Eo sada malo o meni i toj famoznoj ne 'opasnoj' travi!
Imam 22 god. veoma sam brbljava i ponekad arogantna osoba. Što se mene tiče uvijek sam bio živahno i bahato dijete....Samo na pameti sam imao raditi pizdarije i nekog zajebavati

Ok bio sam mlad i blesav šta ja tu mogu?!??!
Što se tiče droga stvarno me to u životu nije nikada zanimalo čak sam izbjegavao ljude koje puše cigare,piju.... :drinkers:
I tako ja 7. osnovne sa 2 frenda kupim prvu kutiju cigara (crveni marlboro) i skupa zapalimo kod mene u podrumu... Mantanje u glavi šou! Al odmah sutra opet isto sastanak i pušenje i malo po malo pogađate šta postao sam ovisan do dan danas jednostavno obožavam cigare taj miris,jutarnja cigara nema boljeg :rolleyes: :rolleyes: Alkohol- sam čak vješto izbjegavao da 18-god kad sam se prvi puta napio kao deva pogađate osjećaj super kad sam se probudio glavobolja i neizbježno :vom: :vom: fuj..... I tako s cugom malo po malo sam se opijao kao zmaj u svakoj prigodi.... Gotovo da sam se navukao jednostavno sam imao jebenu potrebu da popijem pivo al sam s vremenom svladao želju tog vraga tak da se danas opijem 4-5 puta godišnje baš u posebnim prilikama :drinkers:
I sada ono glavno onaj famozni joint!
Eh da.... Krenuh mi na 1. maj prije 3 god naravno obilje cuge svega, i puna tegla masnih hedova.... :tonqe:
Do tada sam bio totalni protivnik toga fuj trava,narkomani(prije toga sam bio onako slučajno na duvki i sve mi se to gadilo izbjegavao sam to uzduž-popreko)....I tak ja i 2 frenda idemo postavit šator a ovi će kasnije doć.Pita frend oćemo zapalit pljugu moj odg. je bio si ti lud?? On:ma daj ajde pa šta će ti bit od jedne pljuge?!??! I ja popuštam valjda da ispadnem faca i kažem aj.... Zarola on to i kresne

Nastavim kasnije moram ići van malo..... :rolleyes: :rolleyes:
Eo me......