Dreamer wrote:Joj, sad ispade da sam ja zelela da ti budes u losem stanju, da prosipas crnjake, da si sjeban itd, sa ovim sto je majkans podvukla
Jok, covece, tvoja je prica u pitanju, mozes da je pises kako god ti hoces, jebes "zelje citalaca" (bez ironije).
Draga "Dreamer"
ne brini

- i naš "Vuk" i ja smo OK, i odlično smo te razumeli, ali ti on malo objasni... njegova tema.
Ja sam PODVUKLA i podebljala slova te rečenice JER MI SE DOPALO KAKO ČOVEK MISLI I RAZMIŠLJA, nasmejala se i čestitala mu...
PS: (ja ga prisvoji, a bez da sam ga pitala

, nego volim takve osobe, i nikad mu neću zaboraviti jednu rečenicu, koju mi je napisao kad mi je bilo najteže, deo je
"kad god - šta god"...
E TO SE NE ZABORAVLJA. Ja njega cimati za gluposti neću, sem ... nikad se ne zna,
ALI TAKVO SAZNANJE, DA IMAŠ NEKOG 24h na raspolaganju - ako zatreba, JE NEMERLJIVO. Lepo je znati DA TAKAV NEKO POSTOJI, i ja sam mu neizmerno zahvalna na tome!!!)
"Dreamer", napisa ja nešto, a ništa nije podvučeno - biće od mene nešto
I ti i ja, "oživeli" Vukovu temu, a on to i ne zna, radi čovek ono što njemu sad treba

, primetila si i ti i ja, kod koliko ljudi sa ovog foruma se našao... ... ... SVAKA MU ČAST I MOJE POŠTOVANJE, uz poštovanje i svih mnooogih drugih, koji ovde borave....