vremena...neznam ja napisala neki dan...caj, nargila, novine i ostale pm. Najbolji hobi!!!
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

ja pichim igrice na konzolama (PS2 i X-box), a naravno i zapali seee nestoo...
gdje su sive celije
Locked