Do skora bez ikakve vizije,danas relativno ok.

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

malic

Re: Do skora bez ikakve vizije,danas relativno ok.

Post by malic »

:D :D
ivica

Post by ivica »

Izgleda dobro ,u početku. evo skidam film,,,,,,,
ignorance is bliss!
preispitivac

Post by preispitivac »

Kaze Cavke "Nije mi bilo jasno zasto smo pukli".

Pukli ste od gudre, kretenu.

Film pateticniji od Titanika, nadobudan, nadmen, a bez pokrica.
Jurim rep
zeleni

Post by zeleni »

preispitivac wrote:Kaze Cavke "Nije mi bilo jasno zasto smo pukli".

Pukli ste od gudre, kretenu.
vid ga preispitivač se prekvalifikovao u sudiju.

uzgred, film nije čavketov
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
preispitivac

Post by preispitivac »

Ne moras biti nikakav sudija ni puno mudar da vidis to u filmu. A to sto nije Cavketov film nije me ubedilo da on nije kenjara obicna. Odgledao sam juce po drugi put, isto mislim. Da se nisu gudrali onoliko, svi bi bili zivi(ma zamisli pameti velike). Nisu im "poturili" ambopsolimilil pa niko nije znao sta ce da se desi, bilo im tesko jer su "godine pojeli skakavci", bilo je mnogima.
Jurim rep
zeleni

Post by zeleni »

ma da. slabići. pičketine. bez muda da se suoče sa životom.
svi oni redom. kao i mnogi pre i mnogi posle.
ou jeaaaaa

godine jesu pojeli skakavci, a ko je sa svojom savešću u svemu tome bio miran, taj je moralna nakaza. i ko nije puko od gudre, puko je na neku drugu temu. niko ovde nije normalan.
poštenije je satri sebe nego satirati druge.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L7eSTKF4phw[/youtube]

i pusti novi talas. oni su svoje zablude platili debelo. životom.
i oni koji su preživeli odavno su mrtvi
Last edited by zeleni on Mon Apr 09, 2012 2:34 pm, edited 1 time in total.
zeleni

Post by zeleni »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CRZwmuVA3jQ[/youtube]

boja krvi jeste boja novca
malic

Post by malic »

:D Drago mi je da je neko ikako reagovao.ali druze "Preispitivacu",okej je sto je tvoje misljenje takvo kakvo je ,i imas normalno pravo na njega,cak mi se neki delovi njega i dopadaju,ali samo jedna stvar je netacna kod onoga sto pise,ona je cinjenica....da, Nisu znali sta je gudra.....u ,to vreme nisu znali sta je heroin...pa i moja generacija se prvi put roknula....sto prilixcno menja stvar i tok kojim ce mnogi otici ,i kojim sam ja otisao ........NIKO U Beogradu nije znao ,(naravno ne bukvalno) da se heroin moze i smrkti i sve ostalo kako ide.......ne zato sto su/smo bili nesto strasno neupuceni,vec jednostavno su se svi rokali.pa tako se i zapatilo kod vecine......ne bi M. Mijatovic umrla u svojoj 25. godini da je prvi put smrknula.........i tako dalje da ne kakim........
Cilj mi nije bio nikakav omaz svim tim ljudima,niti Cavajdi ,niti 80-im,90-im vec eto samo da vidi neko ko mozda nije da je ovaj grad izgledao i drugacije......nista opravdavajuce,glorifikujuce ,nista pretenciozno.....film nije bas skoro radjen, tako da je skroz okej dati sansu i nekim drugim i mladjim ljudima ovde,ka i naravno onima koji nisu iz ovoga grada,priliku da vide kako je ko razmisljao o svom gradu........
Nema opravdanja za uzimanje i postajanje heroinomana,prvo mislim na sebe,niko mi nije kriv,niko duzan...moja stvar Mea Culpa,Mea Maxima Culpa..........
Zanimljivo ,jos samo ovo da dodam, da su u istoj zgradi na Studentskom Trgu !. Ziveli ,sada svi pokojni vrlo razliciti ,a veoma voljeni i uspesni ljudi u svojim poslovima...na zalost sada svi mrtvi,ponovio sam.......Milos, slikar neverovatnog senzibiliteta koji je imao ubojito realistican crtez, skoro za ne poverovati da je covek sa HB olovkom nacrtao nesto tako,a slike ludilo dobre,........i da ne kakim ,(vec sam se ovde i sada prekakio sto uopste pisem o tom filmu),onda Cavajda ,stan do njegovog u prizemlju ,njegovu profesiju svi znaju valjda.......i na kraju Zoran Djindjic...........
.....eto ,amo sam hteo da pomenem,koliko je neverovatan ulaz i ljudi koji zive /li u njemu ,da Studentski Trg br. 1. Mnogo cudno,,,,kao slucajno..........nema slucajnosti...........nego Preis,zasto toliko cinizma,onako samo pitam,nikakva kritika na tvoje vidjenje,vec sam Ti napisao nesto mi se od tvog i dopalo ali mozda malo pretera .......a mozda si skroz u pravu.......da nisu znali sta je Heroin ,da nisu znali......oH. je ionako kao lek u tecnom stanju kada se pravio kao lek i kada je bio koriscen do svoje zabrane....naravno ima ga i u drugom obliku ,ali cim je zabranjen, diacetil morphine nije vise lek ,vec ima isti status kao i govnjivi exer od 150.din iz Vrcina...........preerah..........
Pozdravljam Vas sve drugari konacno ste malo zivnuli........drago mi je zbog toga..........i da ,Sarlo je stvarno nezan........
@ Zeleni jos jednom cestitam na onoj godisnjici,koja je bila relativno skoro...najiskrenije Ti to cestitam.........pozdrav drugari stari..............M. P. :)
malic

Post by malic »

Auuuuu,sta i koliko napisa?!
Preterao,(kao i uvek)....cak ni razmaka,ma dobro nije ni vazno.ionako je sve to samo ljudima razbribriga..
@Z. super si deo izabrala. Cak i ja Imam Djiletovu stripovsku sliku ,a nisam diler nikada bio......... :wink:

Cuvajte se ljudi,nezgodni period dolazi ,ovde na prostorima svih nas i nasih smesnih drzava....ali ozbiljno...bice gadno! JBM im Mamu bas........pozdrav treci put. :)
Post Reply