Buprenorfin(Subutex)
Moderator: sanela
Re: Buprenorfin(Subutex)
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 12:38 am, edited 1 time in total.
Voyager wrote:
Ponekad napisem duzi post, nemoj da sada harikiras, pa nisam ja ludak...
To sto sam rekao da se Buprenorfin 2mg topi ispod jezika, to je bilo u fazonu "evo ljudi, sada je 2mg, skidanje za sad napreduje okay, itd, itd.".
Kako to nisi pohvatao ?
A za masonsku urotu...hehehe...
Ta-da...
V
On ponekad napiše duži post. To je izjava dana. Ponekad ne nego uvijek.
Nije bitno to za subokson i što se topi ispod jezika. Ja sam ukazivao ne to da ti sada, danas uzimaš subokson ili nešto poput toga nije bitno. Pa si zato ADHD. Sve ti je to isto voyagere sve je isto - bolje kupit pivo nego potrošit pare.
Neću pripremat svadbu jer mi to nije u stilu. Ja sam za puku formalnost. Dakle ustanak ranu ujutro, slobodan dan na poslu nisi, nabrzinu kod matičara, pa negdi prije podne na kavu, pa malo prošetat po gradu ništa više nego svaki dan. Ajd dobro moš se malo zasladit nekim kolaćićima ili kojim alkoholnim pićem čisto onako simbolično. Ali svadba nikad. Jeeš to. Ej o čemu ja to pričam ja se neću ženit!
ignorance is bliss!
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 12:33 am, edited 1 time in total.
Jel sad u redu missy?
Pravda je zadovoljena, ja sam napao voyagera za bup a navodno i ja ga prihvatam, tako da sam licemer itd.
Tako nesto si htela da srocis u svom postu.
Shvatio sam a i agent Ivica je shvatio da se cepate bupovima dok pisete ovde pa ste puni energije.
Zasto imam dvojako misljenje o lekovima, zato sto treba da ostanu u domenu lecenja bolesti a ne pretvarati ga u cudo kao sto si rekla.
Drago mi je ako vam cini cuda zasto bih imao nesto protiv, samo ja sam hedonista za neke druge stvari a ne za gorku pilulu.
Pomogao mi je buprenorfin mnogo puta a probao sam sve, to si me pitala.
76-o sam godiste, poceo sam da se radim kad sam otisao u vojsku 95.god a narocito kad sam izasao 96-e
E onda sam mu ga dao na ratistu 99-e itd do skorasnjih dana.
Heroin nisam omirisao evo dve ipo godine sam u apstinenciji.
Eto pozdrav
Pravda je zadovoljena, ja sam napao voyagera za bup a navodno i ja ga prihvatam, tako da sam licemer itd.
Tako nesto si htela da srocis u svom postu.
Shvatio sam a i agent Ivica je shvatio da se cepate bupovima dok pisete ovde pa ste puni energije.
Zasto imam dvojako misljenje o lekovima, zato sto treba da ostanu u domenu lecenja bolesti a ne pretvarati ga u cudo kao sto si rekla.
Drago mi je ako vam cini cuda zasto bih imao nesto protiv, samo ja sam hedonista za neke druge stvari a ne za gorku pilulu.
Pomogao mi je buprenorfin mnogo puta a probao sam sve, to si me pitala.
76-o sam godiste, poceo sam da se radim kad sam otisao u vojsku 95.god a narocito kad sam izasao 96-e
E onda sam mu ga dao na ratistu 99-e itd do skorasnjih dana.
Heroin nisam omirisao evo dve ipo godine sam u apstinenciji.
Eto pozdrav
...
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 12:33 am, edited 1 time in total.
- Zona Sumraka
Mala ispravka za velikog maga...za Tramadole u USA je itekako potreban recept...
Navijam za svadbu, samo Ivica misli da se skineš sa SVIH tabletica pa se on ženi... correct me if I'm wrong...Voyager wrote:Nista Ivice, spremi svadbu za 2 nedelje, jer tada vise necu uzimati Buprenorfin.![]()
Ta-da...
V
Šta me sagy pitao da li sam na apaurinima ili štaliveć. No dobro iz ovih gore riječi mi je sve jasno i odmah sam dobio sve odgovore na sve što me zanimalo. Uh napokon a toliko sam se dugo pitao kako da se skinem i poslije toga kako da se navučem a da se ne navlačim jer je to nepotrebno. Pa sada znam zašto je zaliječeno to što je liječeno a nije izliječeno. Joj hvala voyagere! Iz ovog tvoga mi je sve jasno. Ja pojmio sam sve pojmove neponovljive.Voyager wrote: Ja ga prekinem:
"Da, parcijal, polusinteticki premosteni derivat oripavina, podgrupa Orvinoli i Tevinoli, imas 4,16 endo-eteno most i supstituciju na 7alfa poziciji i za razliku od Butorfanola i Nalbufina nije agonist, vec antagonist na Kappa OP receptoru...".
Eto ista stvar kako sam već rekao. bolje popit pivo nego potrošit pare. Ajde da xse ne zajebavam voyagere da li ti je ikad ,a sigurno jest, palo na pamet da taj svoj "kemijski potencijal" okreneš u drugom pravcu jer znaš narkomanija nije jedina disciplina u istraživanjima društvenih anomalija. Postoje kemijski procesi u ljudskom tijelu koji se odvijaju bez tog suboteksa i tih parcijal polusintetički polušta.
Okreni svoje istraživanje u nekom drugom pravcu. kani se suboteksa i ostalih otrova. Sve je to u suštini otrov jer tako i piše na njima ,na receptima čak i piše štetno djelovanje za sve tablete ,a to djelovanje da se prekrije da je štetno se naziva "nuspojava" a nuspojava NE postoji kao takva.
Jedina nuspojava od narkoanalgetika i buprenorfina je mladi čovjek u svojim najboljim godinama di kemija samo kemiju u svojoj glavi (ludoj). Valjda sam sad bio jasan dakle voyagere imaš dobar potencijal iskoristi ga na drugačiji način, drugačije gradivo,štivo.
ignorance is bliss!
Upravo tako. Jedino kafetin ili nalgesin za glavobolju. A toga će bit poslije skidanja duuuuuugooo...sanela wrote: Navijam za svadbu, samo Ivica misli da se skineš sa SVIH tabletica pa se on ženi... correct me if I'm wrong...
ignorance is bliss!
Svi pozdravo ziki! Svi pozdravi ziki! Zikija za predsjednika!!! :partyman: :smt041ziki wrote: Drago mi je ako vam cini cuda zasto bih imao nesto protiv, samo ja sam hedonista za neke druge stvari a ne za gorku pilulu.
Tako treba daj , molim te kome je do boležljive opijenosti! hedonizam iber ales!
ignorance is bliss!