Buprenorfin(Subutex)
Moderator: sanela
Re: Buprenorfin(Subutex)
Zelena nemoj da guras nos tamo gde mu nije mesto najozbiljnije ti govorim,nemam ja 5 godina da se ovde zajebavam sa tobom i ovim momkom ima ko je placen za te pretnje ubistvom
...
Da pustim ovog smrada da mi preti ubistvom? Daj bre ljudi odrastite za ovo se ide u zatvor
...
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 12:37 am, edited 1 time in total.
- Zona Sumraka
Bobane mislim da smo rascistili da su Vojina muda savrsena 

Uh izvinjavam se na greškama, ne izlektorisah post.
De smirite se, ispadaš budala Ziki i ovo ti kažem stvarno prijateljski
De smirite se, ispadaš budala Ziki i ovo ti kažem stvarno prijateljski
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
Voyager wrote:Pa ja kuliram odavno, ali on mu ga dao po gasu.
A da, bavim se Magijom, zestokom Ceremonijalnom magijom...pa ako potegne tuzbu, dobro ce se provesti nakon sto ga odradim crnim talismanom namazanim Zmajevom Krvlju i okadjenim Opoponaksom.
Procice kao i svi drugi koji su me nepravedno optuzivali, pa su na sud dolazili sa Biblijom u ruci i nisu smeli da me pogledaju nakon strahota koje su doziveli i nakon sto su poceli da me sanjaju svake noci u kosmarima.
ALi to ne mzoe da mu prodje, koja glupost...da, na narkomanija.ba lik mu iz derta rekao "zaklacu te" ovo ono i sada ce on da to copy/paste i da tuzi...jaaaaooo, kakav lik.
Ta-da...
V
aaaaaaaaaaaaaaaaa definitivno se odjavljujem sa teme, ma gdje se i upetljahziki wrote:Da pustim ovog smrada da mi preti ubistvom? Daj bre ljudi odrastite za ovo se ide u zatvor
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
Pa da tako ispada,ali imam osecaj da je sve krenulo jos od tog postaZona Sumraka wrote:Bobane mislim da smo rascistili da su Vojina muda savrsena

- Zona Sumraka
ne znam koji je vise smijesan, ovaj papak sa svojom tuzbom, ili Voja i njegove urokljive oci 

x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 12:36 am, edited 2 times in total.

ne mogu da vjerujem
ni ko koga jebe , ni ko kome majku kolje zbog tužbe da su joj jaja smrežurana...
ziki!pičkico

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....