hej narode...blesavi ste...
nanii hvala za kalasnjikov
muski-VOLIM VAS PUNO!
zono-a sta cemo...
winston-na sv Jovana sam saznala da je musko,al ce biti David-tako sam odlucila

za patlidzan-HVALA ti PUNo-nasmeja me.....

bice patlidzanovac

)))
Dreamer,to sve polako prolazi...da...ima hormona,ludila,zavisnice u meni-ali...ok je...hvala na kuckanju

NS

HVALA
Narode moj...
Mozda ja jesam zavisnica i luda i bas -u raznim fazama blesava na 100 strana-ali ovo sad je milina i san Boziji...
Jedina stvar jeste sto imam nesanice i sto sad vec jako dugo ne spavam nocu-i tu sam mislila da je ludilo-onda mi je laknulo kad sam procitala da je to sve ok i za to sto beba sad ne spava nocu,i sto se toliko namesta i sto je na apsolutnom spidu sa udaranjem...lepo mi je tj tesi me-da to tako treba-dok ne prodje...
Danas je bila jedna interesantna situacija-majka je pokusavala da napravi policu za kupatilo.I jako je bila ljuta sto ne moze.Na njen ton i reci-koje sam cula u kupatilu-usla sam u sobu:da trebas sad da je napravis-ideja bi ti dosla odmah.Uzmi pletenu korpu,poredjaj to i sacekaj da ti sazri ideja.
-i bi ucinjeno.-Ali koliko je jednostavno....
Koliko puta sam htela nesto da isteram i poteram-da to bude bas SAD?!Hej...idemo polako....lepo stoji i u korpi za sad...Cak-i da mi se svidja-onako svapski je

))vire deterdzenti ko kifle

))
Tako nekako sad dozivljavam stvari.Ne ide-to je ok.Postoji razlog zasto ne ide...Nesto vece treba da dodje-ili jednostavno jos nije vreme da to bude sad,a mozda i ne treba da bude uopste..Ovde-HVALA jednoj osobi-jer mislim da je ta spoznaja dosla u tom trenutku kao tacka na recenici.
Eto tako mi u plavom mislimo.
Juce sam njuskala kremice,zabola sam nos u beby mleko-i u tom trenutku sam uhvatila sebe u ogledalu...ajme koja sreca...
Moja najveca zahvalnost u svemu ovome jeste rad na koraku i sebi.
Ovo je bio zestok i velik proces koji je prosao i koji traje...Neverovatno -opet neverovatno-sta i kako program radi.Beba je divna stvar-ali sad...ja sam ok sa sobom.U procesu-ali i u miru,smirena...
Sa strahovima,ocekivanjima-sa svim carima koje nosiim-

)) ali-opet-zahvalna i mirna.
Koracam....