kombinacija narkotika

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
milaa

kombinacija narkotika

Post by milaa »

Zdravo, moze li mi neko objasniti,koliko je to moguce tacnije sledece pitanje: poznajem osobu koja vec 7 godina uzima narkotike,i sada posto je provaljen,sledi prica kao skinucu se sa toga,potrebno mi je vreme.Prolaze dani meseci,evo vec 8 meseci.Kod te osobe sam pronasla da uzima:cej od maka,heroin,i trodon.Sve to zajedno u toku dana,ali u manjim kolicinama nego ranije i ranije to nije bila kombinacija vec samo heroin i ponekad metadon.Kao uzima po malo pa lakse ostavlja.Meni samo nije jasno sta tu ostavlja kada sve to kombinuje. I da li je to moguce na ovaj nacin? Molim Vas da mi odgovorite jer jedino mi preostaje da licno ja odem da lekara i upitam,ali cu onda morati da kazem ime te osobe i nastace problem!
Molim VAs odgovorite mi
edy

Re: kombinacija narkotika

Post by edy »

mulja te,razbi ga ko sijalicu :D
nije sramota pasti,sramota je ne ustati..
zeleni

Post by zeleni »

taj te tvoj dečkonja/drug/brat, šta ti je već, masno laže.
problem već postoji, te ga nikako ne možeš pogoršati odlaskom kod lekara. pre ili kasnije ionako će se sve saznati. uvek se sve sazna.
e, sad, to ti je teorija, a šta ćeš da uradiš, to je drugo pitanje...
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
ivica

Post by ivica »

Šta ti je ta osoba? Ako ti nije u rodu fino ga se kani i ne radi mu još veća sranja nego što ih ima, što je lako moguće ako odeš do doktora umjesto njega, osim toga ja stvarno ne kužim što bi mogla kod doktora napravit osim njemu uslugu a to je još tabletica.. :-D :-D :-D
ignorance is bliss!
ziki

Post by ziki »

Caj od maka nikad nisam probao, cuo sam da pokriva heroinsku krizu, ima negde po vojvodini ljudi prodaju na dzakove.
Verovatno jer se heroin pravi od opijumskog maka, pa i ovaj domaci ima neke srodne supstance.
A sto se tice te osobe trodon, caj od maka i jos heroin to nije skidanje vec aktivno drogiranje.
I to debelo..
...
nepopravljiv

Post by nepopravljiv »

caj od maka neko koristi da se skida sa heroina,neko ga koristi kad nema para za heroin pa pije onda caj caj dobro radi kad se popije malo vise i jeftino je ja sam znao po citav dan da kuvam i presipam u boce da posle pijem a u kombinaciji sa heroinom jos dodaje se gas tako da decko tvoj vjerovatno kad nema heroina pije caj a kad ima heroina onda i jedno i drugo i trodone i bog te veselijo patos gas drogiran citav dan.mulja te on sam sebe i tebe ubjedjuje da oce da se skine jer 7 godina se drogira to nije malo nimalo dobro je on navucen ako se 7 godina drogira.
treba da mu uzmes taj caj trodone i da ga povedes kod doktora,ako ti je rod naravno ako ti je momak bjezi od njega.jer ces nas kroz koje probleme i patnju morati da prodjes to ce ti rec svi sa ovog foruma jer svi mi dobro znamo koje smo probleme napravili sebi i svoim bliznjima.vodi ga kod doktora i uzmi mu i baci te trodone i caj nek mu doktor prepise terapiju i ne to pije 7 dana dok ga ne prodje kriza.
Dreamer

Post by Dreamer »

Da su tako od nas bezali pitam se gde bi danas (velika) vecina nas bila. Stvarno ste neverovatni.

Moguce je da taj decko "pokusava" sam sa cajem i trodonima da se skine sa heroina, ali jos nije cvrsto resio pa i dalje pici heroin, na klackalici je. To zna da potraje mnogo vise od par meseci. Mnogo je propalih pokusaja skidanja pre nego sto neko zaista i uspe. Predlazem da procitate neke od licnih ispovesti ovde na Forumu.
Ali cinjenica je da je on svestan da ima problem, i sad, ne znam nista o njemu, ali sanse da se potpuo sam skine su zanemarljive. Njemu pomoc TREBA. Doktor, komuna, AN...
Ali isto tako je moguce da se jednostavno time "popravlja" jer nema dovoljno novca za heroin ili dilera.
Sve je moguce, a Vi ako zelite da mu pomognete razgovarajte otvoreno i direktno sa njim.
Ili bezite od njega.
Kako god.
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
Nebllet

Post by Nebllet »

Narkoman se najpre odluci na skidanje kad nema vise kud. A sto duze moze da koristi pogodnosti duze ce se drogirati, zato se savetuje da bezis od takvih jer tako pomazes i sebi i njemu. Ako sam dodje i zatrazi pomoc ok je pomoci ali ne da on postavlja uslove lecenja. A sam ce zatraziti kada mu svi okrenu ledja. To da mu bacas trodone, caj, heroin za mene je cista glupost ... On ce otici i snaci ce se za jos tako da time ne dobijas nista. Da ga ti vodis kod doktora a da on to ne zeli, to je jos veca glupost jer nije pas pa da ga vodis kod veterinara. Mora sam da zeli da prestane a kad to stvarno pozeli prihvatice sve sto mu se nudi kao pomoc a nece izmisljati svoje metode skidanja koje nikome nisu uspele. Svi znate koliko smo opasni manipulatori i kako lako mozemo da provozamo svakoga ko nije zavisnik da bi ostvarili svoj cilj.
Post Reply