Ok. Vidi ,sada sam otvorio i procitao samo ono sto si Ti napisao ,i mogu ti reci kao sto sam i nocas napisao,skroz se mogu i sloziti sa skoro svim sto si i sada naveo.
Ja sam ionako postavio link ,onako.jer sam posle dugo vremena ponovoo ,ali ovaj put na miru pogledao film.....
..a,i da budem skroz iskren i mene ima u dva kadra. To je neki snimak skroz privatan,koji moze da bude kompromitujuci za jos neke ljude ,kao i za mene...samo mene bas zabole za to.........ionako je taj snimak nastao kod mene gajbi i tu sam ja nesto kao palamudio "ovo je Heroin ,ovo limuntus,ovako se kuva,ovako roka....i jedne godine odem u Dom Sindikata na onaj FEST kratkog i dokumentarnog metra,.i ono pobedio film koji se sastoji bas od tog klinackog snimka kuvanje,rokanje,drapanje kao majmun mene naravno u glavnoj majmunskoj ulozi.........onaj koji je snimio taj dokumentarac je samo malo premontirao i sebe izbacio a neke scene '91. 9. marta ,demonstracije ,posto je taj moj snimak napravljen sa bas onom kamerom Panasonic Nacional M5 ,koju u ovom filmu igra ulogu ,mislim kada se pojavljuje Nebojsa Foto,inace moj skolsi drug i licni prof. fotograf ,kako smo se tada zezali..ili Kada Djile prica..nije ni vazno.....ja sam je ukrao kao i mnogo toga bas u noci sa 8. na 9. mart na vrlo rizicnom metu.pored Andricevog Venca bila neka prodavnica..........tu sam jos '91-ve nabasao na diskmen i sest meseci nisam ni ja ni bilo ko koga poznajem ,znao sta je to ........
.......e,jbg. opet sam se raskakio.....poludeo sam od strejta ,sto bi rekao jedan moj drugar.....to je njegova " dijagnoza"..

.mada ima elemenata da je tako stvarno.......
.....a,sto se tice tvog pominjanja komunistickog podmlatka ,skroz si u pravu.skoro sam pricao sa roditeljima i konacno su ukapirali na koji su naxcin doprineli pogorsanju mojeg "zezanja,koje se pretvorilo u pakao za sve...samo sto je i svuda oko nas bio pakao pa nisu mogli da stignu da rasmisle o tome...svelo se na vrlo prostu stvar .....da nisu davali ogromne novce ,ja sigurno tako kao klinac ne bih trosio prvo 1000din tada novih ili sto hiljada starih svaki dan na Heroin,a kasnije 100dm...........kupovao po deset puta nekih 8 La Costa majci po 100dem,pa kao posle po 80......resume...mozda bi manje uzimao i manje stigao da se lozim na fazoon koji mi se naravnoo svideo,a kome nije ,samo onaj ko nije probao,jos jedna zabluda... i pre bih im priznao i zatrazio pomoc i lecenje ,a ne posle deset godina,a da oni i nisu sumnjali u tom pravcu......najdalje je ispalo da posumnjaju na kocku,posto znaju da ne pijem,a i jos sam trenirao basket dva puta dnevno ......
.....eto ,i iz mog rasplinuca i raskakivanja nekada ispadne bar jedna normalna ,ali jos uvek konfuzna misao.....
Pozdrav,pa da procitam ako jos nesto ima iznad tvog posta...budite zdravo i dobro..