Buprenorfin(Subutex)
Moderator: sanela
Re: Buprenorfin(Subutex)
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 12:36 am, edited 1 time in total.
Slusaj me dobro sada, ceo dan si pljuvao po ljudima na ovom forumu ukljucujuci i mene,skrenuo sam ti paznju na ponasanje, upozorila te je i zena ciji je posao da kontrolise i vodi ovaj sajt.
Nastavio si vredjanjem i ponizavanjem nije ti bilo dosta, sad si pokazao ko si i u kakvom si psihickom stanju.
Posto si se sam takoreci hvalio majkom koja je medicinski radnik i pominjao mnoge lekare koji ti izlaze u susret lecenjem zavisnosti rekao sam ti to sto u najgorem slucaju moze da bude losa sala i odgovor na tvoje provokacije.
Sada cu da podnesem krivicnu prijavu protiv tebe, ovaj post gde ces ti mene da zakoljes sam kopirao kao dokaz a trazicu i od vlasnika ovog sajta i moderatora da svedoce.
Sutra pre podne cu da odnesem kopije celog ovog dopisivanja izmedju tebe i mene, sve stranice od jutros a uostalom nema ni potrebe sve je vec spakovano ovde.
Do malopre si se smejao a sad hoces da zakoljes, nece Sanela izbrisati nista.
Nastavio si vredjanjem i ponizavanjem nije ti bilo dosta, sad si pokazao ko si i u kakvom si psihickom stanju.
Posto si se sam takoreci hvalio majkom koja je medicinski radnik i pominjao mnoge lekare koji ti izlaze u susret lecenjem zavisnosti rekao sam ti to sto u najgorem slucaju moze da bude losa sala i odgovor na tvoje provokacije.
Sada cu da podnesem krivicnu prijavu protiv tebe, ovaj post gde ces ti mene da zakoljes sam kopirao kao dokaz a trazicu i od vlasnika ovog sajta i moderatora da svedoce.
Sutra pre podne cu da odnesem kopije celog ovog dopisivanja izmedju tebe i mene, sve stranice od jutros a uostalom nema ni potrebe sve je vec spakovano ovde.
...
- Zona Sumraka
Kapiram sto mu je frka...treba stara da dobije nogu sa posla...
Vojo jarane, ko ti je kriv kad si dao citav c.v. ukljucujuci i popis djakonija koje stekas u svojoj sobici (prev. apoteci), a zivis u gradu od 50 hiljada stanovnika...
mislim, normalno da ce naletiti fukara koja ce to iskoristiti, nismo na knjizevnim forumima...
jbga, sama si to trazila, bejbi...
Vojo jarane, ko ti je kriv kad si dao citav c.v. ukljucujuci i popis djakonija koje stekas u svojoj sobici (prev. apoteci), a zivis u gradu od 50 hiljada stanovnika...
mislim, normalno da ce naletiti fukara koja ce to iskoristiti, nismo na knjizevnim forumima...
jbga, sama si to trazila, bejbi...
Boban wrote:Ajd pustite coveka.Bas ste gnjide kada je nekome tesko vi ga bas pritiskate i merite mu sveku rec.Vama nikada nije bilo tesko?Nikada se niste skidali?Niste prelazili iz jednog stanja u drugo?Ajd leba vam ne serite.Ovo je tema Buprenorfin(Subutex).
Je tema je sub, i upravo voyager improvizira održavanje zdrave pameti u sred apstinencijskog sindrona istog.
Dakle ovo je velika škola i koliko sam vidio i pouka za sve koji su ovisnici o suboteksu i sl.
Osin toga neki sumnjaju u njegovo skidanje jer mu svaku riječ stavljaju na vagu a sve na osnovi dojma o njegovom karateru koji su dobili.
Voyagere ako se stvarno skidaš neman ti šta drugo reć nego izdrži još mjesec dana pa sve zaboravi i i dalje ćeš bit zabavan ovdje na forumu.
A ako se ne skidaš, ako se samo foliraš, opet si zabavan svejedno je. Samo sve ima svoje granice, svaka neozbiljnost.
ignorance is bliss!
Dobro je ba ljudi više.
Neće niko nikog zaklati, halo, ovo je forum, većinom niko nikog lično ne poznaje i ne znam u čemu je problem pa se neke stvari toliko lično shvataju. Kakav sud, kakve tužbe, kakve lične prijetnje... Pa meni su 100 puta likovi s foruma prijetili na mail kako će me ubiti jer sam ih banovala, pa evo me živa i zdrava... Svašta ljudi kažu/napišu u afektu. De se malo smirite. Lijepo zatvorite forum i ugasite računar.
Svako je u ovoj diskusiji imao svojih momenata koji nisu okej... i Voyager i ziki i vudd i... sad je dosta.
Vratimo se na temu, a ako se na temu nema šta reći, tema će pod ključ.
Neće niko nikog zaklati, halo, ovo je forum, većinom niko nikog lično ne poznaje i ne znam u čemu je problem pa se neke stvari toliko lično shvataju. Kakav sud, kakve tužbe, kakve lične prijetnje... Pa meni su 100 puta likovi s foruma prijetili na mail kako će me ubiti jer sam ih banovala, pa evo me živa i zdrava... Svašta ljudi kažu/napišu u afektu. De se malo smirite. Lijepo zatvorite forum i ugasite računar.
Svako je u ovoj diskusiji imao svojih momenata koji nisu okej... i Voyager i ziki i vudd i... sad je dosta.
Vratimo se na temu, a ako se na temu nema šta reći, tema će pod ključ.
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 12:36 am, edited 1 time in total.
Nije, ženska, nije šta je tebi.nanii wrote:Ivice jeli to neka provokacija na moj račun Bog ti pomog'o
ignorance is bliss!
Pobogu, nemojte ko mala djeca o tome ko je prvi počeo.Voyager wrote:Da, to sam rekao iz derta, ja nisam ubica niti neki manijak.
Ako hoces da se bavis takvim glupostima i da to dajes u prijavu, ti si totalni ludak covece !
Bezi bre od mene i mog zivota !
Ti si prvi poceo da me vredjas - je li tako ?
Ko je prvi kome rekao da je bolesni lazov, kada se prevede ?
A ?
Sve tudje mane vidis, a svoje ne vidis, samo pljujes po meni konstantno.
Nemoj vise da mi se obracas...
Ta-da...
V
Dosta više.
I ja sad gasim forum, tako da do sutra neću imati priliku da čitam ono što napišete.
Ti zelena da prestanes da upadas vecito nepozvana i da mi tu branis nekog i da meni udaras kontru samo yato sto si se uvredila na jednom od postova od pre.
Tebi vudd isto to kazem nemoj da se pravis pametan previse, ovog momka iz Vrsca koji hoce da me zakolje cu da tuzim ako hoces da ucestvujes nastavi
Tebi vudd isto to kazem nemoj da se pravis pametan previse, ovog momka iz Vrsca koji hoce da me zakolje cu da tuzim ako hoces da ucestvujes nastavi
...
ziki wrote:.
Ooooooooo Ziki, ti ga tek presra, ja maloprije stadoh na tvoju stranu, rekoh pretjeraše ljudi, a ti............ziki wrote:Slusaj me dobro sada, ceo dan si pljuvao po ljudima na ovom forumu ukljucujuci i mene,skrenuo sam ti paznju na ponasanje, upozorila te je i zena ciji je posao da kontrolise i vodi ovaj sajt.
e pa nigdje veze
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam