overdose-i koji su vam se urezali u pamćenje

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
Sagy
Posts: 150
Joined: Sun May 30, 2010 8:38 am

overdose-i koji su vam se urezali u pamćenje

Post by Sagy »

Dakle,kao što naslov govori,aj da se sjetimo upečatljivih overdose-a.

Meni je najgori bio,kada sam kupio dop,pomiješan s mišomorom(ima jedan sastojak mišomora,koji u pravilnom omjeru pojačava flash,ali ne bih sad koji je,da ne bi netko probao sam,jer je tu tanka linija između dobrog flasha,i overa)Sve se svodi na sposobnost dilera da umiješa pravi omjer.
Sjećam se,bili smo nas trojica u shooting galery-u(rupa u kojoj smo se rokali).Ja sam se prvi roknio,i odmah sam poplavio i počeo da hropćem,i pao sam na pod.Zadnje čega se sjećam,je kako jedan od ove dvojice bježi,a ovaj moj prika mu gobori:pa ne možemo ga ostavit ovako.(Taj drugi je par dana kasnije "pomodrio",ali ne od overa :D )
Uglavnom ovasj prika,me cijelo vrijeme držao na nogama,nije mi dao da sjednem,i nazvao je hitnu.Kad je došla hitna ,i on je odmaglio,jer bi imao problema s murijom.
Kroz malgu se sjećam,da su mi dali 4 injekcije naloxona,koji i nije baš djelovao,aparati su me održvali da dišem.
Tada s wejedan dr. sjetio,da sam već 5 slučaj te večeri,kojemu naloxon nije pomagao.Srećom,taj sastojak mišomora,nakon 2-3 sata prestaje djelovat,došla je murija,i rekli su mi:"Ne tražimo od tebe da drukaš,ali ti si već 5. koji je otrovan mišomorom,reci tko ti je prodao,dok nije netkog ubio".
Prvi i jedini put u životu sam cinkao dilera,jer me smeće zamalo ubilo.
Uhvatili su ga po kratkom postupku,bolje oni,nego mi.
I onda onaj odvratna nosjećaj nakon naloxona(tj. kriza),pa sam potpisao,da na svoju volju odlazim iz bolnice,naravno da bi se odmah "pukao".
zeleni
Posts: 1000
Joined: Wed Mar 16, 2011 2:19 pm
Location: Beograd

Re: overdose-i koji su vam se urezali u pamćenje

Post by zeleni »

i tebi dosadno, a? :D

ja se ni jednog overa ne sećam. :-D fljas na pod i mrak. i nikakvo svetlo na kraju tunela... pljuc.

jednom sam se probudila na urgentnom skroz gola na stolu. koji je to meni blam bio u tom trenutku, jebote. nemam pojma što su me skidali, valjda zbog onih sranja za reanimaciju, jer je hitna kasnila, pa bilo stani pani.
naravno da bi se odmah "pukao"
e, a čemu ovi znaci navoda?
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
User avatar
Missy
Posts: 88
Joined: Fri Jan 27, 2012 4:02 pm
Location: Capital city in state of fallen

Re: overdose-i koji su vam se urezali u pamćenje

Post by Missy »

He..vidim temu,citam Sagyja,razmislam.. onda procitam zeleniku i da,to je to..kako bre da se secam?! Secaju se oni koji su bili samnom. Tako i iz price znam da su mi na VMA zaboli igletinu u vratnu zilu da mi aktiviraju srce..krenula riba bogu na ispovest.:P A o situacijama so i voda da ne pricam. Znam samo da je jednom bilo zajebaTo jer sam pala pored vrata od kupatila,pa nisu mogli da ih otvore..ne samo zbog mene,nego i zbog izvaljene wc solje..ajajaj...
Ma cega se tu treba secati..huh!
Mudar covek ne kaze sve sto misli..ali misli sve sto kaze!
Sagy
Posts: 150
Joined: Sun May 30, 2010 8:38 am

Re: overdose-i koji su vam se urezali u pamćenje

Post by Sagy »

Treba,treba,
obično se sjećamo "lijepih doživljaja" s dopom.

Jednom smo nas trojica(opet trojica-k'o trio fantastikus),sredili 25g bijelog,uletili u Harm Reduction udrugu,i pokupili oko 1oonjak špriceva,igala svih veličina itd.Žena koja radise zabezeknula,pa pitala"šta će vam toliko?".
Ja sam joj rekao:kokain,i odma joj je sve bilo jasno :twisted:

E taj,stan,to je trebalo vidit.pun stol krvavih špriceva,nas trojica,u donjim gaćama,krvavi,vodu sno zagrijavali u onoj maloj kacijoli(kutlači) za čja,pa u vruću vodu otapali koku.
NAkon 3 dana,nestalo koke.Zovemo mi lika(4.ujutro!),a on,valjda ga probudili,onako da nas "skine",kaže nema više.Tip nije trošio robu koju je prodavao,pa nije mu bilo ni na kraj pameti,da skuži naše psihičko stanje.Sjeli mi u auto i pravac do njega.Nakon 4-5 crvenih,nedozvoljenih smjerova,eto nas do njega(inače treba 20tak min normalne vožnje,mi smo stigli za 6-7min).
OPet mi njega zovemo ,i oet on ds nem,Tada je B.(najluđi od nas),izvadio kašikaru,koju smo znali da uvije nosi sa sobom.i zadera se ovome u slušalicu:"Aj izađi na balkon,da nešto vidiš!" Ovaj izlazi u piđami,kao i pola susjeda,koje smo probudli.Izvadio B. osigurači drži kašikaru nad BMWom 535i od dilera i viče"Aj *ičko,sad reci da nemaš."
U roju 2-3 sec.,ovaj je rekao curi da donese 10tku,spustio kroz balkon,i rekao"Ja častim,samo nemojte više nemojte dolazit",na šte mu B. reče "Šta si to zadnje reka?" Aovaj:"NIšta,ništa.vidimo se".
Taj je ubrzo,prestao radit
User avatar
ivica
Posts: 869
Joined: Tue Nov 30, 2010 2:16 pm
Location: ZG

Re: overdose-i koji su vam se urezali u pamćenje

Post by ivica »

Pula 20 heptanona, prestao sam disat kad sam zakljucao kod rojca i imao osjećaj kao da izranjam iz mora i nikad izronit, strah od padanja u san, bio budan cijelu noć i bilo me strah zaspat. Kad sam se odvikao do hitne tip koji je nosio bijelu kutu m odgurnuo i dao 4 apaurina koja sam mu bacio u facu i otišao ća.
Tog jutra sam morao u uljanik na posao, vidio sam brigadu pa mi nije bilo svejedno.
Meni jednom dosta! A drugi over je bio njen. Izgubio sam tlo pod nogama i razum.
ignorance is bliss!
Post Reply