detox-ri...zg?

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

HonkyTonky

detox-ri...zg?

Post by HonkyTonky »

ljudi dragi,pozdrav,nije ni mene dugo bilo...ko se sjeca, sjeca, nije ni bitno. :partyman: ---------- uglavnom, prije 4 godine bila na detox u ri,...poslije još koji mjesec sam se zaj.sa subovima na ganu i od tada suboxoni ispod jezika uredno već sigurno više 3 i pol god..., dopa takla nisam. i sada, pošto zaista želim svoju obitelj,došle godine,.. :?: dijete koje nečuuuuUUU da mi bude u bolnici kad se rodi radi mojih sranja(imam dečka u sličnoj situaciji,ali on je po tom pitanju puno krace na opijatima,i želimo ŽIVOT,BOLJI ŽIVOT...),- otišla sam kod svog psih.u bol. i ok. nema beda, primit će me na detox.ali....UVIJET-RAB poslije...pošto mi poznaje obiteljski karton radi cuge...kao...sad sam došla do 4-6 mg suboxona ispod jezika,normabel 5-5-10 ovisi,...navecer ni ne popijem ako cugam,...a cuga me obiteljskim krugovima jebe,srecom samo gutam pivo sva sreca...i tako godinama....sada sam u fazi da stvarno imam i volje i želje a i muda da skinem tih 6 mg...sad sam tamo na listi cekanja,ali vec sam tamo bila prije 4 god.i tocno znam šta me ceka cirka....jako puno razmišljam da to otkažem i odem u zg. jer su iskustva koliko cujem puno puno bolja....pliz ljudi govorite jer je vec u pon.moguce da me zovu a ja ne znam šta cu. poceo mi se ibogain vrtit po glavi,...i vidila sam temu-ibogain kao lijek-ima se tu puno za reći, s guštom cu je nastavit ,iako nisam imala osobnog iskustva ali puno ljudi oko mene je...luda sam, ne znam šta da radim...RI ili direkt kod Sakomana? tu sam doma,pa mi je lakše,može mi svaki dan stara dofurat cigare ili bilo šta a gore sam solo...a opet,...ako je jedan Bare živ pod njegovim vodstvom i mnogi koji su se skinuli ,cujem sa hepova i subova...bolje ići kod stručnjaka u svakom pogledu. u biti, već sam odlučila da idem u zg,...ali volila bi da mi netko podijeli iskustva,da mi eto iskreno bude lakše,...kaže mi jedan poznanik da se u 3 dana gore fizički skinuo sa hepa,poslje neka sića od psihe....NISAM PAMETNA!!! usput sam skupila laganu trombozicu šake-prije 4 ljeta-,ali ide na bolje...ALI sama pomisao na vađenje krvi me ubija...rađe ću joj sama donest,...jbg.but is the truth...plizzzz help, još sam usput trenutno i na klavocinu, 2 zuba za vađenje,....uglanom ri-odjeb. eto hvala,bar sam sama došla do zaključka...pozdrav :rock:
ivica

Re: detox-ri...zg?

Post by ivica »

HonkyTonky wrote:ljudi dragi,pozdrav,nije ni mene dugo bilo...ko se sjeca, sjeca, nije ni bitno. :partyman: ---------- uglavnom, prije 4 godine bila na detox u ri,...poslije još koji mjesec sam se zaj.sa subovima na ganu i od tada suboxoni ispod jezika uredno već sigurno više 3 i pol god..., dopa takla nisam. i sada, pošto zaista želim svoju obitelj,došle godine,.. :?: dijete koje nečuuuuUUU da mi bude u bolnici kad se rodi radi mojih sranja(imam dečka u sličnoj situaciji,ali on je po tom pitanju puno krace na opijatima,i želimo ŽIVOT,BOLJI ŽIVOT...),- otišla sam kod svog psih.u bol. i ok. nema beda, primit će me na detox.ali....UVIJET-RAB poslije...pošto mi poznaje obiteljski karton radi cuge...kao...sad sam došla do 4-6 mg suboxona ispod jezika,normabel 5-5-10 ovisi,...navecer ni ne popijem ako cugam,...a cuga me obiteljskim krugovima jebe,srecom samo gutam pivo sva sreca...i tako godinama....sada sam u fazi da stvarno imam i volje i želje a i muda da skinem tih 6 mg...sad sam tamo na listi cekanja,ali vec sam tamo bila prije 4 god.i tocno znam šta me ceka cirka....jako puno razmišljam da to otkažem i odem u zg. jer su iskustva koliko cujem puno puno bolja....pliz ljudi govorite jer je vec u pon.moguce da me zovu a ja ne znam šta cu. poceo mi se ibogain vrtit po glavi,...i vidila sam temu-ibogain kao lijek-ima se tu puno za reći, s guštom cu je nastavit ,iako nisam imala osobnog iskustva ali puno ljudi oko mene je...luda sam, ne znam šta da radim...RI ili direkt kod Sakomana? tu sam doma,pa mi je lakše,može mi svaki dan stara dofurat cigare ili bilo šta a gore sam solo...a opet,...ako je jedan Bare živ pod njegovim vodstvom i mnogi koji su se skinuli ,cujem sa hepova i subova...bolje ići kod stručnjaka u svakom pogledu. u biti, već sam odlučila da idem u zg,...ali volila bi da mi netko podijeli iskustva,da mi eto iskreno bude lakše,...kaže mi jedan poznanik da se u 3 dana gore fizički skinuo sa hepa,poslje neka sića od psihe....NISAM PAMETNA!!! usput sam skupila laganu trombozicu šake-prije 4 ljeta-,ali ide na bolje...ALI sama pomisao na vađenje krvi me ubija...rađe ću joj sama donest,...jbg.but is the truth...plizzzz help, još sam usput trenutno i na klavocinu, 2 zuba za vađenje,....uglanom ri-odjeb. eto hvala,bar sam sama došla do zaključka...pozdrav :rock:
Doktori su ovisnici o pacijentima. Cigare ti se mogu dofurat i u drugi grad. Ja bi ti prepotučio rab prije svega jer si na rabu u drugačijem okruženju, nisi samo sa ovisnicima koji imaju istu šprehu svaki dan i moš se samo narajcat na dop. Dakle bolje bit među ludima nego među istim ljudima, malo doživljaja. Meni je bilo jako zanimljivo.
A di si bareta našla! Dobro si rekla "pod njegovim vodstvom" dakle sakoman ga "vodi", ima publicitet ima profesiju ima karijeru,a nesretni bare se samo što ne počme raspadat na silnim tableturinama.Bare je opako navučen i za njega bi se moglo reć da je "završio". Ja ga sretnem skoro svaki dan i svaki put mi je to sve više i više jasno. Baš se pitam ko će bit pod "vodstvom" sakomanovim kada bare odapne, hm možda lady gaga ako se uda za bogatog hercegovca iz srca zagreba.
ignorance is bliss!
yasujirozu

Post by yasujirozu »

ič skužio nisam..

imaš dečka koji je u sličnim problemima al' dop takla nisi.. važi..

želiš se ditoxirat od suboxona?!

od piva?

briješ o heptima, retardiranom baretu-the-dijaboli.. kakve to veze s' tobom ima?

lagana trombozica?!

banana schwester.
HonkyTonky

Post by HonkyTonky »

pa dečko mi je isto na subovima ali se puno krace dopao tada...i da, želim na detox od suboxona prvenstveno, a i cuga me je lagano uzela ? šta tu nije jasno? a ovo ostalo samo komentiram...lagana tromboza kažem,jer mi je tako rekao vaskularni kirurg,da nije strašno i da ide na bolje jer iglu nisam takla 3 i pol godine kao ni dop. a ruku sam si sjebala dok su bili subotexi pa sam ih furala...mislite da mi je dobro otic na rab ? tih špreha svakodnevnih o dopu i uvijek istim stvarima ima svuda, ja ih uspješno odjebavam ,čak se i napsujem koliko me živciraju...ali eto,šta sad...vrijeme je da se krene...
ivica

Post by ivica »

Je tako je. Samo ovako sve ti je to isto i uvijek se stvari kreću u jednom pravcu, banalnom, klasičnom svima znanom.Prejednostavno. Ako nemaš kontrolu nad sobom daj je drugome. Ajde na rab ajde na psihijatriju, besplatno je (cijena ulaznice razum :D ) i odma nakon izlaska sa raba ajde u neku komunu nekih godinu dana. U neku državnu ajmotako nazvat. NE u vjersku. Sve će ti bit lakše kada budeš čista, mislim na ulazak i boravak u nekoj zajednici. A zašto zato što je samo organizmu potrebno 6 mjeseci da se poptuno oporavi. Ja sam toi svbe prošao bez velikih tegoba.
To se mora. Tako to ide i nema tu druge. Osim ako nemaš previše para i vremena. . .a to je druga priča
Rab ... najbolje vrijeme za psihijatriju - pa proljeće je na pragu !! Ako nisi nikad tamo bila krajnje je vrijeme da odeš evo ja sam čist već 3 godine i pravo mi dođe da odem malo na rab- remont.
Dakle ajde na rab ,ako si u rijeci otiđi kod arijane u savjerovalište da te uputi kako kod doktora zudeniga.
I još nešto očekivaj da će mnogi preispitivat tvoju motivaciju -zanemari ih. oke.
Ma to ti sve znaš :wink:
ignorance is bliss!
ivica

Post by ivica »

U svakom slučaju promjena sredine ja najisplativija za srce i dušu , bilo to detoks ili bijeg od nekih drugih problema slične prirode.
ignorance is bliss!
HonkyTonky

Post by HonkyTonky »

ma sve je meni to jasno,...sa arijanom pričala i sa ilinkom itd...sve me vuče u zg.prvo a onda rab...a tebi svaka čast...6 godina je 6 godina...samo naprijed...i proljeće je stvarno najbolje vrijeme,ća je je,...i prošli put me dopalo na proljeće,...tnx. sutra akcija...
HonkyTonky

Post by HonkyTonky »

pardon...3 godine...ja odmah uduplala...
ivica

Post by ivica »

A dječko di će on? Ako ti namjeravaš na psihijatriju (kako to samo zdravo zvuči) pa onda u komunu da li i on namjerava isto?Trebao bi.
Zagreb ha ,nije mi baš privlačan livada-grad mada nudi više mogućnosti nego grad pod učkon. Dobro bi ti bilo da imaš nekoga ode ,od rodbine idealno da te nakon svega pogura i podrži u pothvatu jer ruku na srce (i na razum) kod skidanja je stvar takva da se mijenja cijeli život, sve.
Baš sve.
Ja to vidim da si ti tamo negdje u nekoj zajednici a i on u nekoj drugoj i kroz to vrijeme razmišljaš o skroz desetim stvarima kao i on, pa prođe vrijeme i eto vas čisti u pole pozišn za novi lajf. In d nju taun!
O jes!
ignorance is bliss!
HonkyTonky

Post by HonkyTonky »

a tu si se malo zaj...., to su već moje privatne stvari koje mi držimo i dogovaramo se sve skupa i sve radimo zajedno. malo me je strah da ćemo se pogubit po putu, a i hoćemo malo sigurno...ali izdurali smo svašta pa cemo i to...nisu to moji snovi,...naši su.po tom pitanju. ne sanjam ja nikakav nju taun nju lajf ,how yes no...imala ja nju taunove pa kara. neću se opravdavat ali izgleda moram...sutra cu vidit kako i šta...tnx pozz
Post Reply