.........sve te ja razumem,eto da znas da postoji neko ko je sve to isto doziveo,naravno nema copy/paste fazona,svako ima svoj pokretni pakao u haosu, (ovo se i meni dopalo ,kako zvuci,a izletelo mi je samo).....super se ti boris.i kao podrsku i neku smernicu ,samo kao predlog....pokusaj da razumes na tvoj pravi nacin........Predlog je kapiranje i nosenje sa "pozitivnim" lazima zarad dobijanja sljake....nadji i pogledaj nekoliko puta "Pomahnitali Voz" film -Runway Train, sa matorim Saterlendom ,Ericom Robertsom,(bio je bas mlad i lep ,smeker decic-brat starije i poznatije tada mega zvezde sa velikim osmehom.......slag na tooj torti je tata od Angeline Jolie...... Dzon Vojt.....koji i prica pricu Ericu u vozu kojim pale iz zatvora koji je negde u tri lepe ,neki sneg ,ladno ludilo......juri ih Kifer S. Kao upravnik........svideceti se ionako.........ali je poenta cele ove moje opaske,predloga ili kako hoces da nazoves....prica koju Meni prica bas o poslu Ericu Robertsu,(zaboravio sam ime karaktrera)..u vozu kj juri ,masinovodja dobio infarkt i ispao iz voza.........
....film je iz 90-ih .potrazi naci ces ga sigurno na Torrentu/ima......mora da ima.....eto ....malo odlutah kao i uvek u prici........te ogromne digresije su mi veeeeeeeeeeliki problem........pozdrav rovitom od rovitog......