Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Zlo i naopako, jesi razmišljao o tome da volontiranjem stekneš iskustvo i znanje? To je dobar način da se nešto nauči, upoznaju novi ljudi, ostvare dobri kontakti, a na kraju krajeva tako se mogu dobiti i preporuke za pravi posao. Volontere malo ko odbije, a sami volonteri, ako su mudri i vrijedni, naučit će posao, steći nove vještine i imati dobru referencu za dalje. Većina ljudi upravo na taj način dolazi do iskustva. Misli malo o tome, ako te besposlenost toliko izjeda.
A neznam Tamara sviđa mi se tvoja zamisao al sada čekam do kraja ovog mjeseca oće li me zvati na taj rad u hotelima jbt ako mi to ne uspije pa jebote onda nemam više ideja......................
preispitivac wrote:Lakse ces napredovati sa posla na posao nego iz kreveta na neko dobro mesto, tu nemaj zabluda. Ako spavas do dva, nista se nece promeniti. Iako sam poduvao pola livade, nikad mi niko nije finansirao to, radio sam stosta. Ako nemas sanse da nadjes bilo kakav posao ti radi sklekove pa ces se bolje osecati i malo ce da ti da energije kad ustanes sledeceg jutra da uradis nesto malo pametnije. U suprotnom, obican si seronja i pusac kurca, da izvines. Ako te to nije briga, pali na semu pa tako u krug, proci ce godine dok se, ako se, zapitas sta se desava. Moras da radis nesto, ne da lezis kao stoka. Mislis da je bolje dzaba lezati nego dzaba raditi? Nije.
ma svjestan sam i sam da sam obični seronja i pušač (trave) kurca nikako nisam gay
Sta bre nema pomoci? Stvarno si sisa, brate, nisi ti na dopu pa da imas "faktore", pitanje je stava, ako ne mozes odmah, onda polako, ali sa idejom da ti nema pomoci si stvarno sisa. Pa idi sad se navari pa mastaj kako ces "od sutra" da promenis svet, oko kao, jebaces mu kevu. Cuo sam to i pre...
e, a onda se meni pripisuje bahatost, posprdavanje sudbinama drugih, psovanje i neaktivno učestvovanje u lijčenju posrnulih
e ukurac
i da, pitanje za veliku većinu forumaša inkluzive teta sanela:
jel stvarno mislite da ljudi koji saobraćaju ovuda sa svojim ispovjestima, poslusaju vaše savjete tipa "moras prestati zato i zato, a to uradi ovako i onako"???
Posle nekog vremena, ja jesam. Ako nista, na 5 sekundi razmislis o nekom drugom vidjenju. Pogotovo ko vari, njega treba iscimati na sujetu. Sisa, picka, slabic, govance, ljigica i sl.
Zlo i naopako, jesi razmišljao o tome da volontiranjem stekneš iskustvo i znanje? To je dobar način da se nešto nauči, upoznaju novi ljudi, ostvare dobri kontakti, a na kraju krajeva tako se mogu dobiti i preporuke za pravi posao. Volontere malo ko odbije, a sami volonteri, ako su mudri i vrijedni, naučit će posao, steći nove vještine i imati dobru referencu za dalje. Većina ljudi upravo na taj način dolazi do iskustva. Misli malo o tome, ako te besposlenost toliko izjeda.
Ovo kod mene drži vodu. I to samo tako. Zahvaljujuću mom višemjesečnom volontiranju sad imam osigurane stvari o kojima sam samo sanjao dok sam bio "Klošar bez nade" Mislim pravi klošar, skitnica, bez plana, ali sa jasnom vizijom. oke.
vudd wrote:
jel stvarno mislite da ljudi koji saobraćaju ovuda sa svojim ispovjestima, poslusaju vaše savjete tipa "moras prestati zato i zato, a to uradi ovako i onako"???
Ne, ali kako li se ono kaže, (kod mene to inače pali) - kada te iznevjere prijetelji, obrati se neznancu.