Dragi Forumasi,
Unistio sam Voyager-a, kao sto mozete videti.
Moja pocetna ideja 2005. godine kada sam pcoeo ovde da pisem bila je da se potpuno otvorim i delim sa vama sebe ovakvo bice kakav sam.
Trudio sam se da pisem istinu o sebi i da budem iskren koliko mi god to moja intelektualna tastina dopusta - jer me je do sada iskustvo ucilo da je Istina uvek ta koja iminentno emanira iz svakog narednog milog dogadjaja.
Sticajem okolnosti, ne zbog ove male svadje koja se desila na podforumu Supstitucijska Terpija, shvatio sam da je sve to bio veliki promasaj - ovo je jos jedini forum na kojem sam bio aktivan zadnje 2 i po godine.
Ovime zavrsavam svoju forumasku karijeru - pomocu skripte koju sam napisao pokusao sam da sto je do vise moguce ocistim ovaj forum od svojih postova - nisu trebali nikada ni biti napisani.
Stekao sam neke znaimljive kontakte ovde, nije bilo uzalud.
No, moja privatnost i diskrecija su postali kompromitovani, kao i ugled moje porodice.
Vecerasnja svadja mi je samo bila indikator koji je ukazao na potencijalne incidente koji bi mi se mogli desiti ukoliko nastavim sa aktivnostima na ovom forumu i sa iskrenim pisanjem o mome zivotu, a u prisustvu zlih ljudi koji su propali u zivotu i hrane se tudjom srecom, sejuci nesrecu i zavist.
Budite svakako uvereni da se Voyager uspesno skinuo sa Buprenorfina i da nastavlja svoj zivot bez full opioida u nekoj sada vec mojoj novoj realnosti i momentima koji me ispunjuju.
Pozdravljam Vas sve uz ovu lepu pesmu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3SFzDtnygbo[/youtube]
Ta-da...
V
VOYAGER
Moderator: sanela
Re: VOYAGER
Sa srećom!
Nalog ti neće biti obrisan. Nema za tim potrebe. Nemoj se više ulogovati i that's it.
Nalog ti neće biti obrisan. Nema za tim potrebe. Nemoj se više ulogovati i that's it.